לעצור הכל!!!!

Dana Mi

New member
לעצור הכל!!!!

אוקיי, אני יודעת שלא הייתי פה הרבה זמן.. היו לי הרבה לימודים ולמעשה גם עכשיו אני באמצע לימודים אבל גילית משהו ולא יכוליתי שלא לשתף (תיכף תבינו למה).. יש אנשים שביקשו ממני דברים - אני יודעת, לא שכחתי, אל תדאגו.. פשוט הייתי בטירוף לימודים. אז ככה, אז מסתבר שגירלז אלאוד יוצאות לסבוב הופעות במאי. סבבה. אני דווקא רוצה להתמקד בלהקת חימום שלהם - The Saturdays. ועוד יותר אני רוצה להתמקד בשתי חברות בלהקה (ואני יודעת על קוראת פורום אחת שתהיה מרוצה מהידיעה) - Rochelle ו- Frankie. אני יודעת שהשמות האלה לא אומרים לכם כלום, כי יש אנשים מאותגרים מוסיקלית - אבל שתיהן היו באס קלאב 8!!!!!!. אני כל כך באקסטזה, ששכחתי בכלל איך הגעתי לזה, אבל מה שחשוב שפרנקי ורושל חוזרות!!!! מי אמר אמ-טי-וי-היטס-חוזר-להיות-כמו-פעם ולא קיבל???? תסלחו לי על ההודעה הילדותית, אבל זה אס קלאב - למה ציפיתם?? צירפתי תמונה (כן, כישרון זה לא הצד החזק שלי) של הלהקה וסימנתי את רושל ופרנקי.. לגבי השלוש האחרות - לא יודעת מי הם, והאמת, שנכון לעכשיו - גם לא ממש מפריע לי. אני חוזרת למבחנים.. חופש נעים לכולם.

dor307

New member
אני שנאתי את הריצ'ל הזאת

אותה ואת זה עם השער החום בכל מקרה דנה את צריכה להתחיל להכנס לפופג'אסטס יותר,אם אני ידעתי על הלהקה הזאת ואני בבית פעם בשבועיים...

למעלה