לעשות את אישתי

Neshamammy

New member
לעשות את אישתי

זה היה הזיון הקבוע של יום שלישי. כמו תמיד כשלילך חוזרת מהעבודה. אני ישבתי על כיסא מטבח חורקני, והיא מעליי, עם הגב אליי. התחתונים הסגולים שלה היו זרוקים על הרצפה, חצאיתה מורמת, ואגנה נע בתנועות סיבוביות מעל המפשעה שלי. אני הייתי בתוכה, ידיי על מותניה... מחליקות מדי פעם בליטופים עדינים אל ירכיה. לילך התנשמה בכבדות, והכיסא חרק, והמבט שלי היה מקובע על התמונה של אנדי וורהול שהייתה תלויה על הקיר. כל מי שהיה רואה את הסיטואציה הזאת מהצד היה חושב שאני בר מזל. גברים רבים היו רוצים להיות במקומי. ראיתי את זה במבטים שלהם, בין אם זה המוכר בסופר, או הסדרן בקולנוע... אפילו טכנאי הכבלים שהגיע אלינו הביתה לפני יומיים.
"פשיייי! זאת אישתך?" הוא אמר בהערכה כשהיא הלכה להביא לו כוס מים, תוך כדי שהוא מעביר מבט מלא זימה על התחת שלה.. "פיייי מה הייתי עושה לה!"
לכאורה, הגסות המוגזמת הזאת הייתה אמורה להרתיח אותי, אבל באותו רגע הרגשתי התעוררות נעימה במכנסיים. הסתכלתי על ידיו השחומות והמחוספסות, ולא יכולתי שלא לדמיין איך הן חופנות את שדיה. איך הוא בועל אותה בפראות על המיטה שלנו. גומר לה על החזה... "בטח זה פינוק לזיין אותה, אה?" הוא אמר וטפח לי על הכתף.
ובכן, המציאות לא הייתה כל כך פשוטה. כמו עכשיו, כשלילך רכבה מעליי, ואני ניסיתי בכל כוחי לחשוב על משהו מחרמן כדי שהזין שלי לא יפול.
בינתיים לילך התחילה לפרכס. הרגשתי את תחילת הרעידות באגנה. "רק אל תיפול עכשיו! בבקשה אל תיפול!" היא התחננה, בעודה מרגישה את ההתרככות של האיבר שלי. אבל היה כבר מאוחר מדי. הזין שלי הפך רפוי ומכווץ מתחתיה. היא נאנחה באכזבה. התרוממה קצת והניחה את ידה על הזין שלי, מנסה להעמיד אותו שוב ולהחליקו בחזרה פנימה. זה לא עזר.
"אפילו לא גמרת!" היא אמרה.
"אני מצטער..." אמרתי. "איבדתי תחושה."
"זה פעם רביעית שזה קורה." לילך הסתובבה אליי, מביטה לי בעיניים. "תגיד לי את האמת: אתה לא נמשך אליי יותר?"
לא ידעתי מה להגיד לה. הסתכלתי עליה. לתוך עיניה הכחולות. היא יפהפייה. כוסית-על. מי לא היה רוצה בה? איזה תירוץ יש לי? אנחנו נשואים כבר שנתיים... ואני עוד צעיר, כביכול אמור להיות עוד מלא אנרגיות. עוד לא הגעתי לגיל שלושים אפילו. "מה לא בסדר איתי?" חשבתי לעצמי. אבל מה יכולתי לעשות? לא יכולתי להסתיר ממנה... אז סיפרתי לה. סיפרתי לה על הפנטזיה שמקננת במוחי כבר שבוע. ואיך אני מאונן על זה במקלחת. איך זה מעורר אותי בכל פעם. היא הקשיבה. לא האשימה אותי, לא נגעלה ממני. רק הקשיבה, והבינה.

