את טועה.
אילו היית בתי ( הבכורה שלי קטנה ממך רק בשנתיים ), הייתי כועס עליך, על שאת הורסת לעצמך את החיים במו ידייך, בטיפשות, כאשר אינך טיפשה. על מה ולמה אכעס עלייך, כאשר את זרה לי ? עלייך ללמוד להפריד בין אגואיזם לאגוצנטריות. אגואיזם... כולנו אגואיסטים. כולנו רוצים את מה שטוב לנו. אגוצנטריות... את כל כך מרוכזת בעצמך, שאינך רואה את הזולת ממטר. ואינך מסוגלת להבין מה חשוב לו, וכיצד לגרום לו להפיק משהו, ולעורר בו את הרצון לתת. החלטת שאת הולכת על פי צו הרחם. וזה בסדר, כי זה מה שאת רוצה. הסיכויים שהגבר שאת מתיימרת "לאהוב" יישאר איתך, אינם קלושים. הם אפס. אבל זה אינו נורא. ממילא לא אהבת אותו. לא כיבדת אותו, וגם אם את היום מצהירה שאינך הולכת לאנוס אותו, זה בדיוק מה שניסית לעשות. ואין לך אמון בו. את חושבת שהוא משטה בך. בואי נסכים, שאת ממילא אינך אוהבת אותו. עשי לך ילד מתרומת זרע, כי זה מה שאת רוצה, ואחרי תקופת צינון, בה תילמדי להכיר בזה, שהגבר הזה שהיום הוא בן זוגך, היה בעצם סתם מישהו, שאינך מבינה על מה ולמה העברת איתו שלוש שנים מחייך, תוכלי להיות פנויה לגבר אחר. ולגבר הבא שיבוא, שיהיה מן הסתם גרוש עם ילדים משלו, זה לא יישנה, אם את אם לאחד או לשניים. מה שכן יישנה לו, אם תישארי גם אז אגוצנטרית, או תילמדי להכיר, שכדי להפיק מן הסביבה את המירב ( מסיבות אגואיסטיות ), צריך גם להקשיב ( לבד מן הקול הפנימי ), גם לסביבה. בהצלחה שיהיה לך.