לפטר את בלאט ?

לפטר את בלאט ?

רבים שדיברתם איתם לאחרונה טוענים בלשון המעטה שמהאמן הזה הוא לא כמו קודמו. אישית אני רואה בדרך ניהולו את הקכוצה התל אביבית כשלון חרוץ כבר מהדרך שבה מתייחס לשחקן כמו חוסיין בשוק וכלה בחוסר ניהול המשחק ושימוש בשחקני ציר. מה דעתכם, האם יש לפטר את בלאט ?

parker_sholet

New member
אתה נסחף!!!

מה קורה לך? רק התחילה העונה..למה להסיק מסקנות בכזו מהירות?! נכון..דוויד עושה טעויות, אבל כמו שהוא עושה טעויות הוא עושה גם דברים טובים. בנתיים אי אפשר לשפוט אותו לפי מספר מועט של משחקים ובטח שלא להגיע למסקנה שצריך לפטר אותו!!!!

טעויות!!!

את המשחק נגד בנטון הפסידה מכבי אך ורק בגללו. לדוגמה: האפמן לא מצליח לעזור בהגנה ואז מפשל בהתקפה להעיף אותו לספסל ולעלות את בשוק. ובכלל רוב הזמן שלף היה על המגרש והוא לא עשה כלום חוץ מזה הוא היה גרוע גם בהגנה. ההחלטה נראה לי הכי חכמה שעשה אתמול בלאט הייתה לתת לספר לשחק רק חבל שהוא נפצע. בקיצור צריך לנער טיפה את בלאט ולהזכיר לו שהוא כבר לו אמור להיות אותו חבר של השחקנים שמעודד אותם כמו שנה שעברה אלה להיות המאמן!!!!!

אני מסכים לחלוטין

מדוע האפמן נשאר לשחק אחרי יכולת כה גרועה? מדוע הביאו את בשוק ? האם בכדי שיוכל לשחק 3 דקות בשבוע במה שנראה כרגע כ14 משחקים בעונה אירופית ? אין אילו טעויות של רוקי, כי אם של מאמן לא טוב. גרשון היה מאמני המשחק הגדולים שהיו בת"א ואילו בלאט, לטעמי, מהפחות טובים שהיו. אגב גרשון, האדם הביא גביע לת"א ומישהו שם לב כשעזב ? מישהו עשה טקס לכבודו ? שתתבייש לה מכבי אם זו צורת ההתנהלות שלה ויתביישו האוהדים שלה אם הם מוכנים לקבל את זה בשתיקה.

יוסי®

New member
כמה דברים.......

קודם כל לגבי גרשון - אין ספק שגרשון היה מגדולי המאמנים שאימנו במכבי בפרט ובכדורסל הישראלי בכלל, והוא המאמן שהחזיר את מכבי למקום הראוי לה באירופה, אבל זה אותו המאמן שאמר דברים נוראיים, גזעניים ובלתי נסלחים - גם אם זה נאמר בצחוק. באומרו את הדברים שהוא אמר, הוא הרס לעצמו את הסיכוי שהוא יקבל את הכבוד שהיה ראוי לו, אם הוא לא היה אומר את הדברים. אם, וזה אם גדול, הוא לא היה אומר את אותם הדברים, ברור שהיה מגיע לו משחק פרידה גדול, גדול אף יותר מזה שערכו ללבן מרסר. אבל מרסר לא ליכלך על אף אחד, לא אמר דברים גזעניים, ופיני גרשון, עם כל הכבוד לו וליכולתו כמאמן ולהשגים שהוא הביא - בעקבות דבריו, לא מגיע לו הכבוד הזה. לגבי בלאט - הוא באמת לוקח לפעמים החלטות לא טובות, סובל מתקופה לא טובה של שני הגבוהים שלו (גם של האפמן וגם של בשוק) ואתמול הוא ניהל את המשחק בצורה נוראית (ולמרות זאת מכבי סיימה רק במינוס 4, דבר שמעיד אולי על רמתה האמיתית של מכבי, שעולה על זאת של בנטון), אבל העונה רק בתחילתה, ועוד מוקדם, מוקדם מאוד לדבר על פיטוריו. אם מישהו זוכר, את העונה הראשונה של האפמן ומקדונלד בארץ לפני שנתיים, אז גם אותה מכבי לא ממש פתחה טוב, ואם אני זוכר אף הפסידה כמה משחקים בבית (אחד מהם נגד אולימפיאקוס, אם אינני טועה) - אבל אז בא הסיבוב השני שבו מכבי לא הפסידה אף משחק וספגה בממוצע 60 נק´, והראתה באמת מה היא שווה. בקיצור - כמו שידענו להלל את בלאט בשנה שעברה כעוזר מאמן מעולה, לדעתי צריך לתת לו עוד הרבה זמן ולא לנקוט בגישה האימפולסיבית של לחפש את הראש לערוף.