זאת לא הייתה החלטה קלה. אבל לילך הבינה שאין דרך אחרת. אני צריך להוציא את זה מהמערכת. כמוני, היא לא רצתה לוותר על חיי המין שלנו, ועל הנישואים, ללא קרב.
שמו של הטכנאי היה ניסים. נשאר לי הטלפון שלו על פתק, עוד מהפעם ההיא שהגיע. התקשרתי אליו, והסברתי לו בקצרה את העניין. הוא נשמע קצת מופתע, אבל הבין. או כך לפחות אני חושב. הקול שלו בטלפון לא הסגיר הרבה רגש. קבענו תאריך והוא הגיע. כשפתחתי לו את הדלת, לילך יצאה מהחדר, עם חיוך נבוך. עוד בפעם הראשונה שהוא הגיע היא אמרה לי שהיא לא מחבבת אותו. היא לא מתה על טיפוסים מגודלים וגסים כאלה. מזגתי שלוש כוסות ברנדי, והתיישבתי על הכורסה. ניסים הוריד את שלו בשלוק ומזג לעצמו עוד אחת. גם אותה שתה מהר מאוד. לילך רק גמעה קלות והניחה את הכוס בצד. היה ניסיון לשיחת נימוסים, אבל היא לא נמשכה הרבה זמן. כולנו ידענו למה התאספנו כאן. ניסים ניגש אליה, והצמיד אותה לקיר.
הוא הניח את ידיו על החזה שלה, מוחץ אותו בין אצבעותיו. "ציצי משובח יש לך." הוא העיר. לילך לא ענתה, אבל נשימותיה נהיו כבדות יותר.
הוא דחף את שדיה למעלה, בעודו לש אותם, כמו בצק, מבעד לחולצה שלה.

Neshamammy

New member
המשך

"זה כמו לפתוח מתנה." הוא אמר בעודו פורם את חולצתה המכופתרת. לילך לבשה מתחתיה חזיית תחרה לבנה. פטמותיה הזקורות בלטו דרכה. שמחתי לראות שגם היא מגורה, כי הזקפה שלי איימה לקרוע לי את המכנסיים. היא הסתכלה עליי בזמן שהוא הוריד את ראשו בין שדיה. מנשק את המרווח שביניהם, בעוד ידיו מעסות אותם. הוא התיישר ונצמד אליה... מתחכך בה. מניע את אגנו בתנועות של זיון. ידיו מדי פעם חפנו את ישבניה, ומדי פעם ליטפו את גבה התחתון.
ניסים לקח את היד שלה והניח על הזקפה ששלו. "את מעמידה לי את הזין, מרגישה?" היא הנהנה בהסתייגות. עדיין מסתכלת עליי.
"את מרגישה?!" הוא שאל שוב. בתוקפנות יותר. "תסתכלי עליי!"
"כן." היא הביטה בו.
"יפה, נשמה." הוא אמר. "עכשיו תשימי לי קונדום."
לילך הביטה למטה לשנייה, ואז החלה לפתוח בהיסוס את המכנסיים שלו. היא פתחה בהתחלה את הכפתור, ואז את הרוכסן, ואז הזיזה את התחתונים שלו ושלפה אותו החוצה.
הוא היה שחום, וזקור, ועצום בגודלו.
"יפה, נשמה..." אמר ניסים, והוציא קונדום מהכיס שלו. "עכשיו תשימי אותו."
לילך פתחה בזהירות את המעטפת, השליכה אותה על הרצפה, והתחילה למתוח את הקונדום על האיבר העצום. מרוב שזה היה גדול, היה נדמה מהצד כאילו בכל רגע הוא עלול להיקרע. אבל הקונדום לא נקרע. ניסים הסתכל למטה ונראה מרוצה.
"יפה מאוד." הוא אמר, ודחף את ידו מתחת לחצאית שלה. לילך נאנחה. ושוב. ושוב. ושוב. עיניה הזדגגו. ניסים הוציא את ידו מבין רגליה וליקק מאצבעותיו את המיצים שלה.
"תתכופפי." אמר לה. לילך הביטה בי, ופסעה מספר צעדים לכיוון הספה שלנו. היא השעינה את חלק גופה הקדמי מעבר למשענת, כך ששדיה הנתונים בחזייה הלבנה התנדנדנו מעבר לה. זה היה סקסי בטירוף. במיוחד המבט שלה פגש שוב את המבט שלי. "תרימי את החצאית." אמר ניסים. היא צייתה. ראיתי שהיא מנסה לעשות זאת לאט ובצורה סקסית בשבילי, בעוד היא לא מורידה ממני את עיניה. היו לה תחתוני תחרה שחורים מתחת. ניסים קילף אותם למטה, עד למתחת לברכיה, ואז דחף אצבע לתוכה, ואצבע נוספת, מניע את ידו בתנועות סיבוביות, כנראה כדי לעורר בה עוד רטיבות. לילך נאנחה, והיה נדמה לי לרגע שהיא מנסה לחקות שחקניות מסרטי פורנו. כשהוציא את האצבעות החוצה, הוא שוב ליקק אותן, ואז הניח את ידו האחת על מותנה, בעוד בשנייה השתמש בשביל להחדיר את עצמו לתוכה. כשהוא נכנס, היא השתנקה. ואז פלטה "אלוהים!" וכעבור רגע, "הו, אלוהים! הו, אלוהים!" אנחותיה התחלפו להתנשמויות צרודות.
הוא זיין אותה בתנוחה הזאת דקות ארוכות. רוב הזמן ידיו היו על מותניה, מכוונות את האגן שלה כמו הגה. אבל בשלב כלשהו הוא השתמש בין אחת כדי לשחרר את הסוגר של החזייה שלה. החזייה שלה עוד לא ירדה, אבל נתלתה עליה בצורה רפויה יותר. כתפיות הספגטי החליקו במורד הכתפיים שלה בצורה מגרה.
נדמה שעברה כך רבע שעה עד שניסים הרים אותה באוויר והשכיב אותה על הספה, עם הפנים אליו, כך שרגליה השתלשלו במחוצה לה. במחי יד אחד הוא הסיר את החזייה שלה, זורק אותה על הרצפה, וחשף סוף כל סוף את החזה הזקוף שלה. לאחר מכן, בלי גינונים מיותרים פיסק את רגליה, והסיר לגמרי את התחתונים שעד אז היו עדיין מופשלים עד לברכיה.
"את רוצה את הזין שלי?" הוא שאל. לילך הנהנה. "אני לא שומע אותך!" הוא הרים את הקול. "את רוצה את הזין שלי?!"
"כן." היא אמרה.
"כן מה?"
"כן, אני רוצה את הזין שלך!" היא התחננה, בעודה שולחת את ידה הימנית, בניסיון לענג את עצמה.

