לעמיאל, אם אני לוקח 5 אחוז בטחונות

מתמת

New member
לעמיאל, אם אני לוקח 5 אחוז בטחונות

האם להכנס לכל עיסקה בכל צמד בלי חשבון, לונג או שורט. למשל אפשר להכנס גם לונג וגם שורט על הפאונד דולר ןלעשות TP וסטופ רחוק מאוד של 5 אחוז ולחכות להפלט מעיסקה ב TP. וכך אפשר לעשות במקביל בכל הצמדים עיסקאות פתוחות רק עם TP קרוב וSL רחוק. ולדעתך אני יהיה מורווח יותר ממופסד? אם אתה נותן אישור אני פותח מיד 20 עיסקות כל אחת של 10000 דולר כלומר 200000 דולר. יש לי בטחונות של 10000 דולר שהם חמש אחוז מהסכום. על איזה צמדים ללכת? והאם 20 צמדים שונים או גם לונג וגם שורט על 10 מצדים? תודה על שאתה מאיר את עינינו.

gilush

New member
רק דבר אחד עמיאל לא הזכיר ובדקתי

עכשיו זה שבעסקת פורוורד לכמה חודשים קדימה אתה אמנם מקבל ריבית אבל המחיר פתיחה של השער נמוך באותו אחוז לדוגמה אם אתה רוצה לקבל את הריבית הגבוהה של הדולר מול הריבית האפסית של יפן וכרגע הספוט הוא 116 אז אתה קונה פורוורד על הדולר אבל במחיר נמוך יותר למשל 113 אם זה לחצי שנה קדימה זאת אומרת שהשער מגלם כבר את הריבית עד כאן צדקתי עמיאל?

שושן7

New member
נכון מאד

ליתר דיוק השער שתקבל יהיה יותר גבוה מהשער האמיתי וגם השער פוורווד יהיה יותר גבוה וככל שתשאר בעסקה יותר זמן כן יתפתח פער יותר גדול בין שער העסקה לבין שער הפווארד. דהיינו שער הפווארד ירד לעומת השער של העסקה, כך שאפילו אם השער ישאר אותו דבר תרוויח את ההפרש בין שער הפוורווד לשער העסקה.

gilush

New member
לא הבנת זה הפוך אתה מקבל שער נמוך

מהספוט ולכן אתה מפסיד בתחילת העסקה

למעלה