לעצור?

לעצור?

"לעצור?" אני שואלת, כשאנחנו עומדים מחובקים בפעם האלף, מצמידים שפתיים, שואפים זה את ריחו של זו. הפעם היד שלי במורד הבטן שלך, רגע מלפרום את כפתור המכנסיים שלך. "לעצור?".
"עצרי", אתה לוחש.
היד שלי מטפסת חזרה לכתף שלך. אני מניחה את הלחי על החזה שלך ונושמת. עצרתי.
"אתה מרשה לי לספר לך מה הייתי עושה אם הייתי מאפשר לי להמשיך?"
"ספרי".
הייתי פורמת את הכפתור. מכניסה את היד בין המכנסיים לתחתונים וממששת דרכם. הייתי נועצת מבט בעיניים שלך בזמן שאני פותחת את הרוכסן, לא שוברת לרגע קשר עין. מחלצת מתוך התחתונים את הזין התפוח שלך, ונוגעת בעור החם והמתוח. הייתי רואה אותך עוצם לרגע עיניים, וחוזר אלי.
אז הייתי כורעת על ברכיי מולך, ורואה את הזין שלך מולי בפעם הראשונה. אחרי כל המחשבות והפנטזיות. אל תדאג, אתה לא יכול לאכזב אותי. אני יודעת שאתה חושש. לא אכפת לי. הייתי מסתכלת עליו כמה שניות, ועליך. רואה אותך רואה אותי רואה אותו.
הייתי עוטפת אותו בשפתיים שלי בבת אחת, מכניסה אותו לעומק הפה ואוחזת את בסיסו ביד. וכך, מעסה ומלקקת ושואבת ומוצצת. מולך על הברכיים, יורדת לך, מוצצת לך, מוצצת אותך. עד שתגמור. ולא אכפת לי אם זה יקח לך דקה או עשר. אני אתענג על כל שנייה שאתה בתוכי, על כל טיפה שתפלוט לפה שלי כשתגמור ברעד בעודך מחריש אנחה. אל תדאג, לא ישאר זכר. לא תצטרך להתמודד עם הזרע הזולג ממך.
ואז אקום, אחזיר הכל לקדמותו. הזין יחזור לתחתונים, המכנסיים יירכסו, הכפתור יכופתר. אני אנשק אותך ואלך.
לעצור?

gilflover

New member
נפלא. פשוט נפלא

למעלה