לענות כולם
!!!!

GlitterKitten

New member
לענות כולם../images/Emo124.gif !!!!

שם מלא- מין- עיר- סרט אהוב- צבע אהוב- חיית מחמד (אם יש) - כלב\חתול (בלי קשר לשאלה הקודמת) - עניים, כחולות או ירוקות? מאכל אהוב- תוכנית אהובה- עדה אהובה- אחים\אחיות- להקה אהובה- זמר אהוב- שיר אהוב-

עונה../images/Emo70.gif

שם מלא- אילנה מין- נקבה עיר- אשדוד סרט אהוב- אה... אין צבע אהוב- ורוד חיית מחמד (אם יש) - בטח שאין כלב\חתול (בלי קשר לשאלה הקודמת) - כלום עניים, כחולות או ירוקות? כחולות מאכל אהוב- פיצה תוכנית אהובה- פרויקט Y, אקזיט עדה אהובה- הכל אחים\אחיות- אין, בת יחידה להקה אהובה- חמסה זמר אהוב- כל הזמרים המזרחיים שיר אהוב- עד סוף העולם..

GlitterKitten

New member
ותשובות שלי........

שם מלא- ירדן מוסקוביץ מין- נקבה
עיר- עכו סרט אהוב-טיטאניק צבע אהוב-שחור חיית מחמד (אם יש) - חתול- ג'יני כלב\חתול (בלי קשר לשאלה הקודמת) - חתול עניים, כחולות או ירוקות? ירוקות מאכל אהוב- ממממ ספגטי עוף....דברים פשוטים שאמא מכינה תוכנית אהובה- פרוייקט Y עדה אהובה- יש לי חיבה לרוסים... אחים\אחיות- שני אחים גדולים (25 ו-22) להקה אהובה- חמסה דההההההה זמר אהוב- נעמה אתל מחמסה?
שיר אהוב- Air Supply - Lost In Love

ואני...

שם מלא- ירדן מוסקוביץ מין- נקבה עיר- עכו סרט אהוב-טיטאניק צבע אהוב-שחור חיית מחמד (אם יש) - חתול- ג'ינג'ר כלב\חתול (בלי קשר לשאלה הקודמת) - חתול עניים, כחולות או ירוקות? חומות..חח מאכל אהוב- שוקולד לבן\אוכל של אבא תוכנית אהובה- סקס והעיר הגדולה... עדה אהובה- אוהבת מאוד מרוקאים... אחים\אחיות- שני אחים גדולים:אייל(29) גילעד(31) ואחיות:דנה(22) ואתי(26) להקה אהובה- חמסה דההההההה זמר אהוב- אתי קסטרו מחמסה!!! שיר אהוב-שמע ישראל-שרית חדד

חחח...המשך..

שם:ליאור הרמן עיר:רמת גן צבע:שחור ואדום סרט אהוב:סקס והעיר הגדולה

זה קרה כי..

לא היה לי כח לירשום אז באתי להעתיק מירדי תאופציות ולשנות ת'פרטים אבל שכחתי לשנות ת'למעלה...חחח אופסססססס

Love benja

New member
שלי ../images/Emo26.gif ../images/Emo94.gif

שם מלא- לטם (אוף אני חייבת?!) מין- נ עיר-חיפה סרט אהוב-יומנה של ברידג'ט ג'ונס צבע אהוב- תכלת חיית מחמד (אם יש) - דגים כלב\חתול (בלי קשר לשאלה הקודמת) - בעעע עניים, כחולות או ירוקות? לא זה ולא זה.פפחח מאכל אהוב- פיצה תוכנית אהובה- "אני צועני" עדה אהובה- אין .. אחים\אחיות- 2 להקה אהובה- ווסטלייף זמר אהוב- לואיס מיגל שיר אהוב- "מקיץ אל חלום"

yo../images/Emo102.gif../images/Emo60.gif☺

שם מלא-חן גונזלס
מין-נקבה
עיר-למרות שרובכם יודעים, אני מעדיפה לא לכתוב... סרט אהוב-אבא באלגןןןןןןן צבע אהוב-סגול בהיר חיית מחמד-אין ולא רוצה
כלב/חתול-כלב, דההההההההה עיניים-שניהם פצצות לגבות
מאכל אהוב-שוקולד לבןןןן תכנית אהובה-סאות' פארק עדה אהובה-WTF ירדן אני בשוק.... אחים/אחיות-אח גדול ואחות גדולה להקה אהובה-אויש באמת.....דה שהיהודים
סתם סתם, חמסה...
זמר אהוב-יסמינולה המדהימה שיר אהוב-מלנה מלנה...אתם לא מכירים....ויש גם שיר אממ... המפלט האחרון
ווואה איזה שיר......... מישהי כאן שלחה את התמונה ושמרתי אותה, כי אני חולה עליההה