Neshamammy

New member
סיום

"מצויין!" הוא אמר והעיף את היד שלה. במקום זאת הוא חדר אליה באגרסיביות. טוחן אותה בתנועות אגן חוזרות ונישנות. לילך גנחה. יכולתי לראות איך החזה שלה עולה ויורד עם זיעה מנצנצת. פתאום רציתי להרגיש חלק מהאקט. לחוש את המגע שלה. התקרבתי אליה, בזמן שניסים מזיין אותה, ופתחתי את המכנס שלי. היא הסתכלה עליי במבט מזוגג, ואז על הזין הזקור שלי. בלי לחשוב פעמיים היא שלחה את היד שלה לאחוז בו. היא ידעה מה לעשות הלאה.
גמרתי מהמגע שלה תוך דקות אחדות, מקלח את הפרצוף שלה בזרע. ולילך, גופה התחיל לרעוד רגעים ספורים לאחר מכן. היא גמרה כמה שניות לפני ניסים, וניסים הוציא את הזין שלו מתוכה, הסיר את הקונדום, וגמר על הבטן שלה.

"אישתך אחלה." הוא אמר וטפח על הכתף שלי כשליוויתי אותו אל הדלת. "הזיון הכי טוב שהיה לי."
"תודה." אמרתי. לילך הייתה במקלחת, שוטפת מעליה את הזרע שלנו.
"בשמחה. תקראו לי שוב, אם צריך."
הנהנתי. לחצתי לו את היד וסגרתי אחריו את הדלת. הייתי מופתע מעצמי. לחצתי כרגע את היד לגבר שזיין את אישתי מול הפרצוף שלי, ועמד לי מזה. הזקפה שלי שוב הכריזה על קיומה רק מהמחשבה על כך.
"לילך?" שאלתי ודפקתי על הדלת של המקלחת. "איך המים?"
"חמים! בוא תיכנס!" שמעתי את הקול שלה.
הסרתי את הבגדים שלי במהירות, ונכנסתי פנימה.
"הו, מישהו חרמן!" היא צחקה. ממששת את הזקפה היציבה שלי. "אני רואה שעשה לך טוב הסשן הזה!"
לא עניתי, רק נצמדתי אליה, ופישקתי את רגליה. הצחוק שלה התחלף במהרה באנחות עונג.

נדמה לי שיש לזה שם

וחושבת שהפנטזיה הזו חולקים הרבה גברים
לרות אץת אשה שלצידם עושה את זה עם גבר אחר
ואז הם נדלקים עליה המון זמן , ובפנטזיה שלהם לראות את זה מהצד

Neshamammy

New member
סביר להניח שזה נכון

יש כיום פורומים וקבוצות לכל סוגי הפאטישים.
אגב, זה סיפור לא אוטוביוגרפי... הדמות של המספר זה לא אני. מצטער אם מאכזב מישהו :)

hairylover

New member
נראה לי שהכינוי הוא

Cuckold

חיפוש בגוגל יניב תותאות חיפוש

למעלה