לעצור את הרעשים...

יערית

New member
לעצור את הרעשים...

כואב, מתלבשת לחתונה של בת של חבר ובזמן הזה מהחלון של חדר השינה אני שומעת שיחה בקול רם המתנהלת בין זוג לא ממש שכנים שלי, אבל באיזור גרים ואני שומעת אותה, עכשיו ממש שומעת אותו צועק.. והיא מבקשת לדעת למה הוא עוזב ואם הוא עוזב היא משאירה את הילדים ובורחת גם.. ואני מתארגת לחתונה.. וכן, זה קשה וכואב איך אנחנו מצליחים להגיע למקומות האלו. לילה שקט שיעבור עליה, עליו...על הילדים.

זה עצוב נכון

ולצערנו אלו החיים וכנראה תמיד אנשים יצטרכו ללמוד על בשרם באופן אישי מהטעויות . . .

יערית

New member
לצערך לצערינו לצער בע"ח..:)))

עבורי, בשכונה הזו, זה פילח את השקט והכאב עבר דרך כמה חלונות, כנראה שהתגרשתי מזמן, כבר לא זוכרת איך זה נשמע, לפעמים זה גם לא נשמע... אפילו הציפורים מצייצות בעצב הבוקר...

ראשית - מזל טוב לחתונה ..

לא לשכוח להזכיר לחתן - לרשום סכום סמלי בכתובה ... ושימי 100 ש"ח ממני על 8. (שמונה שנים עד לגירושין) .. ולגבי השכנים .... זה כאילו נחשב משהו מיוחד הסיטואציה ? לא תמיד זה ככה ... ?

יערית

New member
הייתה חתונה משגעת!

מצחיק שבאיזה שהוא רגע שאלתי את הבןזוגה שלי, כמה שנים אתה נותן להם? זה לא הצחיק אותו:((( אני מאחלת להם הרבה שנים של חברות טובה ואושר יחד, אתה יודע כמו בסרטים עם הסופים הטובים. ולגבי השכנים...כן עבורי זה לא היה שיגרתי, לא זוכרת ששמעתי כזו מריבה שהתנהלה בין זוג דרך החלון, ולא, זה ממש לא תמיד כך <איומים על עזיבה וכו'..>

לא מצחיק ...

אלא מציאותי העניין הזה של כמה שנים ביחד ... :) לזכותם - משחקת העובדה שהם לפני ילדים ... ככה שהם קונים לעצמם כנראה כמה שנים אקסטרא מעבר לסטנדרט של שנתיים-שלוש ... של המציאות של ימינו .. ולענייני איומים ... אני אומר מי שמאיים לא מקיים ... או כפי ששר א. בנאי בשירו - אני הולך שבכל פעם שאני שומע אותו - אני אומר לעצמי ... תלך כבר ... מי עוצר אותך ... רק תלך ....

כן, נכון, ואחרי יומיים של שקט כזה

מתחילים להריח ריח מצחין של גוויה מרקיבה. ואז הלך יום עבודה כי צריך ללכת להלוויה של השכנה. שעדיין חייבת לועד בית ועכשיו גם אין סיכוי בכלל לקבל את הכסף.

יערית

New member
ולמה שלא יהיה רעש

מסוג בריא? לא מריבות על עזיבות ופרידות ואיומים, אלא רעש של צחוקים, של אוכל <לא לא...זה רעש שאני לא סובלת> רעשי מיטות ושאר מרעין בישין.:))

למעלה