לעשות חשק לקראת הסופ"ש המתקרב

כRובי

New member
לעשות חשק לקראת הסופ"ש המתקרב

ובא... תמונה של פנייה אחת מתוך המסלול בירקונים. מגיעים לפנייה הזו (קצת צפופה) לאחר קפיצה קטנה מעל רמפת בטון. ("קטע המדרכות, למי שמכיר/מבין/זוכר) פונים כמובן ימינה כפי שמראים הצמיגים, אל ישורת קצרה של 30-40 מטר. היירפין שמאלי הדוק, טיפוס על רמפת עפר בעלת שיפוע מתון שבסופה קופצים מגובה שלא עולה על חצי מטר. מגיעים לישורת עם עיקול קל בקטע עפר, וטיפוס, ביציאה מהמגרש (נראה ברקע של התמונה) על רמפה נוספת (רואים את ההתחלה שלה בצד שמאל של התמונה) שמחזירה את הרוכבים לישורת אספלט (שבסופה חוזרים למגרש "הרגיל"). התמונה צולמה לפני יומיים - לדעתי כבר המסלול השתנה מאז. אגב, השלוליות הן זכר לשטיפה עם זרנוק שהמסלול עבר שעה קודם לכן כדי להסיר ממנו לכלוך, חול ואבק. עושה חשק?

45degrees

New member
גמני ../images/Emo10.gif אבק מצריך התארגנות

מיוחדת שהעדפתי לדחות עד עכשיו...

medwow

New member
צמיגים...

וקצת מזומנים. אבל בנוהל הרגיל נדחיק את המינוס. ואת הצמיגים נמשוך עוד שבת.

fungas

New member
שפיצר-רינג אכן הופך אכזרי

אני לא רוכב שישי הזה הודות לאופנוע מבחן, אולי נקפוץ במהלך אחה"צ. אל תשכחו את הפיילוט. פוצצו גאאאאזזזזיייייםםםם!!!! FUNGAS סנוב, מנוי בשפיצרינג כבר עשית??

fungas

New member
זה עדיף על

"שפיצר נאשיונל סופרמוטו רייס סירקיט", לא? FUNGAS

fungas

New member
אני מאמין שמ-14:30

ואילך. רכיבה כרוכה בתשלום. אין כניסה לאופנועים ומכוניות שלא נותנים גז על המסלול, אז אל תתעקש בשער אם אתה לא מתכוון לעלולת לרכב. פשוט לנעול בחוץ ולהכנס ברגל. ההודעה מכוונת לכל המתכננים לבקר. FUNGAS מנסה לחסוך תירוצים ודיונים ל"באונסר" של שפיצר.

fungas

New member
ברוכים הבאים

לעולם הספורט המוטורי המוסדר. ח"ח לשפיצר על ההקפדה. ולראיה, הרוכבים נכנסו עם הרכבים לפרוק את האופנועים, והוצאיו את המכוניות החוצה. מי שאיחר, פרק את האופנוע בחוץ. טאף שיט. אני בעד. מחר אני מגיע עם אופנוע ספורט, ומה לעשות, הוא ישאר בחוץ. בקיצור, זה פאקינג מסלול מרוצים, אנשים בפול-גז. לא חוצים להם את הדרך. ככה זה שדברים נהיים חוקיים. (או אוטוטו חוקיים...) FUNGAS

fungas

New member
מר שביט, שמתי לב שטעיתי

לא כותבים "ככה זה שדברים..." אלא "ככה זה כשדברים..." זה קורה במשפחות הכי טובות
FUNGAS

כRובי

New member
דרכי משפיצר לאחר שיחה טלפונית שלו

עם שחר: מחר אין קהל. מי שיגיע ללא סופרמוטו עם כסף כדי לשלם ולרכב, לא נכנס. גם לא כדי לצפות - בקשה/דרישה של שפיצר. אימון סטרילי. (המקום אינו מוכן עדיין לקלוט קהל ומטעמי בטיחות לרוכבים ולקהל, אי אפשר עדיין להגיע) אל תדאגו, יהיו עוד הרבה הזדמנויות.

alophind

New member
תיקון - אין קהל , אבל כל אחד יכול

יכול לבוא לרכב. סופרמוטו או שטח. עכשיו בדקתי איתו.

למעלה