לפורום ג'אד

טלמ

New member
זה פשוט שגיאת כתיב ../images/Emo6.gif או פשוט..../images/Emo41.gif

או פשוט חושבים שאנחנו פורום של אשלי ג'אד (+אחותה ואמה זמרות הקאנטרי)

הרמוני

New member
נצל"ש היי חבר'ה!!!

איך החג? אני לא מאמינה שראיתי עכשיו 9 פרקים של עב"מ רצוף, מפרק 15 עד סוף העונה. זה ממש יותר מדי... בכל אופן מה קורה איתכם?

היי שירה!!!../images/Emo24.gif../images/Emo171.gif

מה קורה??????????????????????? חחחח עכשיו גיל לא יוכל להרביץ לי , כי הפעם אני הראשונה שאומרת שלום
שאני אבין, מה זה לעזאזל עב"מ???? חחחח....ראית את גיל 9 שעות רצוף או מה?

הרמוני

New member
../images/Emo24.gifחחחחחחחחחחחחחחחחחח../images/Emo6.gif

היי סוז! מיס יו.. לא, זה לא גיל, ראיתי 9 פרקים רצוף של עקרות בית נואשות, עב"מ זה הראשי-תבות... ממש משעמם לי בחג...אין לי חיים :/

הרמוני

New member
אוי סליחה, בעברית תרגמו את זה

עקרות בית מיואשות... פשוט שכחתי כי אני לא רואה את זה בטלוויזיה..

הרמוני

New member
יאללה סוז, אדדה לי למיטה...

בתקווה שלא אפול בדרך.. לילה טוב! נדבר מחר.

Hieros Gamos

New member
ארררגגגג VOY כל הזמן עושה אוי!!

גרר
דבר מטומטם... חוצמזה, גאדמט שיגיע כבר הפרק של AG בVS!! הפרק הזה היה חמוד...אבל צפוי כל כך!! והקודם היה הרבה יותר טוב....והרבה יותר ארוך... ואני רוצה פיק של AG גאד פריקינג דמט!! אבל אני אסתפק בזה שיגיע ה16.7...
יאא סוף יולי יהיה זמן של פאן פאן פאן! בערך שבוע לפני ה16 אני אהיה אצל סבא וסבתא, 16.7 הופעה (שורה 10 בייבי!!), חוזרים הביתה ועובדים על הצפונבורי ובין לבין קוראים את הHP החדש, 22 או 21 יוצאים לצפונבורי, חוזרים ב31 או 30 תלוי מתי יוצאים חחח כיף
^^

harmless

New member
הבנתי שהסתומים האלה שכחו לשלם

היית חושבת שחברה שמחזיקה מאות אתרים תזכור לשלם... והאמת שה- Vs הזה היה ממש רגיל, שום דבר מיוחד. גם היו בו הרבה טעויות. חוץ מזה שה- VS לא אמור להיות עם קצת עלילה???

תר, הרגע היה דודסון ../images/Emo99.gifאבל...

אני מניחה שאת משלמת את המחיר על כך שהקרבת את יחסייך עם הוט בגלל צח"מ...איי איי אייי איי איי...אם שטרודי היה יודע שויתרת עליו בשביל צח"מ...פיייי...אני יכולה להגיד באופן ודאי שרוחו היתה "נופלת"

harmless

New member
אוף עם הצח"מ הזה!

במיוחד כשהקלטת שכן יש לי היא בפאקינג שחור לבן! :( חוץ מזה שאני מפחדת להכניס קלטות לוידאו בכלל אחרי שהשלמתי את כל הפרקים. הוא אוכל לי אותם כל הזמן:( ושום דבר לא נופל אצל שטרודי take that back!!!

לא הבנתי מה קרה לוידיאו שלך...../images/Emo12.gif

הוא אוכל לך כל הזמן פרקים???? נו מה את רוצה?? זה וידאו Well educated!! חינכת אותו כמו שצריך אם הוא אוהב לזלול שטרודל!!

למעלה