אין זו היסחפות שלי

רבים מאוהדי הקבוצה שדיברתי עימם לאחרונה חושבים כך ואני הגשתי שאליתה בפני חברי הפורום משום שברצוני לשמוע דעתם. באשר לשאמרת, בלי שום קשר לפתיחת עונה או לא, הקבוצה נראית רע. אני לא ספור הפסדים אך הקבוצה התל אביבית משחקת רק מבחוץ ולא משחקת על שחקני ציר . זו דרך המשחק שלה כפי שדיויד בלאט מאמן, וזו לא דרך נכונה. האפמן (על 37 דקותיו) ובשוק (על 3 דקותיו) נאבקים מתחת לסלים לקבל כדור אולם אין הם מקבלים כדורים – הקבוצה לא מכניסה אותם למשחק. בלאט מצידו לא עושה דבר וחצי דבר לשלות שיטה זו. בנוסף איזו מן חוצפה זו להביא שחקןם בשיא כושרו מאירופה שכבר חצי מהיבשת רודפת אחריו כמו בשוק ולייבש אותו על הספסל ולמעשה להוציא אותו בכוח מהכושר. שלא לדבר שאחר כך עוד באים בטענות.

כמה דברים

דבר ראשון- מכבי לא סובלת מתקופה לא טובה של שני הסנטרים אבל כשאתה נותן לאחד מהם רק 4 דקות במשחק הוא לא יכול להראות מה הוא יודע. דבר שינ- לא צריך לפטר את בלאט רק לנער אותו חזק שיקלוט שהוא המאמן. ודבר שלשי- מי שאמר שהאוהדים צריך להתבייש בגלל שלא מחו על כך שלגרשון לא היה טקס פרידה זה לא נכון כי אתה לא יכול להיות גאה במישהו שאומר דברים גזעניים ותאמין לי גרשון לא צריך טקס פרידה הוא יודע כמה מעריכים אותו במכבי

בעיקרון אני די מסכים איתך.

אני חושב שצריך לשחק יותר על הגבוהים.. לגבי גרשון, טקס מיוחד וגדול לא צריך לעשות לו, אם לא מטעם הקבוצה אז משהו מטעם האוהדים. מי יודע אולי בעתיד עוד התל אביבים ירצו אותו שוב..

B-BALL

New member
אבל למה את חייבת לצרף תמונה כל פעם?

מה את עיתונאית?! "האם הוא יוכל לפתור את הבעיה?" איך קוראים לך? ירון טלפז? נראה לי שלא, אז תתחילי להיכנס לפרופורציות ותפסיקי להציף את הפורום בהודעות מטומטמות וחסרות טעם. תודה. אינעל ראבאק.

יוסי®

New member
נו.....קצת סובלנות זה לא דבר רע....

אתה לא חייב להכנס להודעות שלה, ואתה לא חייב לפתוח את התמונות - אף אחד לא מכריח אותך לעשות כן..... אולי זה ילדותי, ואולי זה טיפשי - אבל זאת זכותה לעשות כן..... למה היית חייב להעליב אותה? זכותך כמובן לבקר אותה, אבל לבוא ולהעליבה זה ממש לא לעניין

roy marom

New member
פשוט מאוד, יוסי:

כשאני הייתי בן 13, כשרציתי להתחיל עם מישהי- פשוט גזרתי לה את הצמות. כך גם ידידנו, שמתבייש להודות בהדלקותו לניקול, אז הוא מקלל.

למעלה