טוב עונה (תשובות) :
שם מלא:שירן (מזה את המשפחה אתם לא יודעים?? חסר לכם שלא!) מין: בטח שנקבה מה אתם חושבים אותי זכר??? אז בחלומות! אני בת!!! סרט אהוב: להתחיל מחדש יאאאאאא איזה סרט חבל"ז בז בז צבע אהוב:כחול (איך לא?) כל החדר שלי כחול.....! חיית מחמד:אין לי היו היה לי.....(היה לי פעם: שני ברווזים,סרטן,שני סוגי כלבים,אפרוחים,וזהו למיטב זכרוני הקצר) כלב/חתול:שניהם!!! עיניים (כחולות או ירוקות?):אם זה לצבע העיניים שלי אז אין לי לא זה ולא זה!! ואם זה רק השאלה איזה צבע אני אוהבת בעיניים אז אני אוהבת את כל צבעי העיניים אבל במיוחד כחול!! למה?? בגלל העיניים של נעמההההההה!!!יאאאאאאא כפרה עליה איזה עיניים!!! מאכל אהוב:בורקס גבינה (יאמי יאמי),שוקולדים (כל הסוגים),בקיצר כל סוגי המאכלים עם הגבינהההה!!!! כל מאכל לא משנה מה! תוכנית אהובה: לבינתיים אהבה מעבר לפינה,ואחרי זה פיורלה (למרות שהסרט הזה בשידורים חוזרים שיטטטטטטט פיספתי היום באסהההההה נו טוב לא משנה!) עדה אהובה: הכל כל עדה חביבה עלי!! אחים/אחיות: איתי אנחנו 3 ועוד מעט ב"ה 4 .......! להקה אהובה:כאילו דהההההה?! בטח חמסה אלא מי?! זמר אהוב: ניבין,שרית חדד...... בעצם כל זמרי המזרחית וכל זמרי הדיכאון ובקיצר כולם זמרים נהדרים חולה על כולם!!!! שיר אהוב:אמ....יש לי מלא כמו: "תן לי בדרבוקה"(כל השירים של חמסה),"בורא עולם" (כל השירים של ניבין!) ובעצם כל השירים יפים!!! טוב זהוווווו פיווווו מגילה חחחחחחח תקראו שווה........ ירדן אין עוד שאלות?? חחחחחחחחחחחחחח