לערן

firefighter

New member
לערן

גיא מבטיח גיא גם מקיים בדוק בבקשה את אתר שירותי כבאות והצלה איילון מה שהבטחתי אני קיימתי לילה טוב

fireman

New member
וואלק אתה תותח!

תותח כיבוי רציני!! תודה אח שלי.... גיא מה דעתך לספר לחברה על השריפת בית שהייתה לך ביום ראשון....אם כבר שכחת אז מדובר בזאת עם הסולם

firefighter

New member
שרפת בית ברמלה???

לא כלום שום דבר לא רציני באמת עוד שרפת בית של נרקומן ברמלה למקום מוזנקים שלושה צוותים שתי רכבי סער ועוד רכב סולם החברה מתחילים לעבוד אני פותח את הסולם עד לדירה ובמקביל מעביר דיווח בקשר ולא שם לב שהסולם כבר בתוך הדירה שבר את התריסים חדר לתוך המרפסת וגם פרץ את דלת הכניסה והכל בטעות אחלה עבודה גם פריצה מהחזית גם שיחרור עשן גם חדירה מהירה וגם פריצה של הדלת מה לא היה כאן בסדר?? כמו בספרים

התמונה הזאת מזכירה לי ארוע דומה

1999 הייתי צופה חדש .באיזה יום במשמרת אלברט בוחן אותי על איזה רכב, ואז אנחנו שומעים בקשר:" רם רם מברק" עונים להם:" קבלו עשן שיוצא מדירה ברחוב". (לא חשוב הרחוב זה יוצא בשכונה בקרית קריניצי מי שמכיר ) יוצאים למקום 3 רכבי סהר ונשר. בדרך על גשר אלוף שדה מבחינים בעשן שיוצא מהאזור . מגיעים למקום- איזה עשן?! אין עשן בלי אש .במיקרה הזה לא יצא עשן אלא רק אש כל הוילה בערה ,הישתמשנו בתותח מהרכב והרגענו את האש .

למעלה