לעשות משהו...

MS6

New member
מוסר שולי לעומת הישרדות...

והטרנספר הכרחי להישרדות ולמען השגת האינטרסים של העם היהודי והציונות. לא קיים עם שלא היה צריך לעשות מעשים מעוררי מחלוקת ע"מ לשרוד ולשגשג, אם אנחנו רוצים לחיות לבטח למשך זמן אנחנו חייבים לטרנספר את ערביי יש"ע לארצות ערב הסמוכות במסגרת הסכם מדיני.

הטרנספר הכרחי ומוסרי

אם נטרנספר את הערבים מארץ-ישראל זה יהיה דבר מוסרי ביותר. מדינת ישראל תישאר מדינה יהודית, והטרור יפסק.

ראליסט

New member
רק אתה שוכח,

שחסר פרמטר אחד בהצעה שלך:את המתנחלים (כמו את מתישבי ימית,אופירה והישובים האחרים בסיני),אף אחד לא מציע לגרש מהמדינה. תתאר לך לו היה בא מישהו ואומר:"ניתן למתנחלים פיצויים ונשים אותם על אוניות ,שיתישבו באמריקה". זה טרנספר! לזה אני מתנגד ,לגבי כל אזרח המדינה.(כמובן שאיני מכליל פושעים ברמה מוסרית ירודה,או מחבלים). אז לפני שאתה מציע,תציע משוואה אמיתית: כי להעביר אנשים ממקום אחד לאחר,בתוך מדינתם,בשל שיקולים לאומיים,זה שונה מאשר לסלק אנשים ממדינתם.איני בא לומר שזהו תהליך פשוט עבור אף מתנחל-כמובן שהתיישב שם ע"פ החלטות ממשלות ישראל לדורותיהן,אבל אל תשווה את זה לגירוש-גם אם בצידו יש תגמול כספי. אגב,הפלסטינים היו פה יותר מאשר משנת 1922. ההבדל בינינו הוא שאני שופט אנשים ע"פ התנהגותם.אני מבדיל בין הפושעים שהיו אחראיים ,למשל, לטבח שבוצע היום בירושליים,ואותם צריך לגרש בלי זכויות,לבין הערבים שלא עשו שום פשע.(ותתפלא,יש כאלו).

תגובה

אבל אתה שוכח שהיהודים ישבו בארץ-ישראל עוד לפני הופעת הנצרות והאיסלאם.

ראליסט

New member
אתה שוכח,

שהיבוסי,הגרגשי,ושאר עמי כנען ישבו פה לפני היהודים. גם אנחנו כבשנו את הארץ הזאת. ככה זה בהיסטוריה:ארץ עוברת מיד ליד במשך הדורות. לא היינו פה מאז המפץ הגדול....

תגובה

קודם כל הארץ הזאת ניתנה לנו על ידי ה'. ואני לא מבין, אתה תומך בכך שהערבים רוצים לכבוש את המדינה שלנו מאיתנו כי אני לא הבנתי את המשפט "ככה זה בהיסטוריה:ארץ עוברת מיד ליד במשך הדורות"?

ראליסט

New member
סלח לי,

אבל אני לא אמרתי "שאני רוצה שמישהו יכבוש את מדינת ישראל". במה זה סותר את העובדה ההיסטורית,שכמעט כל חבל ארץ בעולם,עבר מכובש אחד לכובש שני? חוץ מזה,אני אישית לא מאמין,לא באלוהי ישראל,לא באלוהי האיסלאם ולא באלוהי הנצרות.כל האמונות הללו הביאו על העולם יותר מידי מלחמות.

תגובה

למרות שאני לא מסכים איתך אני מכבד את דעתך. אבל כל העמים שארץ ישראל הייתה שיכת להם לפני היהודים כבר לא קיימים, ואנחנו צריכים לדאוג שהעם שלנו יתקיים.

רונאל1

New member
רוזנקרנץ, אולי איזו מילה לאריק?

ראיתי כל כך הרבה הודעות שלך נגד שמאלנים, וטענות על הומינטריות יתר שלנו, אבל לא מצאתי איזו הודעת גינוי לאריק שרון, אבי אבות הפינוי מעזה מימית. אנחנו הרי לא רלוונטיים, אבל שרון הוא ראש המפלגה שלך וראש הממשלה. אולי הוא רואה משהו שאתה לא רואה? או ששוב השמאל אשם בכוונה של שרון והליכוד לפנות את עזה.

ראליסט

New member
אתה יודע מה באמת מרתק???

שלפי דבריך,ופרושך בלבד,מנחם בגין היה (בינתיים) ה"טרנספריסט" היחידי מבין ראשי הממשלה בישראל,ולכן לפי דבריך,הוא היה "גזען" ,"תמהוני" ,"צבוע". ומי יהיו הבאים (לפי דבריך):שרון,מופז וביבי,אם יפנו את חבל עזה. אז לפני שאתה מאשים את השמאל ב"טרנספר",תבדוק מי היחידים שבצעו "טרנספר". אבל קשה לך לקלוט-באמת-מה ההבדל בין טרנספר כזה המתוכנן לערביי ישראל,לבין "טרנספר" למתנחלים. כנראה שיש לך בעיה עם הבנת הנקרא.

למעלה