לעינת, שלום רב

anna_sh

New member
לעינת, שלום רב

פעם ראשונה שנכנסתי לפורום שלך, למרות שמזה הרבה שנים אני מתעניינת בכל מה שקשור למיסטיקה. שמי 1,5,5 שם משפחה:3,9,1,1,5,2,2,3. תאריך לידה: 24.02.1977 מהמאמרים הבנתי שניתן לראות את המגמות בעתיד. מה שמעניינן אותי יותר מכלזה תחום הקריירה. אמנם אני חושבת שאני יודעת מה מתאים לי לעשות, אני לא מצליחה למצוא עבודה מתאימה. השאלה היא האם בכל זאת תוכלי לבדוק מה מתאים לי והאם ומתי אמצא משהו נורמלי תודה מראש

עינת

New member
היי anna ../images/Emo39.gif

את נמצאת בשלב בחיים בו את צוברת ניסיון ויש בך את היכולת להגיע לסמכות וכח בעזרת האמביציה שלך אבל...יש בעיה קטנה הדבר דורש שיווי משקל ושיפוט נכון אשר לך חסר מעט בגלל שמך.שמך גורם לך להתנדנד מבחינה רגשית ועוצר אותך,הייתי ממליצה לך על שינוי. מבחינת התאמה הייתי הולכת על: יחסי ציבור אופנה תעשיות יופי אומנות-גלריה אדריכלות כלכלה בנקאות וכספים הוראה מלונאות כתיבה (שירה) בהצלחה
שפע ו
עינת

anna_sh

New member
תודה

על התשובה. האמת אני יותר הלכתי על תחום השיווק והפרסום. האם תוכלי להמליץ על שם או לפחות להגיד לאיזה מספר זה צריך להגיע?

עינת

New member
פרסום מתאים ../images/Emo45.gif

הרי זה בעצם כמו יחסי ציבור... לגבי השם לצערי איני יכולה להמליץ כיוון ששינוי שם צריך להשקל בכובד ראש לאחר בחינת כל המפה ויהיה זה חוסר אחריות מצידי לעשות זאת כלאחר יד, פני ליעוץ אישי אצל בעל/ת מקצוע (הזהרי משרלטנים...)
שפע ו
עינת

anna_sh

New member
או קיי, ומה לגבי

האהבה? האם צפויה לי זוגיות השנה (או שנה הבאה)? ובאותה הזדמנות האם תוכלי לבדוק את ההתאמה ביני לבין בחור שהתחלתי לצאת איתו. שמו 113 2965 תאריך לידה:1.5.1975

למעלה