לעינת היקרה.

לעינת היקרה.

הי. שמי 7+ 5 + 2 + 3 נולדתי בתאריך 25.5.1981 הייתי רוצה לדעת אם הבחור בשם אבי ( שמו המלא אברהם )לוי הוא נולד בתאריך 10.7.80 שאני יודעת שהוא די מעוניין להכיר אותי כדאי לצאת לקשר איתו? ואם כן האם הקשר יתחזק ויוביל לחתונה? כמו כן אשמח לדעת גם דברים על האופי שלו ( אם אפשר)? ועל מהות הקשר הידידותי החזק שיש לי כרגע איתו. המון תודה.

עינת שכחת אותי?../images/Emo7.gif

עינת ענית לכולם חוץ ממני... ( אני מתארת לעצמי שלא שמת לב.. ) שמי 7+ 5 + 2 + 3 שם משפחה: 4+1+3+1 נולדתי בתאריך 25.5.1981 הייתי רוצה לדעת אם הבחור בשם אבי ( שמו המלא אברהם )לוי הוא נולד בתאריך 10.7.80 שאני יודעת שהוא די מעוניין להכיר אותי כדאי לצאת לקשר איתו? ואם כן האם הקשר יתחזק ויוביל לחתונה? כמו כן אשמח לדעת גם דברים על האופי שלו ( אם אפשר)? ועל מהות הקשר הידידותי החזק שיש לי כרגע איתו.

עינת שכחת אותי? ../images/Emo10.gif

עינת ענית לכולם חוץ ממני... ( אני מתארת לעצמי שלא שמת לב.. ) שמי 7+ 5 + 2 + 3 שם משפחה: 4+1+3+1 נולדתי בתאריך 25.5.1981 הייתי רוצה לדעת אם הבחור בשם אבי ( שמו המלא אברהם )לוי הוא נולד בתאריך 10.7.80 שאני יודעת שהוא די מעוניין להכיר אותי כדאי לצאת לקשר איתו? ואם כן האם הקשר יתחזק ויוביל לחתונה? כמו כן אשמח לדעת גם דברים על האופי שלו ( אם אפשר)? ועל מהות הקשר הידידותי החזק שיש לי כרגע איתו.

עינת

New member
נסיכה

את לא חושבת שהגזמת קצת? איני נמצאת מול המחשב 24 שעות ביממה וכשאני נכנסת לענות ,במקום לענות אני מתעסקת בלשרשר את ההודעה שפתחת 3 פעמים. סבלנות יש?

עינת

New member
נסיכה

יש בינכם התאמה אך רואים בברור קשיים שיתגלו,אחד מכם וכנראה זו את יתאים עצמו לשני עד כדי הקרבה. נתיב הגורל שלך 4 שלו 8 ולכן הקשר לא מומלץ,הרחבה על כך תוכלי לקרוא במאמרי הפורום.

למעלה