לערן תודה על המחמאה ב-FOMM!
M MCRulz Liron New member 4/7/02 #2 למה אתה לא כותב פה לעתים קרובות יותר???? בהתחלה חשבתי בכלל שאתה עומרי
M MCRulz Liron New member 4/7/02 #5 אורין - כן!!!! עמרי, כיוון שמשום מה זכרתי שב ICQ שהיה לי מזמן מזמן, דיברתי עם bfmc ואיכשהוא זכרתי שזה אתה! מסתבר שטעיתי...
אורין - כן!!!! עמרי, כיוון שמשום מה זכרתי שב ICQ שהיה לי מזמן מזמן, דיברתי עם bfmc ואיכשהוא זכרתי שזה אתה! מסתבר שטעיתי...
B bfmc New member 4/7/02 #7 כי קטונתי מבחינת מידת ההערצה שלי... אני קורא כאן חדשות ורואה תמונות אבל אני לא כל-כך טוב בלהגיב..... אני אוהב לעצב דברי מאריה וכשיוצא י אני גם נכנס לתחרויות כמו שהיה ב-mariahsweb .
כי קטונתי מבחינת מידת ההערצה שלי... אני קורא כאן חדשות ורואה תמונות אבל אני לא כל-כך טוב בלהגיב..... אני אוהב לעצב דברי מאריה וכשיוצא י אני גם נכנס לתחרויות כמו שהיה ב-mariahsweb .
E eranmc New member 4/7/02 #8 אממ עכשיו שאני חושב על זה... לא ידעתי שאת/ה משם, והעטיפה ממש יפה! לדעתי היא הייתה צריכה לזכות. ממש מעולה.
אממ עכשיו שאני חושב על זה... לא ידעתי שאת/ה משם, והעטיפה ממש יפה! לדעתי היא הייתה צריכה לזכות. ממש מעולה.