לענבר

chirab

New member
לענבר

אכן, צרוף מקרים נאה,אגב, בכמה באפריל? (אתה זוכר - תשעה חדשים וכו...) צ`או שירה

שירה ,יש תאריך ויש משמעות

התאריך החשוב עבורי הוא זה שעזבתי את הבית , והשארתי הכל מאחור. לא אשכח לעולם 15/4/2000 , שבת אחה``צ , אני אוסף את אחרוני החפצים האישיים ונוסע נסיעה מאד כואבת אל ביתי החדש. הנסיעה במרחקים הייתה קצרה, אבל מבחינתי היא הנסיעה הארוכה ביותר שנסעתי. הורדת מסך שכזו, מן סיום תקופה, עם המון תקווה מהולה בצער. אני זה שיזמתי להתגרש, וכאמור הפירוד היה הכי יפה שאפשר , אבל בכל זאת כשאתה מוסר את עותק המפתח לדירה שבניתם יחד לגרושתך, מחבק אותה עם דמעות, מנשק את שתי התאומות ונפרד עם ים נשיקות, זה יום שאי אפשר לשכוח. את ``הנייר`` ההוא אחרי טכס :כפות-היידים ובית-השחי המזעזע , קבלתי איפה שהוא במאי, אבל התאריך מבחינתי תמיד ישאר באותה שבת דרמטית. נכנסתי לדירה החדשה , אומנם קטנה ומקסימה עם מרפסת וגינה , אבל פתאום היא נראתה ריקה , משמימה...אז פשוט הייתי נוסע בלי סיבה רק לא לראות את ה 4 הקירות שלי, זה לקח בערך שבוע, ומאז אני הכי אוהב להיות בה, תמיד חברות וחברים באים לבקר, אני אדם מאושר ושלם, הפרידה עשתה לי רק טוב. אז כמו שאמרתי שירה, תאריך הגט הוא משני בעני, התאריך שעזבתי את הבית הוא עבורי התאריך ששינה את חיי ...לטובה ! אשמח לשמוע איך זה היה אצלך ואיך את מתמודדת עם החיים החדשים שביקשת לעצמך. שלך, ענבר

argos

New member
ממש נכון.

החודש, בתחילתו, היה אמור להיות יום הנישואים שלי. חשבתי שהוא יעבור עלי קשה יותר. כנראה התגברתי.

ה-שונית

New member
ומה המשמעות של זה?

איך זה להפריד את כל החפצים ולחלק את התמונות מאלבומי החתונה ביום הנישואין הרביעי? ואיך זה להתגרש פורמלית ב-4/7 - יום העצמאות (האמריקאי)? לכל מחפשי המשמעות, אצלי לכל דבר יש משמעות... שונית

שרית29

New member
:) ענבר - תאריך

התאריך שציינת היה תאריך הגרושין שלי בפועל אני זוכרת את היום בו אמרתי ``אני רוצה להתגרש`` ואחר כך זכורים לי תאריכים אחרים כגון: השבוע בו ארזתי לבד את הבית המשותף שלנו וחילקתי את החפצים, מה לזרוק ומה לשמור ולהעביר הלאה לבית החדש. אני רוצה להגיד לך שהיה לי יותר קל לזרוק מאשר לתלות מחדש את התמונות שבחרנו ביחד בבית שלי. שיהיה לך כל טוב, ושבוע נפלא , מאחלת מכל הלב שרית29

יפעת*

New member
היום ההוא ברבנות

זה היה ממש כלום, לאומת היום ההוא, שבוא הבנתי שזה בילתי נמנע, ואין דרך אחרת, מלבד להפרד. כמה אבסורדי, זה קרה ביום שחגגנו את יום הנישואים השלישי שלנו, כשקבלתי את המתנה.....והחלק הקשה בכל העניין, היה לבוא לקחת דברים, אחרי שכבר עזבתי, ולפגוש את החתולים שלי, אוי כמה שהם כועסים עלי שעזבתי אותם. לעשות את החלוקה של החפצים, אפילו שלא היו בכלל ויכוחים על מה כן ומה לא.....

למעלה