לעעעעעעעע מנ זה?

TheSegal

New member
באמת.... ממך צפיתי ליותר ../images/Emo13.gif

יש לפחות דרך אחת לעשות את זה...חחחח

Luisito Garcia

New member
כן נו גם אני יודע איך לעשות את זה

אפשר עם חוט ממש דק למשוך ולמשוך אבל ההוא שצילם לפי הנשימות שלו נראה לי עוד מעט והיה חוטף התקף לב.. זה מזכיר לי שפעם אני ועוד חבר הלכנו לחפש ידיד טוב שלנו בבית שלו,הגענו אליו וקראנו לו מבחוץ.. קראנו לו וקראנו לו אבל לא הייתה תגובה,התקרבנו וניסינו לפתוח את הדלת אבל הדלת הייתה נעולה אז כשעזבנו את הידית הדלת פשוט להתחילה לרעוד ממש חזק,משהו ממש כמו בסרטון,היא לא נפתחה אבל זה היה כאילו מישהו מבפנים מנסה לפתוח את הדלת בכוח.. בקיצור לא פחדנו בכלל כי היינו משוכנעים שזה הוא שמבפנים עושה את זה.. בקיצור אמרנו לו נו יאללה תפסיק,תפתח לנו את הדלת אין לנו כוח למשחקים ואז פתאום זה הפסיק.. ואז ממש אחרי 5 שניות אנחנו רואים מאחורה את הדלת של המעלית נפתחת ואותו יוצא מהמעלית עם ההורים שלו.. איזה פחד.. אמרנו לו מהר תפתח את הדלת יש גנבים בתוך הבית שלך! הוא בא,פותח את הדלת נאנחנו נכנסים לעשות סריקה.. בקיצור סרקנו את כל הבית.. כל פינה.. לא היה שם כלום..

TheSegal

New member
מעניין מאוד !!! ועכשיו לשאלה

האם מדובר ברוח שניסתה לפתוח את הדלת או שמדובר בכח הרצון המאוד חזק של אחד מכם ? אתה בטוח שלא הייתה רעידת אדמה באותו זמן ? או סופת ציקלון

Luisito Garcia

New member
איזה כוח רצון שלנו? חיחיחיחי

הלוואי והיה לי את הכוח רצון הזה כדי לזכות בלוטו :) לא הייתה רעידת אדמה ולא נעליים חיחיחי ואני לא יוגע מה זה היה.. לפי חבר שלי הבית שלהם מאוד שקט ובחיים לא קרה להם שם כלום.. אין לי תשובה לזה מאמי..

TheSegal

New member
אם הבית בדרך כלל שקט, לא היית מייחס

את התופעה למשהו שבא ממכם ?

למעלה