לפחות זה!

shiray

New member
לפחות זה!

השתי דקות הכי טובות באוסקר!!!!! ניקול הייתה מקסימה ברמה מטורפת!!!!! ושון פן זכה ולא ביל מאריי... חחח ואז בשביל עוד יותר להציל את המצב בילי קריסטל בא עוד יותר לשמח אותנו ולהזכיר לנו טוב טוב שביל הפסיד כרגע את האוסקר

אוף!!! נירדמתי...

הלכתי רגע למיטה , אחותי התעוררה והיא קראה לי , ונירדמתי! ממש ברבע לארבע בערך... אז הקלטתי אבל נראה לי שנגמרה הקלטת ואין לי את ניקול מגישה את הפרס
איזה בעסה!

shiray

New member
את לא נורמלית!

עם כל ה"בואי תהיי בפורום יהיו צחוקים" ובסוף את נרדמת לכל הטקס... אני ישנתי שעתיים וחצי לפני הטקס ועכשיו נרדמתי לאיזה חצי שעה אבל אני צריכה ללכת לשכור תחפושת ואז אני אחזור הביתה ואשן כמה שעות טובות

סורי! אני מזה מצטערת

רציתי באמת לישון לפני , ואז היה לנו מפגש משפחתי אצלינו בבית עד מאוחר , וזה היה פתאומי כזה אז לא יכלתי לישון לפני , ולילה קודם ישנתי איזה 5 שעות ואתמול היה לי יום מטורף לגמרי!!! בקיצור שירה , במיוחד אליך סליחה , תאמיני לי שגם אני אוכלת את עצמי על זה...

שירה...

חמודה את סולחת לי?
זה כ"כ לא מתאים לי להירדם ככה , זה פשוט לא אני! והתעוררתי בשבע וישר רצתי לטלויזיה , ובדיוק זה היה אחרי שניקול הגישה את הפרס , ונגמרה הקלטת , אז אין לי את זה , אבל לא נורא מחר יש שידור ערוך ומתורגם בערוץ שלוש , ואני באמת מצטערת! אבל היה לך פה את לירון וערן , אז לא היית לבד! קבלי חיבוק
!!! אני לא נרגעת מאיך שניקול ניראתה אתמול! היא פשוט דפקה הופעה!!! לדעתי זו ההופעה הכי מדהימה שלה!!! תמיד היא נראית מושלם והכי הכי זוהרת ומקסימה , אבל אתמול זה היה הרבה יותר ממושלם!!! פשוט א"א בכלל לתאר את זה , יש לה יופי בלי סוף! היא זוהרת כזאת וקורנת , מדהימה!!! השימלה היתה מ ד ה י מ ה !!! הצבע התכלת ממש ממש התאים לניקול , והגיזרה , הסרט מאחורה , הלמטה המדהים של השימלה , פשוט שימלה מושלמת!!! השיער היה מהמם!!! והאיפור מדהים!!! ניקול פשוט מהממת!!! אין לי מילים יותר פשוט מושלמת!!! רנה נראתה גם ממש מדהים! ונעמי כמובן גם , איך היתי מאושרת שרנה זכתה!!! ראיתם איך ניקול פשוט קרנה מאושר! וכל הזמן הראו את ניקול כשרנה דיברה! והשירים של קולד מאונטן היו מדהימים! שרליז נראתה זוועה! ואוף! למה נעמי לא זכתה?! רגע , אז קולד מאונטן קיבל רק פרס אחד- לרנה , נכון?

shiray

New member
סולחת סולחת...

מזל שתינו שיש פה את לירון וערן! אם לא אני אתמול הייתי עצבנית ברמה מטורפת על זה שבסוף אני לבד (כי בשנתיים הקודמות הזמנתי חברה אבל השנה אמרתי שאם אני הולכת להיות בפורום כל הלילה חבר סתם לייבש את חברה שלי) וגם לך לא היה הכי כיף כתוצאה מכך... אבל מזל שהיה את לירון וער ושלושתנו עשינו פה שרשור מטורף באורכו... ובבקשה על התמונות! למרות שצריך דחוף יותר תמונות שלא קשורות לאתר המעצבן הזה שדורש כסף כדי לראות תמונות...

למה זה לא מעלה לי תמונות??

אוף אני בבעסה! ממש חיכיתי להיות פה בפורום באוסקר! ובסוף גם נרדמתי , וגם כולם כועסים עליי! אוף!

shiray

New member
אוי נו לא כועסת עלייך

והקטע של הלא נעים היה בצחוק... מי ישמע מה הייתי עושה לך אם הייתי נתקעת באוסקר לבד. פשוט הייתי הולכת לישון אחרי האוסקר החמישי של שר"ה וקמה לראות את ניקול...

American Girl

New member
פשוט בושה../images/Emo70.gif

האוסקר היה פשוט בושה. שר הטבעות??? מה זה? העולם הישתגע...!!! זה היה חרא של אוסקר. ואמרתי את זה עוד לפני הסרטים המועמדים פשוט מזעזעים. ועוד הסרט הזה זה עוד יותר גרוע... אני לא מבינה... ותאמינו לי שאני לא מתחרטת לדקה שלא נשארתי לראות את האוסקר.

ערן1987

New member
שונא שר הטבעות

ופספסתי את ניקול מעניקה את הפרס לשון פן כי הייתי צריך ללכת לבי"ס.. מזל שיש שידור חוזר,פיו!! אבל היא הייתה ממש ממש יפה!! אני הלכתי לישון ב-8 וחצי בערך וקמתי ב-3:20(איזה שעון מעורר מעצבן יש לאבא שלי! שלא נדע)

למעלה