לערן, בני וסיסי

Morticia

New member
לערן, בני וסיסי

תודה, תודה, תודה, תודה, תודה, תודה, תודה, תודה, תודה, תודה, תודה, תודה, תודה, תודה, תודה, תודה, תודה, תודה, תודה, תודה, תודה, תודה, תודה, תודה, תודה, תודה, תודה, תודה, תודה, תודה, תודה, תודה, תודה, תודה, תודה, תודה, תודה, תודה, תודה, תודה, תודה, תודה, תודה, תודה, תודה, תודה, תודה, תודה, תודה, תודה, תודה, תודה, תודה, תודה, תודה, תודה, תודה, תודה, תודה, תודה, תודה, תודה, תודה, תודה, תודה, תודה, תודה, תודה, תודה, תודה, תודה, תודה, תודה, תודה, תודה, תודה, תודה, תודה, תודה, תודה, תודה, תודה, תודה, תודה, תודה, תודה, תודה, תודה, תודה, תודה, תודה, תודה, תודה, תודה, תודה, תודה, תודה, תודה, תודה, תודה, תודה, תודה, תודה, תודה, תודה, תודה, תודה, תודה, תודה, תודה, תודה, תודה, תודה, תודה, תודה, תודה, תודה, תודה, תודה, תודה, תודה, תודה, תודה, תודה, תודה, תודה, תודה, תודה, תודה, תודה, תודה, תודה, תודה, תודה, תודה, תודה, תודה, תודה, תודה, תודה, תודה, תודה, תודה, תודה, תודה, תודה, תודה, תודה, תודה, תודה, תודה, תודה, תודה, תודה, תודה, תודה, תודה, תודה, תודה, תודה, תודה, תודה, תודה, תודה, תודה, תודה, תודה, תודה, תודה, תודה, תודה, תודה, תודה, תודה, תודה, תודה, תודה, תודה, תודה, תודה, תודה, תודה, תודה, תודה, תודה, תודה, תודה, תודה, תודה, תודה, תודה, תודה, תודה, תודה, תודה, תודה, תודה, תודה, תודה, תודה, תודה, תודה, תודה, תודה, תודה, תודה, תודה, תודה, תודה, תודה, תודה, תודה, תודה, תודה, תודה, תודה, תודה, תודה, תודה, תודה, תודה, תודה, תודה, תודה, תודה, תודה, תודה, תודה, תודה, תודה, תודה, תודה, תודה, תודה, תודה, תודה, תודה, תודה, תודה, תודה, תודה, תודה, תודה, תודה, תודה, תודה, תודה, תודה, תודה, תודה, תודה, תודה, תודה, תודה, תודה, תודה, תודה, תודה, תודה, תודה, תודה, תודה, תודה, תודה, תודה, תודה, תודה, תודה, תודה, תודה, תודה, תודה, תודה, תודה, תודה, תודה, תודה, תודה, תודה, תודה, תודה, תודה, תודה, תודה, תודה, תודה, תודה, תודה, תודה, תודה, תודה, תודה, תודה, תודה, תודה, תודה, תודה, תודה, תודה, תודה, תודה, תודה, תודה, תודה, תודה, תודה, תודה, תודה, תודה, תודה, תודה, תודה, תודה, תודה, תודה, תודה, תודה, תודה, תודה, תודה, תודה, תודה, תודה, תודה, תודה, תודה, תודה, תודה, תודה, תודה, תודה, תודה, תודה, תודה, תודה, תודה, תודה, תודה, תודה, תודה, תודה, תודה, תודה, תודה, תודה, תודה, תודה, תודה, תודה, תודה, תודה, תודה, תודה, תודה, תודה, תודה, תודה, תודה, תודה, תודה, תודה, תודה, תודה, תודה, תודה, תודה, תודה, תודה, תודה, תודה, תודה, תודה, תודה, תודה, תודה, תודה, תודה, תודה, תודה, תודה, תודה, תודה, תודה, תודה, תודה, תודה, תודה, תודה, תודה, תודה, תודה, תודה, תודה, תודה, תודה, תודה, תודה, תודה, תודה, תודה, תודה, תודה, תודה, תודה, תודה, תודה, תודה, תודה, תודה, תודה, תודה, תודה, תודה, תודה, תודה, תודה, תודה, תודה, תודה, תודה, תודה, תודה, תודה, תודה, תודה, תודה, תודה, תודה, תודה, תודה, תודה, תודה, תודה, תודה, תודה, תודה, תודה, תודה, תודה, תודה, תודה, תודה, תודה, תודה, תודה, תודה, תודה, תודה, תודה, תודה, תודה, תודה, תודה, תודה, תודה, תודה, תודה, תודה, תודה, תודה, תודה, תודה, תודה, תודה, תודה, תודה, תודה, תודה, תודה, תודה, תודה, תודה, תודה, תודה, תודה, תודה, תודה, תודה, תודה, תודה, תודה, תודה, תודה, תודה, תודה, תודה, תודה, תודה, תודה, תודה, תודה, תודה, תודה, תודה, תודה, תודה, תודה, תודה, תודה, תודה, תודה, תודה, תודה, תודה, תודה, תודה, תודה, תודה, תודה, תודה, תודה, תודה, תודה, תודה, תודה, תודה, תודה, תודה, תודה, תודה, תודה, תודה, תודה, תודה, תודה, תודה, תודה, תודה, תודה, תודה, תודה, תודה, תודה, תודה, תודה, תודה, תודה, תודה, תודה, תודה, תודה, תודה, תודה, תודה, תודה, תודה, תודה, תודה, תודה, תודה, תודה, תודה, תודה, תודה, תודה, תודה, תודה, תודה, תודה, תודה, תודה, תודה, תודה, תודה, תודה, תודה, תודה, תודה, תודה, תודה, תודה, תודה, תודה. מתילדה נוסעת!!! מורטישיה.

