לפיד בעיני העם

ערב רב

אני לא מקטרת , הצעתי הצעה מעשית!

ערב רב

New member
הצעת, כלומר דיברת

אבל את נמצאת שם, את מזדהית עם ´שינוי´, קומי והפכי לפעילה תפגיני תציפי את העירייה ועוד פעולות שאנשי ´שינוי´ ישמחו להעשיר את ידיעותייך עליהן

ערב רב

אני אשמח לעזור ,אבל אני לא יכולה לפעול לבד.כדי לארגן את אוטובוס השבת צריך עזרה של שאר חברי שינויביחד איתי.

ערב רב

New member
וודאי

אבל הנקודה החשובה היא שאת תהיי מרכז הפעילות בקרבתך הפיזית, עוגן הפעילות של כל שאר הפעילים מהסביבה. ויש לכך השלכות אישיות, בין השאר של השקעת זמן רב..

יב

New member
רק שינוי

ש"ס רק רוצה להנציח את המצב הכלכלי הקשה היא לא רוצה למצוא פתרונות לאבטלה ורק מעודדת בורות באנשיה בכדי שיהיו טלויים בה ובכספים שהיא מוצצת מאתנו הם כאילו מפלגה חברתית אבל הם רוצים להנציח את המצב הקיים. במידה ולא יהיו מובטלים לא יהייה מי שיבחר בהם בנוסף לכך בתחילת הדברים כתהתה על הכיפה הסדוגה ובסוף סימתה שרק החרדים צודקים. איך קשרתה בין הדברים כולי תיקווה שכל החרדים יהיו כמו הדתיים בכיפה הסרוגה למרות שגם היום המפד"ל כבר לא במרכז וחבל

אביבים

New member
הכוונה ליב´ שכ- 3000 ויתר הם צודקים

בס"ד הכוונה ש יותר מ3000 שנה החרדים צודקים והם קיימים בלתי ניתנים למחיקה!!! מה הקשר של ש"ס למצב הכלכלי???? אם תאמרי בזה שהיא סוחטת מהמדינה כמה מאות מליוני שקלים???? היי,, הלו לעצור,,,, כולנו חיים על חשבון המדינה,,,, והנה דוג´ כמה הקיבוצים מקבלים??. כמה מליארדי שקלים כל שנה בהסדר הקיבוצים על מנת לכסות את הגרעונות שלהם??? איך קיבוץ שמייצר, נכנס לגירעון של מאות מליארדי שקלים?? איפה הלך הכסף?? על איזו אדמות אנחנו יושבים??. קצת מחשבה,,, לא תזיק ולסוף סיפור על תקציב המדינה כידוע תקציב הכולל של המדינה הוא כמה מאות מליארדי שקלים יושבים ומחלקים את התקציב את כל מליארדי שקלים בין משרדי וחברי הממשלה ,,,עד שכמעט לא נשאר כלום ואז באים החרדים ולוקחים את השיירים שנשארו וקוראים להם סחטנים למה??זה כמו בתפוז,, לקחת את המיץ של התפוז עד שלא נשאר כלום, ואז בא החרדי בסוף וסוחט עוד כמה טיפות ממנו אז קוראים סחטן פרזיט לך תעשה צבא! למה?? למה השנאה?? למה עלינו אנו במדינתינו לשנוא את עצמינו, אתם יודעים מה אומרים האויבים שלנו מסביב בבדיחות תעזבו את היהודים לבד הם כבר יהרגו את עצמם וזה מה שאנו עושים מלבים שנאה אחד כלפי השני, לא שאני מסכים איתם לכל דעותיהם אני בחילוקי דיעות אולי עמוקים איתם ,,,, אבל אני לא שונא וזה לצערי מה שהמפלגה עושה,,,,

oferhe

New member
ש"ס באמת עשתה יותר

ש"ס עשתה הרבה יותר רק בכיוון הלא נכון. ש"ס טרחה להתנות הזרמת כספים בהצבעה,אחרת איך יכול להיות שערבים מצביעים לה. ש"ס ווידאה שציבור בוחריה לא יוכל לפרנס את עצמו, אחרת למה הם היו צריכים לדאוג להקצאות כספים לבחורי הישיבות. ש"ס מונעת מבחוריה מלהתגייס לצה"ל, אחרת למה היה צריך את חוק טל. ש"ס מטפחת את השנאה העדתית בישראל, אחרת איך הם יוכלו להציג את עצמם כמנהיגי עדות המזרח המקופחות.

Charlie

New member
מזכיר קצת את רחבעם זאבי ז"ל

על גנדי המנוח אמרו לא פעם "ביריון ואינטלקטואל". אז לפיד הוא כנראה "פאשיסט וליברל"... במדינת היהודים - הכל אפשרי והכל הולך.

זויות

New member
מי שכתב את הטקסט שונא את טומי!

טומי אומר שהוא לא שונא דתיים, להיפך, אבל אתה "מחליט בשבילו" שהוא כן. אני כמצביעת שינוי אומרת שאני לא שונאת דתיים ושמפלגת שינוי לא שונאת דתיים אבל אתה "מחליט בשבילנו" שאנחנו שונאים דתיים. אז אולי זה אתה ששונא אותנו עד כדי כך שכשאומרים לך מיליון פעם שאנחנו אוהבים דתיים ובני אדם בכלל, אתה פשוט לא מאמין לנו ומביא כתבה המדברת על טומי תוך שימוש במילים כמו: "לבן שמן, זעה מכסה את מצחו וערפו" "פיו נטף שנאה ורעל", שלא לדבר על שקרים עלובים כמו הטענה שהוא מוטרד מההומואים, הלסביות והפמיניסטיות. אז אתה מביא טקסט עמוס בביטויי שינאה שכאלה כהוכחה לזה שמי שכתבו עליו את הטקסט הוא שונא? צריך הרבה שינאה כדי לכתוב טקסט כזה. טומי לא כותב טקסטים כאלה. כי טומי, לא שונא.

ronen1981

New member
כשיש ויכוח בין שני צדדים.

על סוגיות עניניות ומהותיות והצד השני רואה שהוא מפסיד בויכוח ולא מוכן להודות בכך הדבר היחידי שהוא יכול לעשות (ואכן עושה) הוא לרדת להשמצות . הרי הם מדברים על רגשות וטוענים שטומי שונא חרדים למרות שאין הוכחה שכך הדבר שכן הרי רק טומי יודע מה הוא מרגיש אבל להם האמת לא משנה.

[אורן]

New member
לא,

זה לפיד בעיני כותב אחד. איך לפיד נראה ב"משקפיים הישראליות", כהגדרתך, נראה לאחר הבחירות.

פלסטיק

New member
כך הוא נראה במשקפיים של משמיץ

נו טוב, זה לא המשמיץ הראשון ולא האחרון שמשתמשים בדיוק באותם שקרים - הכלבים נובחים והשיירה עוברת. דרך אגב בקשר לאתר חילוני, האתר של החברה שאני עובד בה מאוחסן בשרת בארה"ב, זה הופך אותנו לנוצרים פרוטסטנטים?

למעלה