לענת בלבד

BlogTV Police22

New member
שישמור בצאט

בבלוג לא הוא מחליט היא נראתה לי בסדר זה שהוא חושב שהיא בת 17 וחצי שיחשוב זה שהוא מכיר כמה אנשים בתפוז אז מה

BlogTV Police31

New member
זאת פשוט חוצפה זה ממש לא לעניין

הוא נכנס אליי לפרטי מאיים עליי טוען שהוא מנהל הצאט ושהוא יטפל בי מה זה זה זאת ממש חוצפה אם שלמה מורשה והוא החליט לא לסגור איזה שהוא חדר כי הוא בדק והמשדרת הייתה באמת בת 20 אז מה הוא רוצה ממני ועוד בניק פרטי הוא מבקש פרטים ושואל שאלות זאת פשוט שערוריה ומי שמגבה אותו אז זה עוד יותר גרוע אני פשוט המום מהעניין הזה שבוע טוב

BlogTV Police43

New member
אז ככה

א. הוא לא היה בניק פרטי אם תסתכל לכל חדר שאתה הלכת או הלך והא נהיה מנהל ישר כי הוא מנהל אוטומטית בכל חדר+הכחלה נכון שאסור לו להתערב בעניינים שלנו אבל הוא העיר את צומת ליבנו מה שלא היה טוב זה שהוא לחץ שיסגרו נראה לי הוא רב עם המשדרת או שהוא נכנס בניק פרטי והיא זרקה אותו חחחחחחחח

BlogTV Police43

New member
אז ככה

א. הוא לא היה בניק פרטי אם תסתכל לכל חדר שאתה הלכת או הלך והא נהיה מנהל ישר כי הוא מנהל אוטומטית בכל חדר+הכחלה נכון שאסור לו להתערב בעניינים שלנו אבל הוא העיר את צומת ליבנו מה שלא היה טוב זה שהוא לחץ שיסגרו נראה לי הוא רב עם המשדרת או שהוא נכנס בניק פרטי והיא זרקה אותו חחחחחחחח

Queenati

New member
אכן מדובר בשומר מהצאט

והמטרה שלו לא היתה לומר לכם איך לעבוד. כפי שרזי ציין - הוא ביקש להעיר את תשומת ליבנו לכך שהבחורה נראית קטינה וממש אין בכך שום דבר רע, נהפוך הוא. כולנו כאן בעיקרון נרתמים לאותה המטרה ואם קטינה משדרת אז זה טוב שהוא פנה לעזרת השוטרים. הוא לא ניסה להפריע לאף אחד. נו כבר תגיעו...היין בקירור.

למעלה