לעינת דחוף

mikve

New member
לעינת דחוף

עינת, פניתי אליך בעבר ולאחר תשובתך עשיתי בדיקה קטנה והתברר לי שהתחתנתי בשנה 7 ובשבילי המספר הזה בעיתי. כמו-כן כעת אני בשנה 7 וזו השנה הגרועה ביותר שהיתה לי במשך כל חיי. את השארת לי פלאפון וכתבת שאוכל להתקשר אליך אבל זה לא יצא לי מכל מיני סיבות ורציתי לדעת האם זה עדיין אפשרי. בנוסף, רציתי לדעת אם תכלי לומר לי האם ניתן לעשות משהוא כדי לרכך את השפעת השנה של נישואי או שזה אבוד מראש? כפי שציינתי בהודעתי הקודמת, השנה היו לנו המון משברים , אני נשואה 19 שנה ובאופן כללי זה לא היה כ"כ גרוע אבל השנה אני מרגישה שאני מתפוצצת ויש לי הרגשה שאם לא יקרה משהוא דרסטי אנחנו אלולים להיכנס למשבר עמוק שאיני יודעת אם נוכל לצאת ממנו כמשפחה. המצב הכלכלי שלי על הפנים, אני עובדת כמו חמור ושום דבר לא עוזר. היום שוב רבתי עם בעלי (ביוזמתי) וכשאני מנסה "להשלי" נתקלת בקיר. אני עובדת עיצות, המשפחה חשובה לי והילדים שלי חשובים לי אבל אני מרגישה שאני על סף איבוד הדעת. אין לי למי לפנות לעיצה או ניחומים כיוון שאימי נפטרה לפני שנתיים ואני לא בקשר בכלל עם אבא שלי. אני מרגישה שאין בעולם אף אחד שאיכפת לו ממני אני פשוט לבד. בבקשה תנסי לעזור לי......

עינת

New member
היי יקירה ../images/Emo24.gif

שאלותייך מורכבות ודורשות בדיקה מקיפה,צר לי אך אין בידי לעזור במסגרת הפורום.איני רוצה לתת לך תשובות חלקיות ולא רציניות. את יכולה להתקשר תמיד ואשמח לעזור כמיטב יכולתי. ועד אז גייסי כוחות ושמרי על אופטימיות,יש לך ילדים שכחת? זכרי את לא לבד יש לך אותם והם זקוקים לך.
שפע ו
עינת

למעלה