לעמית, דחוף!

• פותח הנושא WTR
  • פורסם בתאריך

WTR

New member
לעמית, דחוף! ../images/Emo124.gif

איפה קנית את הרתמה הסגולה של מוסי? אני כבר משתגעת מחיפושים אחריה
ושל איזו חברה היא?

skarlet ohara

New member
ג'ונגל, ירושלים 60 ש"ח.

אקנה לך אם אצא לעיר. באם את מסכימה שאקנה לך מחנות שמתעללת בבעלי החיים שמצויים בה.

skarlet ohara

New member
ענתי שם קניתי, לפני שנה כמעט בדיוק

אחפש, אקנה, ואמכור לכם במפגש. (כמובן שלא למטרות רווח), עושה רושם שזה מצרך חסר. אם אמצא, אקנה שתיים. אבל קחו בחשבון שזה עולה 60 ש"ח, אם אני לא טועה, וזה המחיר שמי שיקנה ממני ישלם.

yona311

New member
אין להם

הייתי יום ראשון... אבל הם אמרו שאפשר להזמין... זה עולה 50 שקל נראה לי

אין להםםםםםם

100000000 פעם היתי שם והדבר היחיד שהציעו לי זה את הרתמה האדומה.. וגם פעם נתקלתי שם בעוד בנאדם שחיפש את זה.. הם אמרו שאין והם גם התקשרו לג'ונגל בתלפיות והם אמרו להם שאין.. כנראה זה היה חד פעמי. אני קניתי את הרתמה של פונץ' H עם הסוגר מברזל בגבעתיים.המוכרת שבחנות גם מגדלת חמוסה ואמרה שהיא כבר שגעה את הספק שלה בקשר לרתמות האלה והספק אמר שאין.. כי היא גם רצתה. וגם שם צריך להזמין וזה מגיע תוך שבוע. לפאדג' קניתי אחד של כלב והקטנתי אותו. באמת שחיפשתי כבר בכל החנויות בתל אביב...ישראל לא תומכת ברתמות H לחמוסים!!

yona311

New member
לג'ונגל היה

(בקניון מלחה בירושלים) היה להם פעם H אבל עכשיו הם אמרו שאזל להם... דרך אגב... הם הביאו עוד 3 גורי חמוסים ושמו בכלוב זכוכית קטן עם חורים! ואנשים כל הזמן מעירים את החמוסים כשהם ישנים והכלוב מטונף! והתנאים מחפירים! הם מוכרים אותם ב600 לאחד.. (נורא מה שג'ונגל עושים!) אני קורא לחרם!

WTR

New member
אם זה מג'ונגל - לא תודה

את יכולה בבקשה לבדוק לי מי החברה שמייצרת את הרתמה הזו?

mikonww

New member
מצטער לערוס אבל רצועה כזו עולה כאן

בחיפה בין 30 ל50 ש"ח. ולא זו לא פרסומת לחנות שלי
אני עדיין לא פתחתי את החנות בגלל המצב כאן בחיפה ! אז אולי שווה לחפש עוד קצת

WTR

New member
איזו חנות זו? אפשר טלפון במסרים?

זה בטוח הרצועה שאני מחפשת? "H" עם שני קליפים קטנים, בצבע סגול עם פעמון?

mikonww

New member
האמת שאת לא רוצה לקנות בחנות הזו

זוכרת בעבר דברתי על איזה חנות בהדר שהיחס לבעלי חיים מחפיר וכאלה, על חמוסה שהיתה בכלוב בגודל של קופסת נעלים ויותר גרועה במצב של יחום וכאלה ? בכל אופן אין לי בעייה לרשום לך בפרטי איזה חנות זו, אבל הכוונה בדברי היתה יותר שאפשר לחפש עוד קצת, כי 60 ש"ח זה באמת הרבה לרתמה כזו. ואני יכול להגיד לך בתור אחד שמכיר את המערכת קצת מבפנים.תכנסי לכל חנות ובקשי להזמין, תגידי שיש לך ידיד\חבר שקנה באיזה חנות ב40 ש"ח ושאת מבקשת שיזמינו לך אם אפשר. האמת שחנויות קונות את זה ממש בזול, רמז יש להם על חגורות כאלה רווח של 300% ויותר. בהצלחה

חחחחחחחח

אין בעיה, יום אחד אבוא לחנות שלך ואגיד ש"ידיד שלי קנה 4 קילו של רויאל קנין בייבי קאט ב 60 שקל.ותזמין לי אם אפשר .." חחח
ומעניין ...

mikonww

New member
העיניין שאני יודע עכשיו בדיוק את...

המחיר שחנות קונה
והאמת שכן האיתי מזמין עם הייתי יכול חחחח

WTR

New member
לא התכוונתי להזמין, התכוונתי לשאול

אותם מאיפה הם מייבאים את זה. אז בכל זאת, אני אשמח לטלפון
ושמישהו כבר יגיד לי מי מייצר את הרתמות האלו!
זה לא פרפלסט, זה אני יודעת. אבל מי כן?

למעלה