לעצתכם אודה

shosh2

New member
לעצתכם אודה../images/Emo24.gif

שלום לכולם אני לא חולת אפ' אבל יצא לי להכיר בחור נחמד שסובל ממחלה זו עקב תאונה צבאית. הוא סיפר לי על כך בשיחה הראשונה, והייתי רוצה לקבל תגובתכם על איך מתפקדים ביום יום עם המחלה ובכלל מה מותר או אסור? מה המגבלות? אשמח לקבל אינפורמציה על הנושא (קראתי מס' מאמרים- והאמת שזה מעט מבלבל ו"מפחיד") מאחלת אני לכם בריאות ואושר בתודה מראש שירן

חייםלוי

Member
מנהל
שלום וברוכה הבאה ../images/Emo24.gif

ראשית זה שהוא סיפר שיש לו אפילפסיה מעיד על פתיחותו ועל כך שהוא לא חושש ממנה. אנחנו לו יודעים במה מתהטאת האפילפסיה שלו. האם הוא מאוזן או לא, ואם לא באיזה תדירות יש לו התקפים ובאיזו תדירות. איזה תרופות הוא לוקח ועוד שאלות ממין זה. רוב חולי האפילפסיה מגיעים לאיזון ואז אין שום הבדל בינם לבין אנשים אחרים. צריכים להקפיד על מינימום שעות שינה - 7 בלילה ולהשתדל לא לשתות אלכוהול ולהקפיד בנטילת התרופות. אם בן אדם מאוזן זמן רב אפשר לשחק עם זה. אני לא ישן הרבה שעות בלילה ושום דבר לא קורה לי. שיהיה לכם רק טוב

qt1

New member
לילה טוב שירן../images/Emo29.gif

חבל שלא שאלת אותו, סביר להניח שהוא היה אומר לך במה מתבטאת אצלו האפילפסיה- אם בכלל. זה מאוד קל לחלק את המחלה: יש את האנשים שעדיין לא מאוזנים- אולי הוא אחד מהם. יש את האנשים המאוזנים. במדינת ישראל מכהנים שופטים עם אפילפסיה, ישנם שרים עם אפילפסיה, חברי כנסת, אומנים , המחלה הזאת לא מכירה תארים או ממון... הכי פשוט לשאול אותו ואת יותר ממוזמנת לחזור ולכתוב לנו ולשאול אותנו כל שאלה שעולה על דעתך וגם להביא אותו אלינו. ליל מנוחה
ושתפרח האהבה
והידידות.

למעלה