שירה...
חמודה את סולחת לי?
זה כ"כ לא מתאים לי להירדם ככה , זה פשוט לא אני! והתעוררתי בשבע וישר רצתי לטלויזיה , ובדיוק זה היה אחרי שניקול הגישה את הפרס , ונגמרה הקלטת , אז אין לי את זה , אבל לא נורא מחר יש שידור ערוך ומתורגם בערוץ שלוש , ואני באמת מצטערת! אבל היה לך פה את לירון וערן , אז לא היית לבד! קבלי חיבוק
!!! אני לא נרגעת מאיך שניקול ניראתה אתמול! היא פשוט דפקה הופעה!!! לדעתי זו ההופעה הכי מדהימה שלה!!! תמיד היא נראית מושלם והכי הכי זוהרת ומקסימה , אבל אתמול זה היה הרבה יותר ממושלם!!! פשוט א"א בכלל לתאר את זה , יש לה יופי בלי סוף! היא זוהרת כזאת וקורנת , מדהימה!!! השימלה היתה מ ד ה י מ ה !!! הצבע התכלת ממש ממש התאים לניקול , והגיזרה , הסרט מאחורה , הלמטה המדהים של השימלה , פשוט שימלה מושלמת!!! השיער היה מהמם!!! והאיפור מדהים!!! ניקול פשוט מהממת!!! אין לי מילים יותר פשוט מושלמת!!! רנה נראתה גם ממש מדהים! ונעמי כמובן גם , איך היתי מאושרת שרנה זכתה!!! ראיתם איך ניקול פשוט קרנה מאושר! וכל הזמן הראו את ניקול כשרנה דיברה! והשירים של קולד מאונטן היו מדהימים! שרליז נראתה זוועה! ואוף! למה נעמי לא זכתה?! רגע , אז קולד מאונטן קיבל רק פרס אחד- לרנה , נכון?