"לעיניך הכחולות" מישהו יודע איפה אני יכולה למצוא את המילים של השיר? אין בשירונט
ר רעוּת New member 14/4/07 #1 "לעיניך הכחולות" מישהו יודע איפה אני יכולה למצוא את המילים של השיר? אין בשירונט
ו והילדים באים והילדים New member 14/4/07 #5 כמו שאמרו לך "לעיניך הכחולות" - נעימה מדהימה ומרגשת, ללא מילים. תוכלי למצוא אותה בדיסק "לעיניך הכחולות שיצא ב-1992, דיסק נעימות מדהים, ובדיסק ההופעה החיה בקיסריה, שם יש גרסה קצבית יותר בעיבודו המיוחד של יזהר אשדות.
כמו שאמרו לך "לעיניך הכחולות" - נעימה מדהימה ומרגשת, ללא מילים. תוכלי למצוא אותה בדיסק "לעיניך הכחולות שיצא ב-1992, דיסק נעימות מדהים, ובדיסק ההופעה החיה בקיסריה, שם יש גרסה קצבית יותר בעיבודו המיוחד של יזהר אשדות.
ר רעוּת New member 14/4/07 #6 וואי, איזה סתומה אני. יש לי את הדיסק בבית זה השיר הראשון, לפני "הילד שבך", לא?
ו והילדים באים והילדים New member 14/4/07 #9 נכון אבל כדאי לך גם להאזין לגרסה המקורית, השקאה יותר שבדיסק הנעימות שנקראה "לעיניך הכחולות". יצא בשנת 1992. הגרסה המקורית שקטה יותר, עיבוד של פסנתר, מרגשת ומדהימה.
נכון אבל כדאי לך גם להאזין לגרסה המקורית, השקאה יותר שבדיסק הנעימות שנקראה "לעיניך הכחולות". יצא בשנת 1992. הגרסה המקורית שקטה יותר, עיבוד של פסנתר, מרגשת ומדהימה.