לפיד אש באורגיה של טמטום-חתן כלה

אדיב חן

New member
לפיד אש באורגיה של טמטום-חתן כלה../images/Emo101.gif

כך הרגשתי בפתיחת הקניון החדש של "חתן & כלה" (להלן-"גרוש & גרושה"). לפיד אש צדק קטן, בתוך אורגיה של טמטום. סערה של גשם זלעפות, שמאיימת לכבות את האש. אבל האש אצלי חזקה מדי. מוזר: למי שלא נפגע מחתן כלה ו/או לא פועל נגדם במישור המשפטי ו/או לא ראה כלבוטק ו/או לא יודע כלל במה מדובר, זאת היתה עוד מסיבת מוצ"ש גדולה. תצוגת אופנה, דוגמניות ודוגמנים (לא מה"""קטלוג"""...) בשמלות כלה ובגדי חתן, כיבוד (כדורי השוקולד היו טעימים...) ושתייה חינם... חינם... אחרי שהוצאם 50,000,000 ש"ח במרמה "לכאורה" בטח שתרשו לעצמכם. לא יצא לי לראות נפגע או נפגעת אחת במסיבה. אף אחד לא רוצה לבוא פנים מול פנים עם האנשים שרימו אותם מכספם. אני חשבתי שיבואו מאות נפגעים. יעשו רעש... הייתי בודד, לבד, בתוך מאות אנשים ואנשות. היחיד שיודע באמת מה משמעות מסיבת הפתיחה הזאת, ועם הכסף של מי הם הקימו קניון והפיקו מסיבה. למרות כל המוזיקה, הכיבוד, האוירה(?) - קצת קשה היה לי להנות. אפילו כשאכלתי את כדור השוקולד, לא יכולתי שלא לחשוב - מהכסף של מי הכינו לי את כדור השוקולד הזה? חיילת משוחררת, אולי, שמתקשה להתפרנס, ומנסה לחסוך ללימודים? או אולי עולה חדש, שזה עתה הגיע לארץ, וחשב שמצא עבודה אצל הנוכלים? או אולי בחור או בחורה רגילים, שחיפשו כמה שקלים מהצד, ואיבדו כמה אלפי שקלים מקדימה? הגעתי בשעה 8:00 בערב. טיילתי בשדרה החדשה והמשופצת של גרוש & גרושה. פעם הייתי בא לדיזינגוף סנטר כדי להירגע ולהנות. נראה לי לפחות לזמן הקרוב, אצטרך למצוא מקום אחר, מכיוון שהמפלצת, גרוש גרושה, פשוט השתלטה על כל דיזינגוף סנטר... פגשתי את דודו, החנטריש, שעדיין זכר אותי מפגישת הדמה שלנו! הוא אומר לי אהלן, כאילו חברי הטוב, ושואל, "מתי אתה בא ונסגור <לדפוק אותך ב5400 ש"ח>?" אמרתי לו "אני אתקשר<חתיכת CENSORED>", והמשכתי הלאה. על יד עמדת תפוחי האדמה המוקפצים נתקלתי בשלומי קיר, ומכיוון שאני סטודנט למשפטים המאמין במוסר, אני לא אספר לכם מה רציתי לעשות לו (אני רק אספר שבדיוק לפני רגע לקחתי גפרורים מבחורה שחילקה אותם בתור פרסומת לאתר אינטרנט של רווקים). לאחר מספר סיבובים, התחילה האורגיה, בשעה 9:00. תצוגת אופנה, חסויות, חסויות, חסויות ועוד חסויות, מתופפים אפריקאיים ועוד חסויות, וחסויות. ראיתי את שאר החנטרישים והחנטרישיות של גרוש & גרושה, וגם את מר אי$יק ז$הר ב<חוסר> כבודו ובעצמו. ושוב נזכרתי בגפרורים שיש לי בכיס. אני לא יודע למה, באמת. בסוף, הופיעה מיכל אמדורסקי, ששרה שיר לשלום. קצת רוגע ונועם... ואז עולה QUEEN BITCH לבמה ומסיימת את האורגיה עם כל החסויות במרוכז. ושוב, תמונות של גפרורים חולפות לנגד עיני. ותם הערב. שעה וחצי על מצלמת וידאו. חשבתי שאני אוכל להפגין או משהו, חשבתי שיהיו נפגעים ונפגעות שיבואו להפגין. אבל, לצערי, כאמור, הייתי לפיד אש קטן ובודד, במסיבת ענק עם מאות אנשים שאין להם מושג בזכות הכסף של מי הם נהנים מהמסיבה הזאת. איפה כל הנפגעות והנפגעים? למה אתם לא מקימים רעש? למה השארתם אותי, חברכם הנאמן, לבד בסערה? שעה אחרי, אני יושב כאן מול המחשב, רושם את שעל ליבי. מחר (טכנית, היום, בעצם), יום ראשון, בשעה 5:00 בערב, אתלווה אל אחת הנפגעות לבית המשפט לתביעות קטנות. אני מקווה לטוב. מקווה שהצדק יצא לאור. תאחלו לנו בהצלחה. נתראה בקרוב, בדיווח הבא. שלכם, חברכם הנאמן, חן אדיב

