לעשות גם לפולס ?

• פותח הנושא NIR Y
  • פורסם בתאריך
כן ../images/Emo183.gif

ואם יש אנשים שמעוניינים להוסיף את הפרטים על האלבומים: Works Is there anybody out there Echoes (שהוא דווקא חשוב, בגלל שהוא האוסף המקודם כיום ע"י חב' התקליטים, ומאזינים חדשים עשויים להתקל בו, בתחילה). וכך נסיים את הדיסקוגרפיה של האלבומים.

הפרטים לאוספים

די ברשימת השירים, והמקור ממנו הם נלקחו (אלבום/סינגל וכו'). כ"כ, יש שירים שמופיעים באוספים בגרסאות שונות מהמקור. למשל, ב-Echoes יש גרסאות מקוצצות של SOYCD והשיר Echoes ועוד. לדעתי, יש לציין את זה, ע"מ שאנשים שאינם מכירים את הרקע, לא יוטעו לחשוב שזה הגרסאות המקוריות והמלאות.

NIR Y

New member
פולס

PULSE-הופעה תאריך ההופעה המצולמת:20.10.94 תאריך יציאת הדיסק:6.6.1995 Shine on you Crazy Diamond מוזיקה:Waters, Wright, Gilmour שירה:Gilmour Astronomy Domine מוזיקה:Barrett שירה:Gilmour What do you Want From Me מוזיקה:Gilmour, Wright, Samson שירה:Gilmour Learning to Fly מוזיקה:Gilmour, Moore, Ezrin, Carin שירה:Gilmour Keep Talking מוזיקה:Gilmour, Wright, Samson שירה:Gilmour Coming Back to Life מוזיקה:Gilmour שירה:Gilmour Hey You מוזיקה:Waters שירה:Gilmour and Carin A Great Day for Freedom מוזיקה:Gilmour, Sanson שירה:Gilmour Sorrow מוזיקה:Gilmour שירה:Gilmour High Hopes מוזיקה:Gilmour, Samson שירה:Gilmour Another Brick in the Wall part. II מוזיקה:Waters, Gilmour שירה:Gilmour One of These Days מוזיקה:Waters, Gilmour, Mason, Wright שירה:Mason Speak to Me מוזיקה:Mason, Waters Instrumental Breathe מוזיקה:Waters, Gilmour, Wright שירה:Gilmour On the Run מוזיקה:Gilmour, Waters, Wright Instrumental Time/Breathe Reprise מוזיקה:Mason, Gilmour, Waters, Wright שירה: Gilmour and Wright. The Great Gig In The Sky מוזיקה:Wright, Waters שירה:Brown Fontaine and McBroom Money מוזיקה:Waters שירה:Gilmour Us And Them מוזיקה:Waters, Wright שירה:Gilmour Any Colour You Like מוזיקה:Gilmour, Mason, Wright שירה:Instrumental Brain Damage מוזיקה:Waters שירה:Gilmour and Wright Eclipse מוזיקה:Waters שירה:Gilmour Wish You Were Here מוזיקה:Waters, Gilmour שירה:Gilmour Comfortably Numb מוזיקה:(Gilmour, Waters) שירה:pratt, Gilmour and Wright Run Like Hell מוזיקה:Gilmour, Waters שירה:Gilmour and Pratt יצא בפורמטים הבאים: CD DVD-לא רשמי ליזרדיסק קלטת ??

NIR Y

New member
חסר ?

בקשר לחומה צריך להוסיף שהשיר hey you לא נמצא בסרט

The Piper1

New member
רק הערה קטנה

המופע שיצא על גבי וידיאו צולם עם אני לא טועה בתאריך אחר ולא כלול בו את astronomy domine...

../images/Emo51.gif

הפרטים על הוידאו של PULSE יוכנסו לקטגוריית "פילמוגרפיה", במסגרת ה-FAQ. במידה ותרצי להעלות את הפרטים - נשמח מאוד! |סרט|

The Piper1

New member
אין בעייה

עוד מעט.. כאשר אני ימצא את הקלטת אני יעלה ת'פרטים... וסתם הערה קטנה אני זכר ולא נקבה.. :)

../images/Emo52.gif התבלבלתי

בינך לבין ThePiper (בלי הספרה 1) שהיא בת. קח את זה כמחמאה...

dimfo

New member
הערה קטנה

אני כמעט בטוח שבפולס שיין און חתוך קצת, ולא מנוגן בשלמותו.

Works

1. One of these days (לקוח מMeddle). 2. Arnold Layne (סינגל). 3. Fearless (לקוח מMeddle). 4. Brain damage (לקוח מDSOTM). 5. Eclipse (לקוח מDSOTM). 6. Set the controls for the heart of the sun (לקוח מA Saucerful of Secrets). 7. See Emily play (סינגל). 8. Several Species Of Small Furry Animals Gathered Together In A Cave And Grooving With A Pict (לקוח מUmmaGumma). 9. Free four (לקוח מObscured by clouds). 10. Embryo (סינגל). בנוגע לEmbryo אני לא בטוח אם זה סינגל או לא. ציףציף?

itaikuskus

New member
i wanted to ask a long time ago

about the embryo.... i first heard it when i bought the original FOCUS bootleg which is fantastic and then i heard the embryo and fell in love with it i wanted to see what other people think because i never discussed it with anyone

The Embryo

זה קטע נהדר - אחד הטובים שכתבו באותה תקופה (1969). ראה הפרטים שאני אעלה מיד לדיסקוגרפיה + אני אכתוב גם כמה מילים על זה בשרשור פרוייקט השירים, ע"מ שייקל עלי אח"כ להעלות את זה למאמרים וכיו"בבבבבבבב.

תנקססססס

הפרטים הועלו ל"דיסקוגרפיה". לגבי Embryo - נתתי את כל הפרטים על הקטע הזה במסגרת השרשור על אומהגומה, לפני שבועיים. אני אעלה את זה כ"שונות" לדיסקוגרפיה עוד כמה דקות. זה לא היה סינגל - הסיפור היה יותר מסובך.

OzzzzzY

New member
ציףציף , יש לי כמה הצעות../images/Emo22.gif

לדעתי צריך לסדר את האלבומים שבדיסקוגרפיה לפי סדר כרונולוגי...הרי אין דיסקוגרפיה ברשת שלא מסודרת עפ"י שנים...זה פשוט הרבה יותר נוח , וזה עושה סדר בעניינים... לדעתי גם כדאי ואפילו מומלץ לעשות הפרדה בדיסקוגרפיה בין אלבומי האולפן לשאר האלבומים שנמצאים שם (הופעות , אוספים וכו'...) , זה פשוט עשוי לבלבל כאלה שיחסית חדשים בעסק. הדיסקוגרפיה הזאת בעצם נועדה למאזינים מתחילים ומטרתה היא להקל עליהם חיפוש המידע על הלהקה והאלבומים... הרי זה לא הגיוני שDelicate Sound Of Thunder יבוא אחרי הדארק סייד...הם לא מאותה תקופה , וכ"א הוא סוג אחר של אלבום (אלבום אולפן ואוסף)... חבל סתם לעשות סלט
אז מה דעתך בנידון?

למעלה