Morticia

New member
מילים אחרות חוץ מתודה... :

אתמול ערן, בני וסיסי הפתיעו אותי במנוע למתילדה, זיו שלי דאג להביא אותה אליהם. והם עבדו מהבוקר ועד הלפנות בוקר של היום הבא. אני קיפצתי מסביבם ממלמלמת לעצמי בקול ומצביעה "מתילדה", "מנוע"... מדי פעם גם עזרתי בזה שניתקתי את החוט של הפנס שאפשר להם לראות בעלטה, כמו שלמדתי מזיו. והבאנו אוכל לפועלים, מה שהסתבר בדיעבד כטעות, כי אח"כ הם היו כבדים ובקושי הצליחו להמשיך לעבוד...
בכל אופן, תמונה אחת שווה אלף מילים.

Morticia

New member
בהחלט!

אנחנו נהיה שם. היה כזה כיף לנהוג בה שוב. נורא התגעגעתי לזה.בהתחלה הרדיו היה סגור, כי המצבר המסכן שישב חודשיים לא היה עומד בזה, אז סתם נהנתי להקשיב לרעש שלה. (אחר הגדרתי לה את השעון והתחנות, רגע מרגש נוסף...) בתמונה מאפין באג.

Morticia

New member
כשערן גילה מה הבעייה במנוע

בתמונה אתם יכולים לראות בבירור, את התקלה במנוע (לא של מתילדה..). המנוע הזה נגוע בזיו המצוי, שמכרסם חלקי מנוע.

Morticia

New member
What's wrong with this picture

חיפושיסטים יקרים, עזרו לנו לאתר מה חסר בחיפושית שבתמונה. בין הפותרים נכונה יוגרל פותר שלא פתר נכונה. החיפושית אחרי שהזיו הגרגרן כרסם כל חלקה טובה במנוע. מזמן (לפחות חודשיים...) לא היה לי מצב רוח כל כך טוב!!! וכמו שאתם מבינים רכשתי מצלמה.

balkanyi

New member
מזל טוב ,מקווה שהפעם יהיה לך ....

מצב רוח מרומם כשתגיעי למועדון.

roni marino

New member
כל הכבוד

אני יכול להגיד שאני ממש מקנא שלא הייתי שם גם .

gargamela

New member
טישוש ../images/Emo49.gif

על ה"מוח" החדש של מתילדה ... מאוד שמחתי לעזור ב"ניתוח" וכמו שאני מבינה ה"ניתוח" עבר בהצלחה ... אז נשאר לאחל למתילדה הרבה בריאות לשנים הבאות. ולך אני מאחלת ש"תגדלי" אותה בנחת. אז בקיצקץ המון המון המון
ים ו-
ות וקדימה למפגשים.

EranR

New member
לאחת הבחורות המיוחדות שפגשתי...

שמח בשמחתך!!! - זוכרת שהתקשרתי לפני שבועיים, שלושה? ...כשאמרתי שאשמח לעזור מכל הלב, התכוונתי. מזל טוב מותק מאחל עוד שנים של נסיעה מקרקשת. ערן.

למעלה