אדיב חן

New member
התביעה הקטנה: ניצחון טכני ?!?../images/Emo101.gif

"אבל כבודו... גם אם הם היו פה היינו קורעים להם את הצורה! יש לי את כל המסמכים וכל הראיות שצריך כדי לשלול את כל הב$לשיט שלהם!" זה מה שרציתי לומר לכבוד השופט, עת פסק ניצחון טכני לנפגעת, מכיוון שגרוש & גרושה (להלן-"גרוש & גרושה יימח שמם וזכרם") אף לא טרחו להגיע, תוך אמרת אגב מאוד צורמת, שאם הם כן היו מגיעים, קשה לו לראות איך התביעה לא הייתה נדחית (!). אבל לא אמרתי כלום. ומדוע? אני מניח, כי אם הנפגעת היתה יוצרת איתי קשר זמן רב לפני מועד הדיון, היינו משנים את כתב התביעה, מוסיפים את הראיות שלי, ועוד. ידוע, כי בדיון, התובע מוגבל לטענות שנרשמו. כתב התביעה של הנפגעת היה אמנם מנוסח טוב, יחסית למי שאינו משפטן - אולם "טוב" לא מספיק כנגד חברת ענק חולנית כמו גרוש & גרושה, שכתב ההגנה שלהם יש בו כדי להגעיל את השועלים מרוב רפש. לא - צריך כתב תביעה מצויין נגד גרוש & גרושה. מה גם, שהנפגעת הציגה את טענותיה בצורה סבירה. לא מצויינת - אלא סבירה. וכאמור, נגד חברת ענק חולנית... ביקשתי מהחבר של הנפגעת, שיעביר לה מסר לקרוא לי בתור עד מייד, לפני שקורה משהו לא נעים. אולם אז, ותוך אמרת האגב הצורמת, פסק השופט ניצחון טכני. השופט ציין, כי היא חתמה, וזה לא בסדר שהיא לא קראה, וכאמור, אם ה$חנטרישים$ היו נוכחים... ייתכן, כאמור, כי לו הייתי נדרש לראיותי, היה השופט חושב אחרת. אני אפילו לא רוצה לחשוב על מה היה קורה אם הן כן היו מגיעים, ולשופט היה, עם כל הכבוד, פוקע פיוז, והוא לא היה נותן לי להציג חומר. אז בכלל הייתי משתגע, או שהייתי מנסה לעצור מבעדי להשתגע ומשתגע מהניסיון! ואם היינו מגישים תביעה יותר טובה מטובה, כלומר - מצויינת, מבעוד מועד, גם היו הדברים נראים אחרת - גם אם הם היו מגיעים ל$יין ת´שכל. ואז, תוך שמחשבות על כל החנטרישים של גרוש & גרושה ועל הגפרורים שקיבלתי במוצ"ש במסיבה, רציתי לקום ולומר "...אבל היינו בכל זאת קורעים להם את הCENSORED..." אבל כבר ממילא לא היה טעם. מה גם, שלא רציתי, חס וחלילה, ולו לרגע. לסכן את הניצחון הטכני... מסקנות: למרות שתמיד פרסתי בפני הנפגעים את כל העובדות, ונתתי להם להחליט בעצמם, תוך שאני מציין את היתרונות והחסרונות בכל פעולה שיבחרו בה - אני כבר מרשה לעצמי להמליץ חד וחלק נגד תביעה קטנה, אלא אם כן קיימות סיבות מאוד דחופות ונסיבות מאוד ספציפיות (מישהו שאילצו אותו לחתום בכוח, ועומדים להוציא אותו לפועל, למשל...?!?). אני לא מוכן שאנשים יסתכנו באיזה שופט הם יקבלו, מה מצב הרוח שלו, אם החנטרישים יבחרו להגיע או לא (בטח לא הגיעו כי הייתה להם איזה אורגייה וחבל לבזבז שעתיים בבית משפט על 3,000 ש"ח כשממילא מרוויחים 100,000 ש"ח ביום), ואני גם לא יעשה ניסוי על נפגעים, לראות אם הראיות שלי יעזרו בתביעה קטנה אם לאו (היא כבר יצרה איתי קשר 4 ימים לפני - אז זה לא משנה: אולם כעת, אם אני יראה, שלמי שכבר הגיש תביעה קטנה אין טענות נסיבתיות שיתקבלו במהרה בתביעה קטנה... כבר נראה מה נעשה לגביו...) לא, לא, ולא. כבר ברור לי שהדרך היחידה היא תובענת ענק ייצוגית, בה יהיה בית המשפט כבול להגיע למסקנה המתבקשת - שאתם, הנפגעים, רומיתם מכספכם - בלי אמרות אגב, עם כל הכבוד ובכל הכבוד, מוטעות, ללא שכבוד השופט מכיר את הפרשה בכללותה וללא שבדק את העניין לגופו. בתביעה הייצוגית, בית המשפט יהיה חייב להתייחס לעומק לכל שביב של ראייה קבילה שאני אציג. כל טענה שבאי הכוח של הנפגעים והנפגעות יעלו. כל דבר שאנחנו נרצה לומר, בית המשפט יקשיב. וישקול. ויגיע למסקנה האחת והיחידה המתבקשת מהחוק. כאמור, מי שכבר הגיש תביעה קטנה, ומסיבות שונות יוחלט שיימשיך איתה - אני מתכוון לבצע MAJOR OVERHAUL בכל התביעה - כמעט להגישה מחדש, אם תרצו. לכל שאר הנפגעים, אני כבר מרשה לעצמי להמליץ חד משמעית להצטרף לתביעה הייצוגית, אלא אם כן קיימות לגביכם נסיבות מחמירות כלשהן (שאני באמת לא יכול לתאר לעצמי, איזה?), ואז נראה איזה קו פעולה עדיף בשבילכם. דיווחים נוספים בקרוב... בברכה, חברכם הנאמן, חן אדיב מזכיר משפטי

למעלה