לעינת...

לילך1

New member
לעינת...

אם הבנתי נכון אז... יום הולדת שמח
ובקשר לשאלות על הבן שלי...את אמרת שהשם לא מתאים לו הוא גורם לו לחוסר היגיון וכוח סיבולת - מה זאת אומרת בדיוק? ואיזה שם כן יכול להתאים לו? האמת היא שהילד הזה הוא ילד נשמה,חכם ומדהים (לא בגלל שהוא הבן שלי..)לעומת אחותו שהיא עקשנית ועצבנית וכל כך שונה ממנו. ונורא מוזר לי לקרוא שהשם שלו לא מתאים לו ושאת ממליצה על שינוי שם. אשמח אם תוכלי לפרט יותר לגבי שני הילדים (אם לא קשה לך ) שם פרטי:2,2 שם משפחה: 1,6,2,5 תאריך לידה: 11/08/98 שעה 06:43 (בן) שם פרטי:1,6,2,3 שם משפחה: 1,6,2,5 תאריך לידה: 28/4/2000 שעה: 13:50 (בת) מכל ה-
לילך

עינת

New member
לילך ../images/Emo24.gif

תודה ,המזל טוב הוא בעקיפין אלי - בני חגג אתמול יום הולדת 20 . לגבי בנך אכן הוא נשמה טובה (יותר מדי ולכן אני חוששת לו).לגבי איזה שם, זה אינו עניין של מה בכך ויש לבדוק בכובד ראש ומה שבטוח הוא שלא אני זו שאבחר בשם אלה ההורים,אני יכולה לכוון אבל הבחירה שלכם. פרוט לגבי הילדים איי נותנת כיוון שאני נמנעת עד כמה שאפשר לעסוק בנשמות זכות אלו ומתערבת רק כאשר מסתמן קושי כלשהו ובהתאמת השם לתאריך הלידה.
שפע ו
עינת

שינוי שם

לפני שרצים להחליף שם או להוריד או להוסיף אותיות בשם יש לשאול את הנשמה של האדם ולבקש את רשותה לשינוי זה. יתכן מאוד שהשינוי לא רצוי או שיש לעשות פעולה אחרת. שינוי השם משנה את המהות האנרגטית של האדם. יש לבחון זאת בראיה של האדם עצמו וגם מול הסובבים אותו. לעיתים קרובות ביצוע איזון עוזר הרבה יותר משינוי שם. השפעת שינוי השם לוקחת זמן ואין כאן עניין של הוקוס פוקוס. מינימום 6 חודשים. פאול

למעלה