לעשות ביד.

לעשות ביד.

קחו שתי פרוסות גדולות של לחם שיפון מלא\רוסי. למרוח בנדיבות מיונז איכותי להוסיף חרדל דיז'ון עם כמה טיפות טבסקו עוקצניות 2 פרוסות פסטרמה תבור מפולפלת 4 פרוסות סלאמי שתי פרוסות דקות של עגבנייה מלפפון חמוץ וחופן עלי בייבי\רוקט. להדק חזק ולתת רבע שעה למיצוי טעמים. ואתם מסודרים. איזה יפה שנכנסתם חרמנים ויצאתם רעבים.
המתכון באדיבות השף אוקסיטעים.

תבור

תמיד מזכיר לי יין אדום ויין אדום תמיד מעדיפה של כנען אין כמו יין עם טעם של פעם

אם כבר

קנה לחם אגוזים בארקפה או איזה לחם קטלני בארטיזן תוסיף לו מיונז איכותי וחרדל עוד יותר איכותי (רצוי אמיתי מצרפת... אלו שגם חריפים כמו שצריך) תחליף את הסלמי בסרוולד או אם ממש תשקיע אז בהרץ (אבל אז הפסטרמה ממש מיותרת), תוסיף מלפפון, עגבניה וחסה ותיפטר מהבייבי !!! ואת זה - אל תעיז להביא קרוב אליי, עוד 4 ק"ג למניאק
.

irit 123

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

איך מתאים לי עכשיו איזה ארוחת לילה מוצלחת, אחרי סקס מוצלח יותר, והירדמות פי אלף יותר מוצלחת על הספה

irit 123

New member
אל תהיה קטנוני

ארוחת לילה בתשע בבוקר, ארוחת בוקר בלילה מה אכפת לך... הכי חשוב שזה בא אחרי משהו יותר מוצלח. אה, ואם זה לילה אז אפשר להוסיף איזה כוס יין נחמדה לפני הבילוי

לא נוגע ביין

אם אין לי לפחות בקבוק. ומישהי נחמדה לצידי שתישא בתוצאות.
אחרת,הולך יותר בכיוון של מוחיטו. אבל משודרג.

תכיני

את הפרודוקטים. אני שוקל לפתוח שיעורי (ארוחת) ערב. יהיו גם שיעורי צילחות במקביל.

התמזל מזלך

ועונת האננס ממש בשיאה. ככל הידוע לי יש יצרן של הצהוב החמוץ-מתוק הזה במרחק יריקה מדנדשים. תתחילי לנצל קשרים...
אישית,אני יותר בכיוון של מנגו מאיה בשרני ומתוק. או תאנים עסיסיות מתפקעות ממתיקות קרירה ומתפצפצות בפה. ובינינו יש לי תחושה שלא מעט מדרי הפורום עצרו במעדנייה היום... שאני מעורר יצרים.יפה לי.

אכן אתה....

מעורר יצרים היום.... אני הכנתי לי סנדויץ טעים על בסיס חלבי דווקא..... ולגבי המנגו והתאנים....הפצצת פה בטעמים עסיסיים שחבל"ז גם אני בעד!!!! יאללה מתי חגיגת הפירות???

סליחה????

ואני לא ידעתי מזה ????????????????????????????? מחדל !!!!!!!!! האמת שאכלתי כ"כ הרבה אננס בחו"ל שכרגע לא בא לי אבל אני כ"כ אוהבת את הפרי הזה :)) אפשר לנצל את הקשרים שלך ולשאול אם היצרן מדובר מתחיל באות א' ????

למעלה