לערן! ערן לוי שאל אותי איך מתארחים בפורום... עם רק עושים משתמש וכותבים הודעות. מה להגיד לו???
E EMINEM Junior New member 24/11/02 #1 לערן! ערן לוי שאל אותי איך מתארחים בפורום... עם רק עושים משתמש וכותבים הודעות. מה להגיד לו???
פ פרנק ב פרקר New member 24/11/02 #2 תגיד לו...../images/Emo60.gif אולי שהיה בקשר עם ערן(פאלפון ירוק) שידריך אותו ואולי יסדר לו את השם באדום כאילו הוא אורח חוץ מיזה אמרתה שאין לו אינטרנט
תגיד לו...../images/Emo60.gif אולי שהיה בקשר עם ערן(פאלפון ירוק) שידריך אותו ואולי יסדר לו את השם באדום כאילו הוא אורח חוץ מיזה אמרתה שאין לו אינטרנט
E EMINEM Junior New member 25/11/02 #7 כן אבל... לא יודע האמת... הוא אמר לי תבקש מהמאמן שיגיד לך איך ואני יתארח אני יגיד לו : "לא אמרת שאין לך אינטרנט"
כן אבל... לא יודע האמת... הוא אמר לי תבקש מהמאמן שיגיד לך איך ואני יתארח אני יגיד לו : "לא אמרת שאין לך אינטרנט"
פ פרנק ב פרקר New member 24/11/02 #4 אתה התכוונתה ל:...../images/Emo60.gif במקום מיפה לתמיכה אם אני לא טועה ??
פ פרנק ב פרקר New member 25/11/02 #9 סליחה המורה ../images/Emo132.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo60.gif
סליחה המורה ../images/Emo132.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo60.gif