לעניות דעתי

מה הולך פה ..??

יש פה כאלה והרבה שלא מאמינים בכלל באלוקים ועושים הכל , ויש כאלה שיש להם גם בעיה לעבור בין 2 נשים . ....??. אז אפשר אולי בבקשה להכיר את כל החברים כאן . כל אחד שיכתוב איך הוא בדת , ולמה זה כך, והאם הוא שלם עם עצמו בזה , אם אפשר גם לכתוב מצב משפחתי , כלומר רווק .? ואם אתה לומד בישיבה איך אתה מסתדר ע''ז .?.ואם נשוי/ה איך המצב בבית ?, אין לי כוונה לחפור , וגם אני יודע שזה לא פורום היכרויות כאן , אבל אשמח אם תשתפו פעולה , פשוט אני רוצה לדעת עם מי אני מדבר כאן . אם תענו לבקשתי , אני יכתוב ג''כ בהמשך . תודה .

לעניות דעתי

גלוי וידוע לכולנו פה , את הקושי לחיות בתור 'חרדים בע''כ' ,לשחק בב' עולמות , לא כמו חוזרים בשאלה שפוסעים בנתיב אחד ולא כחרדים גמורים . אז אני חושב שודאי שהפורום הזה כשלעצמו עוזר ומחזק את כולנו , אבל אולי צריך להתאחד ולהתלכד יותר במיפגשים קבוצתיים , בשבתות ביחד , אולי זה יעשה טוב לכולנו .?? אם אני טועה או חולם אז בבקשה תאירו את עיני .

אענה לך

כאן גרים בכיף כל שידי שאול עם סמאל ולילית וכל מרעין בישין כאן שומרים על כלה כחמותה ועל ביעתא בכותחא כאן יש רק אנשים ונשים עם שכל ולפעמים נדחפים לכאן כמה דבילים מה שהבנת לא הבנת וחזור לאחוריך שומר פיו ולשונו שומר מצרות נפשו וכן יהי רצון ונאמר אמן

למעלה