לעפרה וליעקב

השגיא

New member
לעפרה וליעקב

אני לא מצליחה להכנס למסרים ולכן אני לא יכולה לענות לך יעקב כרגע, אני מבטיחה תשובה היום בלילה,[אחזור מאוד מאוחר]. עפרה- אני צריכה לחשוב איך לענות לך בצורה טובה אם את לא נכנסת למסרים, וכרגע אני רצה למבחן באוניברסיטה... מבטיחה לענות גם לך בקרוב מאוד. [ותאחלו לי בהצלחה במבחן] גלית

השגיא ../images/Emo140.gif

תנסי לעשות ריסט למחשב שלך(הפעלה מחדש) לפני כן תעשי למעלה כאן בפורום"יציאה מהמערכת" ואחר כך הפעלה מחדש. כשאת נכנסת יש לך בדף של תפוז "הרשמה למערכת המסרים" תרשמי את השם משתמיש שלך, ואז ססמא. ותנסי להכנס למסרים. אם את לא מצליחה לפעמים יש בעיה בתפוז, גם בדף הבית וגם כן במסרים. אצלי זה עובד. תנסי לעשות את זה. אני מקוה שזה יסתדר לך ושיהיה לך המשך יום נפלא.

../images/Emo26.gif../images/Emo26.gif../images/Emo26.gif../images/Emo26.gif

בהצלחה במבחן

השגיא המון המון../images/Emo50.gif

מחזיקה לך אצבעות ומקוה ומאמינה שתעברי את המבחן הזה. ספרי לנו בערב או מתי שיצא לך איך היה.

השגיא

New member
גם אני מאוד אוהבת ללמוד

במקרה הזה היה לי מבחן בקורס בשם "הלכה והגות קווי יסוד במשנתו של הרמב"ם", היה מאוד מענין אבל בגלל צירוף של כל מיני נסיבות אני עושה עכשיו הפסקה בלימודים, מקווה להמשיך בתחילת שנה הבאה.

שביק

New member
לגלית היקרה, בהצלחה במבחן

גם לבתי הצעירה היה היום מבחן פסיכומטרי שארך שלוש וחצי שעות. היא הגיעה מותשת. הלכה לישון. כל טוב ושנישמע רק דברים טובים שביק

השגיא

New member
איזה מקסימים אתם

חזרתי וראיתי את כל ה"בהצלחה" שלכם אז אין לי ספק שהצלחתי.

למעלה