לפחות אני סופר
58 פעם כבר הייתי בחווית צוק איתן , יעני גילגול
חווית המבצע בין לידות מחדש ,
רק שכל פעם זה בשנים שונות ,
ועתה הכל נראה לי שידור ממוחזר ,
קומדיה אנושית אכזרית , בה האנשים שנכשלו בחטאים והתנהגות בעבר נכשלים עוד פעם .
מעט מאוד שיפור בסה"כ , והמגיעים לתובנות מקצינים את תיקונם , והחבל נמתח יותר ויותר ,
עד שההגיון הבריא נמתח יותר מידי והחייתי יוצא החוצה ,
ובטווח נופים משתנים של מציאות ומצבי צבירה פוליטיים או גאופיזים של פריטים .
ואחרי המשא קצת יותר עקומים ומשומשים וקצת יותר מקועקעים וקצת יותר שמאלנים וחובבי אותו מין ,
על זה דיברו בנבואות לא , ואני בונה קו אחר , קו שתמיד היה ולא משתנה , מוליד אותו מבפנים ,
אם יותר חיים וכוח חיים , ומתעורר אצלי קו של אור , כאשר הסביבה חשוכה ולא יודעת להגיב לאור ,
הם לא ראו כנראה מישהוא אם אור המון זמן , ואני כאילו בדיסאונסס בגלל האור לעומת הראליות של החושך ,
אז אני סופר את מספר הפעמים לעומת האנשים החולפים , וכן אני תמיד ישנו וכולם אבל כולם בסוף חולפים .
אני כמו איש הנצח רק שנולד מחדש ומיתוך המיליוני לידות שלי יש לי 58 בגזרה זו .
וכן אף פעם לא מתתי , ואני עוד מלפני האדם הראשון .
דוד
58 פעם כבר הייתי בחווית צוק איתן , יעני גילגול
חווית המבצע בין לידות מחדש ,
רק שכל פעם זה בשנים שונות ,
ועתה הכל נראה לי שידור ממוחזר ,
קומדיה אנושית אכזרית , בה האנשים שנכשלו בחטאים והתנהגות בעבר נכשלים עוד פעם .
מעט מאוד שיפור בסה"כ , והמגיעים לתובנות מקצינים את תיקונם , והחבל נמתח יותר ויותר ,
עד שההגיון הבריא נמתח יותר מידי והחייתי יוצא החוצה ,
ובטווח נופים משתנים של מציאות ומצבי צבירה פוליטיים או גאופיזים של פריטים .
ואחרי המשא קצת יותר עקומים ומשומשים וקצת יותר מקועקעים וקצת יותר שמאלנים וחובבי אותו מין ,
על זה דיברו בנבואות לא , ואני בונה קו אחר , קו שתמיד היה ולא משתנה , מוליד אותו מבפנים ,
אם יותר חיים וכוח חיים , ומתעורר אצלי קו של אור , כאשר הסביבה חשוכה ולא יודעת להגיב לאור ,
הם לא ראו כנראה מישהוא אם אור המון זמן , ואני כאילו בדיסאונסס בגלל האור לעומת הראליות של החושך ,
אז אני סופר את מספר הפעמים לעומת האנשים החולפים , וכן אני תמיד ישנו וכולם אבל כולם בסוף חולפים .
אני כמו איש הנצח רק שנולד מחדש ומיתוך המיליוני לידות שלי יש לי 58 בגזרה זו .
וכן אף פעם לא מתתי , ואני עוד מלפני האדם הראשון .
דוד