לעשות ילד לבד?

חביבה555

New member
אופירה אני מציעה ש...

אופירה שלום זה נכון שכולם אומרים שאת צעירה ושאין מה למהר ואותך זה לא מעניין את רוצה ילדים וזה מה שחשוב לך אז תכנסי להריון בלי לשאול אותו פשוט תשכבי איתו ותעשי ילד. מה הקטע הוא לא ירצה להכיר בו אז תגדלי את הילד לבד כאילו לקחת תרומה זרע . ת אוהבת אותו ולו אין אומץ אז תתקדמי צעד קדימה תזעזעי אותו ואולי זה מה שיעבוד ואולי לא רק תקחי את כל הנקודות בחשבון בהצלחה ......

אני עם הנודניקית

יש לי מערכת של מוסר וערכים ומבחינתי לגנוב זרע זה אונס לכל דבר. מסכן הילד שיוולד מהריון כזה. ומסכנה המשפחה שצל כזה מרחף מעליה. יחד עם זאת, אני חייבת לציין שתגובה כזו קיבלתי כמעט מכולם... ולמה שאגרום לו לשנוא אותי ולאהוב את הילד שלו? מה השגתי בזה? זה לתקן בצד אחד ולהרוס בצד שני...

אופירה היקרה

בד"כ בשנים האחרונות אני בעיקר קוראת את הכתוב ולא מגיבה. הפעם אחרוג ממנהגי בתקווה לעזור לך קצת ולהביא מנסיוני האישי. אפתח ואומר כי לפי מה שאת כותבת אינני בטוחה שהבחור שאת בקשר איתו ראוי וצריך להיות בן זוגך, בעלך או אב ילדייך. זו החלטה שאת צריכה לקבל ולא הוא, יכול להיות שהוא לעולם לא יהיה בנוי לקשר כזה בכלל או איתך בפרט. ואולי עדיף כך. הייתי לפני כמה שנים במצב דומה לשלך, אמנם מבוגרת יותר ועם בעיה בריאותית שהכריחה אותי לבחור ועברתי תהליך ארוך בסופו הבאתי ילדה לבד מתרומת זרע. קשה לי לפרט את מערכת השיקולים שעברה עליי בהחלטתי רק אומר שהיו הרבה כאלה והתלבטתי כשנה עד שהחלטתי לעשות את הצעד, המחשבה המרכזית היתה שאם אכיר מישהו, הוא לא בהכרח ירצה ילדים נוספים או בכלל (בדיוק המצב בו את נמצאת). לא היה לי חבר ולא רציתי אחד כזה בזמנו, ופניתי לגרוש שלי עם הרעיון אבל זה לא התאים לו. הבת שלי רצתה מאוד אח או אחות קטנה (היא היתה בת 6 כשנולדה אחותה) ואני אחרי הכל רציתי משפחה. רק אני והיא לא הספיק לי. רציתי לחוות שוב הורות. ידעתי שאצטרך לגדל את הילד/ה בעצמי לבדי, עם כל היתרונות שבכך וגם עם כל הקושי שבכך ואני חייבת לציין שישנם הרבה קשיים שאי אפשר אפילו להתחיל ולמנות אותם. בסופו של דבר הריתי מהר מאוד. כל מה שצריך בכדי לקבל תרומה זה 300 ש"ח ומכתב מהגניקולוג שלך. ואפשר לבחור מה שרוצים ומי שרוצים. נולדה לי בת מד ה י מ ה. ועל אף כל הקשיים אין יום שעובר ואני לא מודה לה' ולכל אלה שעזרו לי עליה, על קיומה ועל נוכחותה בחיי. אנחנו, בני האנוש עושים ילדים תמיד ממניע אגואיסטי - כי אנחנו רוצים ילדים! כי אנחנו רוצים משפחה! מצב תמונה להנאתך, ואם תרצי לשוחח, שולחת לך טלפון במסר. עוד לנוחיותך יש פורום שמתעסק בנושא של הורות מתרומה אפשר להתייעץ שם. וכן מומלץ לסדר את חייך לפני החלטה כלשהיא. בהצלחה

אני לא מודאגת מהקשיים בהורות נוספת ומתרומה

אני רוצה בהם!!! אבל.......... אני נורא נורא אוהבת את החבר שלי, לכן קשה לי מאוד ההחלטה כי אני יודעת שהוא יעזוב אותי. למה אני צריכה לבחור? והשאלה שמרחפת מעלי היא: ואם אני טועה? אם באמת זה עניין של זמן, הוא לא סתם משלה אותי אלא באמת רוצה ילדים רק לא עכשיו? במקרה כזה, אם אביא ילד בלעדיו הרי ששכרי יצא בהפסדי, ובני יאבד את דמות האב בחייו לשווא. יש מחיר גבוה מאוד לבחירה הזו, ומכאן הפנייה שלי לפורום. במקרה שלך היה לך הרבה יותר קל כי לא היית בקשר זוגי, ולא היה לך הרבה מה להפסיד...

אומר שוב ואדגיש

ההחלטה היתה לעשות ילד לפנישאני מחפשת כל קשר זוגי! וזאת בגלל מה שאת חווה כרגע. המחשבה היתה שבמידה ואמצע בן זוג שירצה עוד ילדים תמיד אפשר לעשות עוד אחד. אם החבר שלך שאת אוהבת כל כך ירצה בעתיד להתחתן ולעשות ילדים או לא? איך אנחנו יכולים לענות לך על זה. לעניות דעתי אם אחרי שלוש שנים עדיין לא החליט שאותך הוא רוצה, זה כבר לא יקרה. וכנ"ל בעניין ילדים. אבל את יכולה לחכות עוד קצת ולא להחליט בדיוק עכשיו, בכל זאת יש לך עוד קצת זמן. תמיד תוכלי בעתיד לממש אמהות נוספת, זו היכולת שלנו הנשים, גרושות ככל שנהיה או רווקות. בהצלחה

אמא66

New member
אני מכירה מישהי שעשתה את זה

היה לה חבר שלא רצה ילד, אז היא אימצה ילד לבד, בתור חד הורית, ונשארה עם החבר שלה במקביל, על תקן של זוג "בני 16" בלי מחוייבות. בכל מקרה בסוף תיפרדו. אז אם מצבך הכלכלי סביר - אל תחכי.

למעלה