סיאנס- תתכוננו זה יהיה ארוך
אני רוצה לנצל את שאלתך ולהתייחס (שוב) לנושא הסיאנס. אני יודעת שהדעות בנושא חלוקות, כמו כל דבר אחר, יש שיסכימו איתי ויש שלא, אך צורם לי מאוד שוב ושוב כשסקרנים חושקים להתעסק בנושא כל כך בעייתי. מטבע האדם משחר היווצרותו הוא הצורך והרצון להבין מי הוא ומאין הוא בא, ומי נמצא אי שם בעולם שמעבר. אם הדבר היה מיועד להיחשף בעיניו של כלל הקהל הרחב, הרי לא היה מסתורין, כולם היו יכולים לתקשר עם נשמות באופן קל וחופשי ולא הייתה שום הפרדה בינינו לבין המרחב האסטרלי, שם שוהות הנשמות והישויות השונות. אך כן יש הפרדה. ההפרדה אינה מוחלטת אמנם, יש ויש מפגשים- אקראיים או מכוונים, בין עולמינו לעולם הבא. ישנם כמו כן אנשים אשר בורכו ביכולת לראות ולשמוע את הדברים שהרוב מייחלים להם, שנקראים מדיומים. ואינני מדברת על שרלטנים שקוראים בקפה וחוזים את סוף העולם, אלא אנשים שניכנו בכישרון, ולאחר זמן רב של התפתחות, תרגול והדרכה, נהיו מסוגלים לתקשר עם ישויות ונשמות, וזאת אך ורק על מנת לעזור לאנשים אחרים ולכוון אותם בדרכם ובבעיותיהם בחיים. כאשר אדם מחליט לחדור "בכוח" לעולם הזה באמצעות אנרגיה (מה שנעשה בזמן סיאנס) הוא עלול לגרום לנזק בלתי הפיך- לדוגמא- נשמתו של אדם שנפטר לפני זמן קצר, עדיין איננה עזבה את עולמינו, העניין לוקח תהליך וזמן עד שהיא משלימה את עלייתה למרחב האסטרלי. אותה הנשמה נמשכת לבני האדם החיים אשר קוראים למתים באמצעות האנרגיה, ועלולה לתקשר איתם באמצעות הסיאנס. התוצאה- הנשמה עלולה "להיתקע" בעולמינו ולא להשלים את עלייתה למרומים, והנזק עלול להימשך לשנים רבות מאוד. סיאנס הוא אינו תהליך טבעי ומבוקר, אמנם העוסקים בסיאנס יכולים לקרוא לנפטר מסויים, אך אין זה עובר דרך שום צינור טבעי, והתוצאה- כל אחד יכול להגיע. ישויות יותר ידידותיות וישויות פחות (הרבה פחות) ידידותיות הקשורות במאגיה שחורה. אני יודעת כמה זה מסקרן, גם אני הסתקרנתי מאוד בצעירותי. אך עשו לי טובה- עשו את המעשה החכם, הניחו למשחקים אסורים ואם אתם חייבים לספק את סקרנותכם פנו למדיום מומחה שיעזור לכם בעניין. למענכם ולמען אותן הנשמות שתזמנו.