לענבר האורח

מרי-לו

New member
לענבר האורח

כבר מאתמול אני מתאפקת לא להגיב להודעותיך המוזרות והמשונות משהו. מי אתה ענבר? מה אתה עושה בפורום של נשואים/נשואות? אחרי מי הגעת לכאן? כתבת בהודעתך הראשונה, שנמאס ``לראות פורום תכחני, לא נעים, לא חם, לא מפרגן...`` - על מה אתה מדבר ענבר? מתי בפעם האחרונה בכלל טרחת להיכנס לפורום הזה? מתי בפעם האחרונה טרחת לקרוא את ההודעות של ארבל, של פטישון או של כל אחד ואחת מהפורום הנפלא הזה. ומיהן כל הבנות המאויימות מארבל ומפטישון? מדוע אתה צריך לדבר בשמן? מדוע הן אינן פוצות את פיהן, ופונות למנהלת הפורום אשר אין לי ספק כי תדאג לטפל בכל טפיל ומאיים. הרי אם היתה מוגשת תלונה מסוג זה לליהי - בטוחני כי לא פטישון ולא ארבל ולא כל ``מאיים`` אחר היו יכולים להיכנס עוד לפורום או לחדר, ועובדה היא שהם עדיין נכנסים! ציטוט - ``אני חוזר ואומר, הדברים נבדקו לפני שנכתבו, הושמעו בפני במשך חודשים ארוכים, הדחקתי, לא רציתי להאמין``. במשך חודשים רבים, ענבר? הושמעו בפניך, ענבר? סליחה, אבל מי אתה? לא זכור לי שראינו אותך כאן או בחדר נשואים/ות לפני המפגש האחרון. לא זכורה לי הודעה אחת ממך כאן בפורום הזה. ומוזר לי מאוד כי דווקא בפניך שטחו את הדברים הנוראיים שאתה מייחס לארבל ופטישון. חושבת אני, ענבר, כי נסחפת ולא במעט בהודעותיך. לפנות למשטרה? על מי? על ארבל ופטישון? חחחחחח הצחקת אותי. דבריך כאן רק מראים לי כי אכן צדקתי, מי שלא מכיר את האנשים שמאחרי הכינוי לא יכול כלל לדעת על מה מדובר. ואני בטוחה ש``הנשים`` אשר התלוננו באוזנייך לגבי ``שני התכשיטים של הפורום`` כלל לא מכירים את האנשים הללו. דע לך ענבר כי ``שני התכשיטים`` הללו הם אנשים עם לב של זהב ונשמה של מלאכים. כן, אני יודעת שחלק מהקוראים/ות יגיבו בלגלוג, אך שוב, יהיו אלה אותם קוראים אשר לא מכירים את האני האמיתי של ארבל ופטישון. ארבל ופטישון, הם אותם אנשים שעמלו לילה שלם על מנת לנסות ולגלות מה קרה לאותה נערה שכתבה בפורום שלנו רמיזות לגבי התאבדות. ארבל ופטישון הם אותם האנשים שבמשך שבועות ארוכים ישבו וניהלו שיחות נפש עם אותה נערה. ארבל ופטישון הם אותם אנשים שתמיד נמצאים כאן, בצ`ט, ובטלפון לכל מי שרק יבקש מהם עזרה ולא משנה באיזה יום או באיזה שעה. אתה חיי בפורום תוסס אחר, כך אמרת. אז אנא חזור אליו ואל תבוא להתסיס את הפורום שלנו. מרי-לו

והנה עוד סיבה לאהוב אותך!!!!!!

מרי-לו שכל כך קשה לי לקרוא לה בשם הכינוי,תודה שאת יוצאת להגנתם של פושעי הפורום והצ`ט ותודה שאת זוכרת את המעשים הטובים המתבצעים בין פשע לפשע. נכון שאת תבואי אלי אם יאיימו עליך?

למעלה