לעשות סדר בדברים

kalimik

New member
לעשות סדר בדברים

חבר'ה, מספר הבהרות : א.ראשית, משה עושה עבודה מצויינת . חלילה, לא התכוונתי , משה, לרמוז כי אתה מנהל פורום נמוך ותת-רמה. להיפך . אולם , הייתי שמח אם לעיתים היו בו גם דברים שמועילים למדריכים. כוחו של הפורום לטעמי הוא בהחלפת רעיונות בין מעו"ז למעו"ז , מדריך למדריך. אבל חוץ מזה.. אני נהנה מהפורום (הראייה- אני קןרא בו כל יום) . ב.מחיר המחנה- אני מזמין כל מדריך ו/או רכז בתנועה לפנות לצוות ההנהגה כדי לקבל הסבר על תמחיר המחנה. האמינו לי, 200 ש"ח זה מחיר מצחיק!. (הראייה לכך- בכל תנועה אחרת טיול דומה עולה פי 2 ומשלמים גם מיסי חבר). ג. אנשים בתנועה הורגלו לצאת לטיולים באפס כסף ואף עשו מרידות למיניהם (שמביישות אותם בלבד) לגבי מחירים. אנו "שוברים" את הראש איך להוזיל ולמצוא מלגה לחבר'ה שלא יכולים לשלם ומי שאינו יכול לשלם באמת ! אנו יודעים עליו . מי שמשלם על משהו גם מעריך אותו. ד. "גשמים בסוכות סימן קללה" (כך בגמרא)- אנו מקווים שלא יירד גשם. תחזית היא דבר לא וודאי (הראייה- הבטיחו שרב ביום כיפור ואיפה שאני גר אנשים נהנו מרוח נעימה לאורך כל הצום) . המחנה מתקיים ואנו ערוכים גם למצבים אלו. ה. מה אתם כותבים בפורום עכשיו? לכו להביא חניכים!!!!!! . שבוע טוב

MS6

New member
סבבה...

אגב אני מסכים באמת עם אורן לגבי המאמץ של התנועה להוריד את המחיר (אני יודע עליו אישית..).. לגבי התחרות שירים... אם הייתי יודע שזה היה יוצר בלאגן לא הייתי מתחיל אותה בכלל (אגב אני מאוד סקרן מי ינצח..) המטרה מבחינתי היא שחניכים ברחבי הארץ ידעו בעל פה את שמונת השירים היותר מפורסמים בתנועה.. על מנת שיוכלו לשיר אותם בגאווה בהפגנות, עצרות ובטיולים תנועתיים.

למעלה