לעינת

anat30g

New member
לעינת

הגעתי לכאן בעקבות המבול בפורום להיות הורים... קראתי בעבר קצת בנושא והתעניינתי - אני יודעת שהשם שלי ענת הוא 7 גם שם המשפחה שלי הוא 7... הבנתי ש-7 משחק תפקיד חשוב בחיי... אבל הבנתי שמחברים את השם הפרטי ואת שם המשפחה ואז מקבלים ערך של 5... אז מה זה בעצם אומר???? שגם לחמש יש השפעה על חיי??? יותר מ-7 או פחות מ-7????? בנוסף - בנוגע לשמות הילדים - יש לי תאומים שבחרתי לקרוא להם נתנאל ודוד - לאחר שנמורולוגית שהתייעצתי איתה אמרה לי שהשילוב שבחרתי קודם - דוד ויונתן זה שילוב טרגי - לדבריה יונתן זה בכלל שם רע... החלטתי לא להסתכן ולא לתת את השם הזה - אולם מאז אני מוטרדת והייתי רוצה להבין יותר - האם זה באמת לא שילוב שמות טוב לתאומים??? ואם כן למה??? תודה מראש - ענת

עינת

New member
ענת ברוכה הבאה../images/Emo39.gif

לכל מספר,הן בשם והן בתאריך הלידה יש השפעה עלינו,מידת ההשפעה תלויה במיקום בו נמצא המספר.יותר מכך אני גם מתייחסת לדו-ספרתי כיוון שהוא מייצג את הרובד הפנימי ולכן גם למספר 14 יש השפעה עלייך. לגבי התאומים,איני יודעת מדוע היא אמרה את מה שאמרה,והאם היא התייחסה דוקא לשילוב של דוד ויונתן מבלי להתייחס לשם המשפחה ולתאריך הלידה . בכל מקרה כיוון שזו לא תשובה שהייתי נותנת,איני יכולה להתייחס. שבת שלום
שפע ו
עינת

anat30g

New member
עינת תודה

ראשית - תודה! כתבת שלמספרים שחוזרים בחיים שלנו יש משמעות... אם כך - נולדתי ב-28 למרץ. בעלי נולד ב-8 לאפריל. נישאנו ב-28 לאוגוסט... עד עכשיו לא משתי לב שתאריך הנישואין שלנו הוא שילוב של תאריכי הלידה שלנו... האם יש לזה משמעות? ואם כן - מהי?

עינת

New member
ואוו ריגשת אותי ../images/Emo24.gif

לא הייתי משייכת משמעות יוצאת דופן דוקא לימים הנ"ל,יחד עם זאת אם היתה חזרה משמעותית יותר של ה-28 בחייך הייתי כן מנסה לבדוק מה משתמע מכך. דוקא אצל בעלך שנולד ב-8 לחודש יכולה להיות משמעות אדירה למספרים 4 ו-8 בחייו ואת מוזמנת לקרוא במאמרים.
שפע ו
עינת

למעלה