הוא נכנס אליי לפרטי מאיים עליי טוען שהוא מנהל הצאט ושהוא יטפל בי מה זה זה זאת ממש חוצפה אם שלמה מורשה והוא החליט לא לסגור איזה שהוא חדר כי הוא בדק והמשדרת הייתה באמת בת 20 אז מה הוא רוצה ממני ועוד בניק פרטי הוא מבקש פרטים ושואל שאלות זאת פשוט שערוריה ומי שמגבה אותו אז זה עוד יותר גרוע אני פשוט המום מהעניין הזה שבוע טוב
א. הוא לא היה בניק פרטי אם תסתכל לכל חדר שאתה הלכת או הלך והא נהיה מנהל ישר כי הוא מנהל אוטומטית בכל חדר+הכחלה נכון שאסור לו להתערב בעניינים שלנו אבל הוא העיר את צומת ליבנו מה שלא היה טוב זה שהוא לחץ שיסגרו נראה לי הוא רב עם המשדרת או שהוא נכנס בניק פרטי והיא זרקה אותו חחחחחחחח
א. הוא לא היה בניק פרטי אם תסתכל לכל חדר שאתה הלכת או הלך והא נהיה מנהל ישר כי הוא מנהל אוטומטית בכל חדר+הכחלה נכון שאסור לו להתערב בעניינים שלנו אבל הוא העיר את צומת ליבנו מה שלא היה טוב זה שהוא לחץ שיסגרו נראה לי הוא רב עם המשדרת או שהוא נכנס בניק פרטי והיא זרקה אותו חחחחחחחח
והמטרה שלו לא היתה לומר לכם איך לעבוד. כפי שרזי ציין - הוא ביקש להעיר את תשומת ליבנו לכך שהבחורה נראית קטינה וממש אין בכך שום דבר רע, נהפוך הוא. כולנו כאן בעיקרון נרתמים לאותה המטרה ואם קטינה משדרת אז זה טוב שהוא פנה לעזרת השוטרים. הוא לא ניסה להפריע לאף אחד. נו כבר תגיעו...היין בקירור.