לעינת, ולכל השאר

• פותח הנושא sha
  • פורסם בתאריך

sha

New member
לעינת, ולכל השאר

קצת לא מובן לי איך אתן יודעות שאתן אכן חולות בזה, אם לא הייתן בשום מסגרת שהגדירה בדיוק מה זה ההפרעה/התנהגות/הרגלים האלו? אתן בעצמכן החלטתן שאתן חולות, לפי מה? וחוץ מזה, עינת,אם אתן כבר בוחרת להגדיר את ההפרעה הזו , לא כדאי לטפל? במיוחד כשאת כל כל סובלת? בהצלחה :cool:

בודהא

New member
קריטריונים להפרעת אכילה H-(

להלן הקריטריונים (שאותם אני המצאתי כמובן) או יותר נכון שאלות: א.האם את שונאת את הגוף שלך? ב. האם את בכלל שונאת את עצמך? ג.האם את כל היום חושבת על אוכל? ד. א, ב, ג נכונות (התשובה הנכונה - ד`) ובכן ככה אני רואה את הדברים נכון שיש רופאים שאומרים שאם מקיאים פעם בשבוע זה לא, ואם שלוש, אז כן וכאלה קריטריונים מצחיקים ובעיני מה שקובע זה שהראש עסוק 24 שעות במראה ובאוכל, אז יש לי בשורה - זה לא נורמלי! ככה לא חיים! צריך טיפול ותקראו לזה באיזה שם שתרצו. ביי וחג שמח (פורים , החג שלנו...כל השנה מתחפשות)

בודהא

New member
ומה את אומרת?

מי שמרגיש רע עם עצמו - צריך טיפול! ולא שיגידו לו שהוא לא עומד בקריטריונים... חג מאוד מאוד שמח

A-naT

New member
תראי...

כשאת מפסיקה לאכול כמו כולם, כשאת לא אוכלת ברמה של שלוש ארוחות ביום, וכשאת מתחילה לקבל את הרגשות אשמה כשאת כן, ואת החרדות, ואת הקול המעצבן הזה בראש- את יודעת שמשהו אצלך לא בסדר. אז לקח לי קצת זמן, וכמה ספרים כדי לקלוט מה עובר עלי. אני לא הולכת לטיפול, ואני גם לא רוצה.

למעלה