~לפורום~

bratz girl

New member
~לפורום~

אתמול בקושי יצא לי להיות בפורום התחלתי לעבוד והעבודה היא דיי מיאשת,מעצבנת וקשה..ולכן,בקושי יכלתי להיות בפורום...אז אני ]חות מגיבה אבל כל יום מסדרת את הפורום,מכנסת שירשורים ושתדלת שהכל יהיה מסודר! אבל מה שהלך ]ה בימים האחרונים הוא פשוט זוועה!!! באה,בחורה לדשה להצטרף לפורום שלנו וככה מקבלים אותה?? פשוט בושה! הקללות כאן היו בלתי נסבלות ואני לא אפרט אותן,מי שקיללה יודעת בדיוק!! אני מזהירה{למרות שאני שונאת להיות ככה} עוד פעם אחת מישהי מקללת היא תושעה מהפורום,לזמן שעדיין לא נקבע! באים אנשים חדשים,אפשר רצוי ואפילו חובה לקבל אותם יפה! בקשר לתמונות...כל אחת יכולה להעלות גם אני מעלה ומעדכנת את לוחות הארועים והתמונות בכל רגע שאני יכולה! מקווה שזה הדבר האחרון שאנ יצטרך לכתוב בנושא הקללות! שיהיה לכם המשך יום נעים ומומלץ קריר!!!!

בלי רמזים..!! הבנתי תטעות שלי....

דיברתי כבר עם מוריה והבטחתי לה משהו...!! פעם הבאה שמישהו לא ימצא חן בעיניי אני פשוט איך אומרים... י=ש=מ=ו=ר ע=ל ז=כ=ו=ת ה=ש=ת=י=ק=ה..! אקיצר מבקשת ס=ל=י=ח=ה! פשוט יש לי פה גדול ואני אוהבת לקלל
{ואל תגידו לי עכשיו את צריכה לשמור על הפה שלה ו...בלה בלה בלה..} הבנתי תטעות שלי

בקשר לקללות.. באמת מה שהלך פה

לאחרונה היה מ-ז-ע-ז-ע..
וטוב שאת לוקחת את העניין הזה בידיים..!!
ובנוגע לגלריות.. אני כבר אמרתי לך בקשר לפתיחת קטגוריות נוספות, וגם נתתי לך כמה רעיונות.. אבל לא אמרת לי מה את חושבת

skaatit 1

New member
תודה!!!../images/Emo24.gif

תודה על ההגנה.... חברה שלי מורג, אמרה לי שהמנהלת הגנה עלי.... אז תודה בכל אופן....

מה?!!?!?!

באה ילדה חדשה וקיללו אותה?! מי?? מתי?? איפה??? ולמה אני לא יודעת מה זה?!!? אנחנו צריכות להתבייש לנו!! (למרות שלא כולם עדו את זה!) מה זה?!?! הפורום שלנו לא כזה! ואנחנו לא רוצות שיצא לנו שם רע נכוון?!?!?!?!?!?!?!?! או שאני טועה?!?!?!?! מספיק!

כן קיללו אותה ונחשי מי קיללה אותה

א==נ==י ועזבי שעכשיו הכל היסתדר אבל אתם יודעים מה החסרת בושה הזאת כותבת לי בפרטי..!? שהיא ניכנסה לפה רק כדי ל=ק=ל=ל..!! אתם מבינות אתם שאגנתם עלייה.!! אני נכנסתי לפורום שלה ומה היא אומרתת..!?!? למה המויאליות נכנסות לפה ביכלל אז שהיא תגיד לי למה היא נכנסה לפהה?! יעלקק ממש חצופה הילדה איקיצר לא ניפתח על זה פה שיחה כי היא ל==א שווה את זה..!

מה?!? שו?!?! וואת?!?!

מי זו בכלל? אני (האמתי) עדיין לא הבנתי על מי אתם מדברים! אז הסבר בבקשה!

סתם איזו אחת בת 13

היא באה לפורום הזה התחילה להגיד לכולם שהיא רוצה להיות בפורום הזה למרות שהיא אוהבת את סקעת...אני אמרתי לה שאין לה מה לעשות כאן..כמה בנות פה יצאו עליי ביגלל זה אקיצר לא משנה!! אחר כך אנחנו מגלות שהיא אמרה שהראל מויאל האוייב שלהה!!! ובסוף היא רושמת לי בפרטי אני כבר לא פורום העלוב שלכם בוקר טובב ואני נכנסתי לשם רק בשביל לקלל!!

למעלה