Love benja

New member
ירדן שלחה ../images/Emo94.gif

ולמה גנבת לי את שם המשפחה?! גונזלס רודריגו הוא בעלי!! ..חח אז.. אממ חשבתי שהלהקה האהובה זה נוסף ל"חמסה" אז לא משנה בכל מקרה אתם יודעים שאני אוהבת אותן..חח לא רשמתי כי זה היה לי כל כך ברור

שירן 2

New member
טוב עונה (תשובות) :

שם מלא:שירן (מזה את המשפחה אתם לא יודעים?? חסר לכם שלא!) מין: בטח שנקבה מה אתם חושבים אותי זכר??? אז בחלומות! אני בת!!! סרט אהוב: להתחיל מחדש יאאאאאא איזה סרט חבל"ז בז בז צבע אהוב:כחול (איך לא?) כל החדר שלי כחול.....! חיית מחמד:אין לי היו היה לי.....(היה לי פעם: שני ברווזים,סרטן,שני סוגי כלבים,אפרוחים,וזהו למיטב זכרוני הקצר) כלב/חתול:שניהם!!! עיניים (כחולות או ירוקות?):אם זה לצבע העיניים שלי אז אין לי לא זה ולא זה!! ואם זה רק השאלה איזה צבע אני אוהבת בעיניים אז אני אוהבת את כל צבעי העיניים אבל במיוחד כחול!! למה?? בגלל העיניים של נעמההההההה!!!יאאאאאאא כפרה עליה איזה עיניים!!! מאכל אהוב:בורקס גבינה (יאמי יאמי),שוקולדים (כל הסוגים),בקיצר כל סוגי המאכלים עם הגבינהההה!!!! כל מאכל לא משנה מה! תוכנית אהובה: לבינתיים אהבה מעבר לפינה,ואחרי זה פיורלה (למרות שהסרט הזה בשידורים חוזרים שיטטטטטטט פיספתי היום באסהההההה נו טוב לא משנה!) עדה אהובה: הכל כל עדה חביבה עלי!! אחים/אחיות: איתי אנחנו 3 ועוד מעט ב"ה 4 .......! להקה אהובה:כאילו דהההההה?! בטח חמסה אלא מי?! זמר אהוב: ניבין,שרית חדד...... בעצם כל זמרי המזרחית וכל זמרי הדיכאון ובקיצר כולם זמרים נהדרים חולה על כולם!!!! שיר אהוב:אמ....יש לי מלא כמו: "תן לי בדרבוקה"(כל השירים של חמסה),"בורא עולם" (כל השירים של ניבין!) ובעצם כל השירים יפים!!! טוב זהוווווו פיווווו מגילה חחחחחחח תקראו שווה........ ירדן אין עוד שאלות?? חחחחחחחחחחחחחח

Love benja

New member
פחה פחה ../images/Emo94.gif

שירן עונה בכייףף..חחחח אך לא עונה לי בצ'אט!!! חח

GlitterKitten

New member
הרגע עברת תחקיר בטחוני ../images/Emo3.gif

חחחחחחחחחח לא מספיק לך? עוד שאלות? חחחח ולהתחיל מחדש באמת סרט ענק!!!!!!

שירן 2

New member
אהההההה את מכירה את הסרט הזה???

ולטם את זאתי שלא עונה לי בצט לאן את נעלמת??? חחחחחחחחחח תחקיר בטחוני חחחחחחחחח

שירן 2

New member
נכון!!!!

אבל איזה כבלים יש לך???? יס,ערוצי זהב,מתב דיגיטל או הרגיל,תבל,????

שירן 2

New member
לנו יש יס.........ואצלנו זה היה

בערוץ ביס 1......... מעניין....חשבתי שרק אצלנו מראים את הסרטים החידושיים והיפים ביותר חחחחחחחחח

למעלה