לעלות כתה ???

מצב
הנושא נעול.
לעלות כתה ???

לעלות כתה ???
בעקבות אולטרא סאונד שהראה שאין שאריות וציסטות למיניהן ברחם מתאפשר לי להתחיל טיפול חדש. אני בנסיונות למעלה משנה בזריקות למיניהם שבחלק מהטיפולים בכלל לא הגענו למצב של ביוץ בגלל חוסר תגובה או חשש לגירוי יתר. כעת ההתלבטות אם להמשיך בכוון הזה או לעלות כתה להזרעות. האם הסיכויים עולים? אשמח לשמוע עצותיכן הנבונות ודעתכן המחכימה

לדעתי ללכת על זה

לעלות כתה ???
בעקבות אולטרא סאונד שהראה שאין שאריות וציסטות למיניהן ברחם מתאפשר לי להתחיל טיפול חדש. אני בנסיונות למעלה משנה בזריקות למיניהם שבחלק מהטיפולים בכלל לא הגענו למצב של ביוץ בגלל חוסר תגובה או חשש לגירוי יתר. כעת ההתלבטות אם להמשיך בכוון הזה או לעלות כתה להזרעות. האם הסיכויים עולים? אשמח לשמוע עצותיכן הנבונות ודעתכן המחכימה
לדעתי ללכת על זה
ולעלות כתה להזרעות. אצלי בהריון הקודם זה עבד יופי זה מגדיל מאוד את הסיכויים להרות כיוון שמזריקים את הזרע ישירות לתוך חלל הרחם ואז הדרך מתקצרת וגם משבחים את הזרע שזה גם עוזר אז איזה זריקות עשית? ולמה עד עכשיו לא ניסית לעשות הזרעה?

תודה בילבי

לדעתי ללכת על זה
ולעלות כתה להזרעות. אצלי בהריון הקודם זה עבד יופי זה מגדיל מאוד את הסיכויים להרות כיוון שמזריקים את הזרע ישירות לתוך חלל הרחם ואז הדרך מתקצרת וגם משבחים את הזרע שזה גם עוזר אז איזה זריקות עשית? ולמה עד עכשיו לא ניסית לעשות הזרעה?
תודה בילבי
ניסיתי גונל, פיוריגון. ואף פעם לא הציעו לי עדיין לעלות כתה. רוב הטיפולים הופסקו באמצע ולא הגענו לכוריגון כלל. יש דעות נוספות? אשמח לשמוע - לקרוא

anguly

New member
הזרעה כשלעצמה לא תפתור את הבעיה

תודה בילבי
ניסיתי גונל, פיוריגון. ואף פעם לא הציעו לי עדיין לעלות כתה. רוב הטיפולים הופסקו באמצע ולא הגענו לכוריגון כלל. יש דעות נוספות? אשמח לשמוע - לקרוא
הזרעה כשלעצמה לא תפתור את הבעיה
שאת מתארת. מהמעט שאת כותבת, אני מבינה שלרוב כלל לא הגעתם לשלב הסופי של הטיפול - איך הזרעות יעזרו לכך. ההזרעה מתבצעת רק לאחר מתן הכוריגון, ואז היא אכן משפרת מאוד את הסיכויים. אולם אם הבעיה היא בדרך למועד הביוץ - היעדר תגובה או תגובת יתר, אז צריך למצוא קודם כל פרוטוקול מנצח שיביא לתגובה נכונה. אם תהיה תגובה נכונה, אז באמת כדאי ללכת על הזרעה ולשפר את הסיכויים. אולי בשלב זה כדאי לשקול החלפת רופא. יתכן שמישהו אחר יצליח למצוא עבורך טיפול שיביא לתגובה בעוצמות נכונות - ואז באמת יגדלו סיכויי ההצלחה. מחזיקה אצבעות שתמצא לך תוכנית הטיפול המנצחת!

מצב
הנושא נעול.
למעלה