לפטר את דרוקר

Fantasy WRC

New member
אני בעד לפטר את גיא קנטור.....

שחקן אפס, לא מבין מה עושה על המגרש.. מאבד כדורים ורץ ליד קו החצי מחצית מזמן החצי!!! שחקן דפוק, לא מתאים להפועל י-ם...

שiש

New member
אשכרה...

הוא אמור להיות הרכז, אבל כשהוא עם הכדור הוא פשוט הולך לאיבוד, לא יודע מה לעשות עם עצמו (ומאבד את הכדור, שוב ושוב) למה הוא היה אתמול על הפרקט כל המשחק?? מה בדיוק דרוקר חשב לעצמו??

EL CHE VIVE

New member
דרוקר אם אתה קורא את ההודעה אני

מבקש ממך שתלך הבייתה ותקח אחריות ושלא נראה את הפנים שלך יותר במלחה יא לוזר

עוד מאמן

בתור בן אדם אני מעריך אותו בתור מאמן אין לו מה לחפש פה שנה שעברה חשבתי אחרת אין מה לעשות.

דמעות של כאב!!!

די אני לא יכול עוד די עד מתי ניהיה לוזרים עד מתי נמאס נמאס נמאס עד מתי ניהיה האוהדים המסקנים של המדינה? די נמאס אין שום שחקן שאיכפת לו מהפועל אין נשמה אין כלום אני מתגעגע לפפי תורגמן לפחות היה איכפת לו! תתפטר שרון תתפטר!!

AGENT SHESH

New member
נגד.../images/Emo31.gif|רישיון|../images/Emo73.gif

אני מאמין בדרוקר. תנו לו את הזמן שלו, והוא יעשה את זה. עוד מעט חלון ההעברות, נראה מה הוא יעשה אז.

AGENT SHESH

New member
קל לכם לדבר...../images/Emo73.gif

אתם לא מאמנים קבוצה עם דרישות, עם אוהדים שדורשים הרבה... דרוקר עשה טעויות בבניית הקבוצה. נכון. עכשיו לא תוכלו כבר לשנות את מה שהיה, אבל לקראת מחצית העונה נקווה שהוא יעשה את הדברים הנכונים.

R E k

New member
אתם אוהדים מגעילים כפויי טובה!

דרוקר אחד המאמנים הטובים בארץ, אם לא הכי טוב, ואתם רוצים שיפטרו אותו? הוא, בכבודו ובעצמו, הביא לכם את גביע יול"ב, עם סגל של שחקנים בינוניים מינוס (לא כולל אווג'ובי וסולומון הענקיים) כשאף אחד לא האמין בכלל שתגיעו לרבע גמר! אין ספק שהקבוצה שלכם העונה נראית זוועה, אבל לפטר את דרוקר? למה?

EL CHE VIVE

New member
כי כל הטעויות שנעשו במשחקים האחרוני

היו טעויות של מאמן נטו!!!

במצב של הקבוצה שלך בכדורגל

בכלל לא צריך מאמן הכל בא לכם בקלות אז אין לך מה לדבר

למעלה