לפולניות בפורום .... עוד קטע מההרצאות של דר' צחי בן ציון ... " אומנות הברוגז " .... כאן
א אני 27 New member 19/8/07 #1 לפולניות בפורום .... עוד קטע מההרצאות של דר' צחי בן ציון ... " אומנות הברוגז " .... כאן
R rrredshay New member 19/8/07 #2 לפולניות בפורום?????? אתה יכול לכתוב לבנות הפורום...אותו דבר אגב, שימו לב למשפט המחץ ב 1:05
B Bubble Girl 27 New member 19/8/07 #5 אהה מאמי תיזהר אתה זוכר על כרית של מי אתה שם ראש בלילה? נזכרת? יופי! עכשיו שים את הוידאו על האביר על הסוס הלבן!
אהה מאמי תיזהר אתה זוכר על כרית של מי אתה שם ראש בלילה? נזכרת? יופי! עכשיו שים את הוידאו על האביר על הסוס הלבן!
R rrredshay New member 19/8/07 #7 אחשלי.. עוד פעם הסתבכת עם הבאבל???? שלא תחשוב שזה תירוץ לברוח מהמשמרת....תתמודד!!!!
B Bubble Girl 27 New member 19/8/07 #9 הוא מתמודד כמו גבר! מביא כרית מהבית החננה הזה! חחחחחח נשמה מה עם שעת שיא? אנחנו מחכות לך!
R rrredshay New member 19/8/07 #11 חחחח חננה? לא נראה לי שמהמקום שהוא מגיע יש חננות.... שעת השיא? השיא שלי כבר עבר.... אולי בסופ"ש..
B Bubble Girl 27 New member 19/8/07 #19 אתה חננה יא חננה! מאיים בכרית באר שבעית! פחחחחח נראה אותך פה!!! בוא גבר בואאאאאאאאאאאא
א אני 27 New member 19/8/07 #13 נזהר תמיד ... לא ..? והכרית כבר סבבה איתי ... אמרה לי לא לדאוג ... מקסימום .. מביא אחת משלי ...
נ נעה שבדרך New member 19/8/07 #17 קטע טוב - אין מה לאמר!../images/Emo68.gif יאלה - טוב לדעת לצחוק על עצמינו זה נכון ואנחנו עשות את זה טוב!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
קטע טוב - אין מה לאמר!../images/Emo68.gif יאלה - טוב לדעת לצחוק על עצמינו זה נכון ואנחנו עשות את זה טוב!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!