"לעשות ביד"

lemon girl

New member
"לעשות ביד"

רוצה לשתף אתכן במשהו אינטמי ואשמח לקבל תגובות בנושא. מאז שאני זוכרת את עצמי, יש לי שיטת אוננות קבועה, והיא עם הכרית.. אני נשכבת מעל הכרית, ומחכחת את האגן (זה נראה כמו תנועות של זיון...) , בזמן שאני מפנטזת, ככה במשך כ10-15 דקות, וזה יכול להביא אותי לשיאים מטורפים.. כלומר אני מסוגלת לגמור ולהרגיש שאני באמת בעננים... אבל יש משהו שאני לא מבינה, למה אני לא מצליחה "לעשות ביד"? , אני בכלל לא מבינה איך אפשר לגמור מזה? היד לא מתעייפת? והגירוי של האצבע בדגדן חזק מידי ולא נעים כמו עם הכרית. בקיצור, אשמח מאוד להדרכה.. כי הייתי רוצה לנסות "להביא ביד", כמו שהרבה בנות עושות. פשוט לא מבינה איך.. כמה זמן צריך לעסות את הדגדגן, ובאיזה צורה בסיבובים?? היד נשברת בסוף..חח בכל מקרה תודה לכן וסוף שבוע נפלא ופורה:)

לנשים שונות נעים לאונן בצורה שונה

אם נעים לך עם הכרית, המשיכי כך. גם לי אישית לא נוח "לעשות עם היד" ואני מוצאת חלופות (למשל זרם מים או שבעלי יעשה לי עם היד
). גירוי ידני ממש לא מוכרח להיות חזק מידי. אפשר לגרות את האזור שמסביב לדגדגן ובתנועות איטיות ועדינות יותר (אך מונוטוניות...).

ToryMaster

New member
הבעל הוא חלופה מעולה ../images/Emo3.gif

אני חושבת שזה יפהפה שאת [ובילבולונט] עדיין מחזיקות בחיי נישואין ומין פורים כאלה, אחרי שנים ביחד. שומעים על כל כך הרבה מצבים שזה לא קורה, מרענן לשמוע על מקרים שכן.

daniella1980

New member
:) ואני בדיוק ההפך ממך

מה שאת מתארת נשמע חביב, אם כי לא הייתי גומרת ממנו כלכך בקלות ואילו ההפך, עיסוי בעזרת הידיים שלי - טכניקה נפלאה. מסקנה - כל אחת הרגילה את עצמה למשהו אחר ודבקה בו. אני מאמינה כי שתינו יכולות ללמוד לגמור מהדרך השניה. כלומר, הדרך בה את מתארת נשמעת לי אפשרית, פשוט כשאני מאוננת בא לי לעשות את זה איך שאני הכי אוהבת ומכירה. הכל אפשרי, והכל עיניין של למידה והתרגלות למשהו חדש, וזה מה שהכי נפלא - תמיד אפשר ללמוד ולכבוש דרכים חדשות.

סיון 1 23

New member
כרית זה למתחילים!=) המלצה שלי:

תעברי לזרם האמבטיה. זה... משהו משהו.

ידידה שלי סיפרה לי על זה ../images/Emo13.gif היא

אמרה שזה נפלא, רק חייבים שיהיה לחץ מים חזק, אחרת זה די מתסכל לשבת 5 שעות מתחת לברז מטפטף

Goth Girl 666

New member
אני אישית מעדיפה

אביזרים אחרים...
במיוחד אני ממליצה על איזה ויברטור (לא דילדו ענק, אלא משהו קטן וחביב ) אם את רוצה יש גם בכל מיני דוגמאות כמו פה: (זהירות, עירום!! אללי,כסו את עיניכם) http://www.dacahard.com/y200508/30/pics/tpp13.jpg

Goth Girl 666

New member
גדול יותר..(לא בהכרח טוב יותר. חחח)

http://www.dacahard.com/y200508/30/pics/pp13.jpg

מצטרפת לדיעה הכללית

תשארי עם מה שטוב לך. מי אמר שצריך "לעשות ביד"? (זה בכלל נראה לי שאול מהאוננות הגברית). גם אני מגיל מביך למדי גיליתי את האוננות, באורח לא מקורי עם הזרם במקלחת. וזו היתה הדרך היחידה שלי שנים, עד שגיליתי את ה"רוקט פוקט". היד? לעתים חוקות כשלאיש שלי מתחשק להסתכל, ואז אני לא יודעת ממה אני באמת מתגרה ונהנית - מהמגע של היד שלי או מהמבט של העיניים שלו...

גיוון ../images/Emo45.gif

לכל אישה יש את השיטות המועדפות עליה. אלה שעובדות הכי טוב ומביאות אותה לריגוש והנאה. זאת הסיבה גם שכגבר לא ניתן להגיע לנוסחא מנצחת, יש ללמוד כל אישה חדשה שפוגשים מחדש. אם את רוצה להוסיף שיטות ולהרחיב את האפשרויות שלך, פשוט תשחקי עם זה, תתנסי, תשתעשעי, זה לא עניין של ל"הצליח". פשוט תעשי לעצמך נעים בכל מיני צורות, חלקן יעבדו בשבילך וחלקן אולי לא. וגם זה, רק לכרגע, אנחנו הרי משתנים כל הזמן

השרליל

New member
הצעה

כדאי לך ללמוד לאונן עם גבר מתחשב שיהיה מוכן לעזור לך...איתו תגיעי להבנת גופך ונקודות הריגוש שלך...ותוך כדי יוכל להחליף לך את הכרית עם הלשון שלו

למעלה