לעניין הצופה!!!!!!!!

לעניין הצופה!!!!!!!!

תגובה וראוייה תינתן מחר בגלל העדר מחשב בכל זמן כאן באילת. המלעיזים למיניהם חרצו לשון מוקדם מדי!!!!!!!!!! הצופה חשף את עצמו במפגש של 75 איש בשמו הפרטי עם שלט על צווארו ,כמו שלא העיז אף אחד אחר לעשות!!! אז מי ןלמה כי ילין ונגד מי??????? הודעת הסמיילי שלי אל בועז היתה מעין סולחה ואתם הפכתם זאת לעוד סירחון בלתי חיוני. עד מחר אחשוב ואלמד איך להתנסח עם כל מלעיזי ואני מקווה שמי שידע על כך לפני הפיצוץ שיקום ויאמר את דברו!!!!!!!! לילה טוב לכולםםםםםםםםם!!!!1

הצופה

New member
לארבל מהכרמל

עכשיו ברצינות גמורה שמעתי על טוב ליבך ואני מתכוון ברצינות פנו אלי אנשים ואמרו איך שעזרת ל******** לצאת מהבעיות שלה אני מוריד את הכובע בפניך על הדבר הזה..מעט מאוד אנשים היו עוצרים לרגע כדי לעזור בזמנים אלו לאחרים הלואיי שכולם ילמדו ממך. במפגש שאתה כל כך מזכיר שחשפתי את עצמי אז אתה משקרררר אכן הלכתי עם שלט על צוארי אבל מה לפי הפרצוף שלי יודעו שאני הצופה? לולא היכירו ביננו לעולם לא הייתה יודע שאני הצופה. פניתי למי שרציתי והפלא ופלא אף אחד לא כתב את שמי ``רק האדון הנכבד שרצה לעשות סולחה`` לא ביקשתי ממך להיות הדובר שלי אם ארצה לפרסם את עצמי אדע את הדרך לבד.. אני מאמין כי לא עשית מה שעשית בכוונה תחילה אבל הנסיבות מחייבות אותי. אולי לא תבין, לא יודע מה מצבך המשפחתי,אבל אם הייתי לבד אז אתה בגדר הכלבים נובחים והשירה עוברת. זכור חיים ומוות בייד הלשון אפשר לקבל הערות גם מאחרים ולא רק לתת. ומה שרואים מכאן לא רואים מישם. זכור לטעות זה לא נורא לא להודות בטעות זה נורא (בעיקר לעצמך) בזאת סיימתי את הפרשה. מקווה שלמדת לקח ואל תכרות את הענף שאתה יושב עליו

איטן

New member
פרי אורך הילדות-פרי איכות הבגרות.

ארבל היקר-גם אני רשמתי את שמי הפרטי בדש המעיל לצד כינוי שמי.(אולי לא שמת לב-אבל אין ביכולתך לשים לב לכול). בבאר נפט כאשר פורצת להבה-מכבים אותה בעזרת פיצוץ חומר נפץ מעל נקודת פריצה האש. (תאמין לי זה עובד) את האש פה ניתן לכבות בקלות יתר-פשוט תספור עד עשר(לפחות הפעם) אל תגיב. אני מקווה שהיתה לך ילדות ארוכה-ותוכיח זאת באיכות בגרותך.

מילים כדורבנות!!!

ואין מה להוסיף... רק דבר אחד קטן לארבל. ארבל,אולי תניח לחיצים ולחרבות...נמאס עם המלחמות!!! עדיף לחזור לשירים... איפה הימים שבלטו בפורום שיריה של מיכל1,איפה כתביו של סופר סתם,איפה כתביו של איש פשוט...איפה האיכות שבכתיבה? איפה המשוררים והסופרים שביתוכינו? לאן הם נעלמו?...הם פשוט עזבו אותנו..המוכשרים האלה..ולמה? כי הם כתבו ואנחנו לא הגבנו..הם כתבו והשקיעו..ואנחנו? אנחנו עסוקים מידיי בהתנצחויות הדביליות שלנו! אז נמאס כבר--לי ממש נמאס...הקסם במקום הזה נעלם ונמוג פה... ואיפה גם אותם אנשים שרשמו לחבריהם היי וביי וחבריהם לאלפים הגיבו בשמחה? איפה כל החדווה,האהבה והכייף של הפורום הזה? איפה כל החברויות האדירות הללו ששמענו עליהם ושהובטחו לאחר המפגש? למה יש תחושה בפורום ובחדר של זרימה מוזרה,של ריקנות מסויימת,של שטחיות? ואולי זו תחושה שעוברת רק בי? האם בגלל שהשתנה הסטטוס זוהי התחושה? בכל מצב..ארבל קוראת לך ללחוץ יד לשלום ולא לעוד מלחמה... ודיי לאימפולסיביות....הרי אילו החברים שלך,לא?...אתה הולך למפגשים על מנת להכיר חברים חדשים ולא על מנת להתנגח בם,לא? מקווה שאני לא טועה...בכל מקרה ארבל...מבקשת דיי למלחמה! בכנות, אלת האהבה. ארבל-מקווה שתשכיל לקחת את הדברים ברצינות ולהבין שאנשים כאן באו לכייף,להכיר ולא להתנצח...מספיק מלחמות יש בחוץ...כאן מוצאים קצת רוגע,שקט ונחמה----אז דיי!

למעלה