הכוונה ליב´ שכ- 3000 ויתר הם צודקים
בס"ד הכוונה ש יותר מ3000 שנה החרדים צודקים והם קיימים בלתי ניתנים למחיקה!!! מה הקשר של ש"ס למצב הכלכלי???? אם תאמרי בזה שהיא סוחטת מהמדינה כמה מאות מליוני שקלים???? היי,, הלו לעצור,,,, כולנו חיים על חשבון המדינה,,,, והנה דוג´ כמה הקיבוצים מקבלים??. כמה מליארדי שקלים כל שנה בהסדר הקיבוצים על מנת לכסות את הגרעונות שלהם??? איך קיבוץ שמייצר, נכנס לגירעון של מאות מליארדי שקלים?? איפה הלך הכסף?? על איזו אדמות אנחנו יושבים??. קצת מחשבה,,, לא תזיק ולסוף סיפור על תקציב המדינה כידוע תקציב הכולל של המדינה הוא כמה מאות מליארדי שקלים יושבים ומחלקים את התקציב את כל מליארדי שקלים בין משרדי וחברי הממשלה ,,,עד שכמעט לא נשאר כלום ואז באים החרדים ולוקחים את השיירים שנשארו וקוראים להם סחטנים למה??זה כמו בתפוז,, לקחת את המיץ של התפוז עד שלא נשאר כלום, ואז בא החרדי בסוף וסוחט עוד כמה טיפות ממנו אז קוראים סחטן פרזיט לך תעשה צבא! למה?? למה השנאה?? למה עלינו אנו במדינתינו לשנוא את עצמינו, אתם יודעים מה אומרים האויבים שלנו מסביב בבדיחות תעזבו את היהודים לבד הם כבר יהרגו את עצמם וזה מה שאנו עושים מלבים שנאה אחד כלפי השני, לא שאני מסכים איתם לכל דעותיהם אני בחילוקי דיעות אולי עמוקים איתם ,,,, אבל אני לא שונא וזה לצערי מה שהמפלגה עושה,,,,