לעינת....תודה מראש

לעינת....תודה מראש

לעינת שלום שמי 11355 משפחה 5213 תאריך לידה 15.4.1950 עינת שלום אני כעת בתחילת קשר זוגי מחוץ לנישואים ....רציתי לברר עם יש סיכוי לקשר הזה לאורך זמן ואם ניתן לראות מה קורה לחיי הנישואים שלי במקביל אודה לך מאוד על תשובתך...חשוב לי מאוד בתודה מראש...ותבורכי על מה שאתה עושה...אני חדשה כאן והתרשמתי מאוד מההתייחסות האישית שלך לכל אחד....תודהההה

עינת

New member
איזה שם נפלא בחרת לך ../images/Emo39.gif

כדי לבדוק התאמה בינכם עלייך לפרט גם את שמו ותאריך לידתו. כך גם לגבי נשואיך,אין לי כל פרטים על בעלך... לגבי חייך רק אוכל לומר לך שאת נמצאת בשנה מס" 4 שלך שזו שנה בה אסור לבצע שינויים מהותיים בחיים וחשוב מאוד לדאוג לבריאות הגופנית והנפשית בשנה זו.
שפע ו
עינת

עינת...הוספת פרטים

היי עינת ראשית רוצה להודות לך...אני חדשה כאן...ומתפעלת מהתגובות הנחמדות..ההתייחסות שלך...תבורכי ולעניננו שם בעלי...משפחה 5 2 1 3 ........פרטי 2 6 5 1 .....תאריך לידה 30.3.1946 שם המאהב...4641 משפחה...36343414 תאריך לידה...23.2.1964 אודה לך מאוד על תשובתך ( השתמשתי בשמות פרטיים לפי הכינו שקוראים להם ולא לפי תעודת זהות...בעלי לפי תעודת זהות שם פרטי..26534 והמאהב לפי תעודת זהות..464

לעינתתתתתתתתת

שלום לך עינת ושבת שלום הוספתי לך פרטים בהודעה כפי שביקשת ממני ולא הגבת לי אודה לך מאוד אם תגיבי ואזכה לתשובה מפורטת ממך כעת שיש לך את כל הפרטים. תודה מראש ותבורכי על מה שאתה עושה

עינת

New member
שמשששששש ../images/Emo7.gif

את יודעת תמיד פניות כמו שלך מצליחות לעורר בי תחושה לא נעימה
,כל מה שאני עושה כאן בא מתוך רצון טוב והנאה לעזור ולו במעט,כל רגע שאני יושבת ועונה לכם כאן בא על חשבון ילדי וחיי הפרטיים(כן,מסתבר שיש לי כאלה ואיני יושבת בתוך המחשב וממתינה לשאלות...).נכון אני נהנת מהעשיה הזאת אבל... סדר התשובות שלי נעשה מלמטה למעלה לפי סדר הופעתן וכך מי שכתב קודם גם זוכה לתשובה ראשון,הגיוני לא? לגבי בקשתך לתשובות מפורטות צר לי לאכזב אותך,זה פורום לא יעוץ אישי ומה שאני יכולה לעשות כאן זה רק לתת לך נקודות למחשבה.זהו הייתי חייבת להוציא קיטור ולומר איזה הרגשה עוררת בי... בדקתי התאמה בינך ובין המאהב ושוב אני נאלצת לאכזבך ולומר שאינכם מתאימים כלל וכלל.את אישה משפחתית ואוהבת והוא זקוק לחופש,לאחר שהתגרש הוא לא יכנס לקשר מחייב כ"כ מהר אם בכלל... גם הבחירה שלו בך לא מקרית ואני בטוחה שאם היית פנויה לא היה מתפתח בינכם כלל קשר כיוון שאישיותך היתה מאיימת עליו.הסתכלי גם על פער הגילאים,זה נפלא אבל לא לאורך זמן... מה שמעניין הוא שגם בינך לבין בעלך אין התאמה ונראה שעלייך להבין מה את עושה לעצמך במהלך החיים ובבחירות שלך... בהצלחה
שפע ו
עינת

בקשת התנצלות

לעינת ברצוני להתנצל אם זאת התחושה שקיבלת...אני מודה לך על הזמן שאת מקדישה ומעריכה מאוד את פועלך...ואם הרגשת כפי שכתבת אני רוצה להתנצל...כי לא היתה לי כל כוונה לפגוע בך...מקווה שתקבלי את התנצלותי בחיוב. המשיכי במעשייך ותזכי לרק טוב...ותודה לך מקרב לב על ה כ ל !!!!!!!

עינת

New member
שמש ../images/Emo24.gif

זה בסדר חמודה,ראית הוצאתי קיטור אחרי שאת ועוד אחרים הלחצתם אותי והמשכתי הלאה בתשובה עניינית... כמובן שאני מקבלת את התנצלותך
הרבה הצלחה
שפע ו
עינת

למעלה