לעצור ולהגיד תודה...

מיטל225

New member
לעצור ולהגיד תודה...

לכולנו יש חיים נורא עמוסים. בעבודה, לימודים, ילדים, משפחה... ואני שואלת, האם לפעמים אנחנו עוצרות ומודות על מה שיש לנו...? מודות לאנשים שסביבנו על מה שנותנים לנו? מודות על האהבה שיש לנו? מודות על המתנות הקטנות שהחיים מעניקים לנו...? אני תוהה , כי לרוב אנחנו לא יודעים להעריך את הדברים הטובים בחיינו "בזמן אמת", ואני שואלת למה אנחנו תמיד נזכרות להודות על דברים רק אחרי שאינם? להעריך מישהו רק שהוא חסר לנו...? מחשבות שעלו לי בעקבות השיר של בן ארצי - בעתיד. ואני רוצה לנצל את ההזדמנות לאמר תודה לכל הנשים המקסימות בפורום, אוהבת אתכן! ולך ציפור המדבר היקרה, שמעניקה לי חיים חדשים וטובים

וואי מיטל פשוט מדהים../images/Emo140.gif../images/Emo24.gif

בכל יום שאני פותחת את עייני אני מודה לאל שאני רואה את חיוכו המתוק של הבן היקר שלי מודה לאל על כל יום ויום אני מודה לאותו שופט שהכריז עליי כברת-אימוץ והוציא אותי בצו חירום לאור הזנחה ומסר אותי לאימוץ ונתן לי הורים מקסימים מודה ומחבקת אותכן למרות החששות והפחדים תודה מיוחדת לאחת מקסימה ששוחתי הרגע עימה תודה לך את מקסימה

מיטלי יקירתי

אני נימצאת בתקופה די ניסערת כרגע אבל תמיד תמיד אני מודה ומעריכה את מה שיש לי גם את מה שלא כול כך נעים וקל ,מאמינה שדברים לא סתם קורים והחיים מזמנים לנו דברים לא תמיד קלים ונעימים אבל גם על זה אני מודה כי מאותם המקומות אני צומחת וגודלת מיטלי יקרה כמוך גמני אוהבת את החברות היקרות והתומכות שהכרתי כאן בפורום ושמחתי גמני להוסיף ולהכיר אותך מלכת הלבבות את מקסימה וטורתית אוהבותוך את מלכה אמיתית,מיטלי מקסימה תודה על העידוד והתמיכה את אישה גדולה מהחיים.

טורטיתת

New member
"הָאָדָם עֵץ הַשָּׂדֶה "

גם אני אותך הרבה הרבה. תקופה ניסערת סוערת זה לא חשוב ממש, ממה שהספקתי להכיר את אדם מיוחד חזק, אמיץ, ומכול תקופה את יוצאת חזקה יותר חכמה יותר. לא לשכוח: אילן=עץ "כִּי הָאָדָם עֵץ הַשָּׂדֶה כְּמוֹ הָעֵץ הוּא שׁוֹאֵף לְמַעְלָה" שבת שלום

אכן חשוב לזכור את הטוב שעוטף אותנו..

בתור אנשים יש לנו לפעמים נטיה להתמקד ברע... אבל אני פיתחתי לעצמי הרגל לא לשמור את הטוב בבטן.. תמיד לראות גם את הטוב שמקיף אותי... במיוחד בתקופות רעות בהן קשה לראות אותו... תמיד להגיד לאנשים האהובים בחיי איך אני מרגישה... לא ללכת לישון בתחושה שיש מישהו שלא יודע.... לעצום את עיניי בתחושה שאם לא אתעורר בבוקר, כל אדם אהוב ידע בדיוק איך אני מרגישה כלפיו.. שלא יהיו ספקות... אז תודה לכן.. תודה לעולם.. שטוב ואהבה ימשיכו לעטוף את חיי תודה וסופ"ש נפלא, מלא אהבה וקסם

ik211

New member
תודה מיטל

את כל כך צודקת. אני בעד להגיד תודה לפחות פעם ביום - על משהו או מישהי/ו
ולהגיד אני אוהבת למישהי/ו לפחות פעם ביום - ואולי גם לפרט
ובטח ובטח להגיד לעצמך גם תודה וגם אני אוהבת - לפחות פעם ביום
ולעשות רשימה של הדברים שרציתי ועשיתי ולא להשאר ברשימה של מה שלא הספקתי או לא העזתי ובכלל לקבל קצת את הטוב והיפה שבעולם הזה ולהפסיק עם הפולניות
אז ברשותך התודה הראשונה שלי להיום היא לך -תודה על קבלת הפנים כאן בפורום. נכנסתי לפני שבוע, קצת חוששת קצת מתרגשת, ומיד קיבלת אותי בזרועות פתוחות ואוזן קשבת. נתת לי תחושה מאד טובה. ולכל שאר החברות כאן, תודה על שנתתן לי את המקום להרגיש בו לא לבד, את הניסיון והסיפורים שלכן, את הכוח להמשיך תודה

מיטל225

New member
ik211 תודה לך...

תודה על המילים החמות
אני שמחה לדעת שעזרתי לך להרגיש שייכת, זה חשוב לי מאוד! אני חושבת שהדבר הכי חשוב בחיים, הוא לדעת להודות על הדברים הטובים שממלאים את חיינו! אם נדע להודות, ולהנות מהדברים הקטנים - העולם יתן לנו את כל הטוב שיש בו.. שיהיה לכולכן סופ"ש נעים מקסימות

kivsadoingmee

New member
"תודה על כל מה שנתת"

מיטל יקירתי... נושא מעניין וחשוב ... באמת מעטות הפעמים שאני עוצרת לרגי מחיי הטרופים (בעיקר מהעבודה) כדי להגיד תודה על כל הדברים הנפלאים שעברתי במיוחד בשנה וחצי האחרונה... אז תודה לך אהובתי ...עיניים ירוקות שלי, על זה שאת כאן ... שאת איתי ... ותודה לכן יקרות שאתן נותנות לי מקום לחפוררררררררררררררררר חחחחחחחחחחחחחחחח (מי שמכיר אותי יודע כמה אני אוהבת לדבר) אז שתהיה שבת שקטה חיבוקים מהכבשה

פאמקי

New member
כל כך חשוב!

כל כך מסכימה איתך! אני מאוד משתדלת להודות על מה שיש לי, לפחות ביני לבין עצמי, אם לא בפני "הגורמים" לאושר. לצערי, אני בטוחה, שלא תמיד מצליח לי... בתוך כל זה, מדהים אותי כל פעם מחדש, שאני שנתיים עם זוגתי, ולא חלף יום שלא אמרנו תודה (חוץ מחלק קטן מהימים, שאנו, בטיפשותנו, לא יחד
). במשך היום... בסיומו... אנו עוצרות ומודות אחת לשניה על יום מופלא. את זה, ללא ספק, למדתי ממנה. אז תודה לך אהובה, שאת בחיים שלי. תודה על כלבתי המדהימה, על עבודתי ויותר מכך, על האנשים שסובבים אותי שם. תודה על חברותיי המקסימות, מבחוץ ומכאן! תודה על הפורום הזה ועל כל הדברים המדהימים (והפחות) בחיי!

למעלה