לעינב יש סיליקון? מישהו יודע?
נ נרדם על החולות שלך New member 18/10/08 #2 כן היא בעצמה אמרה שהיא מפחדת שהשתלים יתפוצו במשימת הבאנג'י
נ נרדם על החולות שלך New member 18/10/08 #4 זה לא שהיא שמנה היא פשוט ענקית מאוד יש לה מבנה גוף ממש מגודל וגם לדעתי סיליקון סתם משמין אותה
ח חזיזו מטורף New member 18/10/08 #5 מה אתה מדבר התותח נברון שלה בחוץ לגמרי יש לה אחוז שומן גבוה כל הלסת המפלצתית שלה ג'לי צריכה לצמצם מאכליה שישובו עצמותיה
מה אתה מדבר התותח נברון שלה בחוץ לגמרי יש לה אחוז שומן גבוה כל הלסת המפלצתית שלה ג'לי צריכה לצמצם מאכליה שישובו עצמותיה
נ נוגה776 New member 18/10/08 #6 לאון אמר שיתפוצצו לה הסיליקון במשימת הבאנג'י אני לא שמעתי שהיא אמרה דבר כזה
מ מאמי ללא צנזורה New member 18/10/08 #8 היא לא שמנה - היא מלאה!!!! להביא לך תמונה של שמנה??? בגלל דיבור של אנשים כמוכם....נשים מגיעות למצב של אנורקסיה.
היא לא שמנה - היא מלאה!!!! להביא לך תמונה של שמנה??? בגלל דיבור של אנשים כמוכם....נשים מגיעות למצב של אנורקסיה.
ח חזיזו מטורף New member 18/10/08 #10 קראי לזה איך שאת רוצה הגוף שלה לא נראה טוב יש אנשים שצריכים ללמוד לשלוט על הפה ולצמצם מאכלים שישובו עצמותיהם
קראי לזה איך שאת רוצה הגוף שלה לא נראה טוב יש אנשים שצריכים ללמוד לשלוט על הפה ולצמצם מאכלים שישובו עצמותיהם
מ מאמי ללא צנזורה New member 18/10/08 #12 אני לא רואה בגוף שלה שום דבר רע... ראיתם הרבה יותר גרועים. וזה שאתה אוהב רזות כמו שנאמר: "על טעם ועל ריח אין מה להתווכח.."
אני לא רואה בגוף שלה שום דבר רע... ראיתם הרבה יותר גרועים. וזה שאתה אוהב רזות כמו שנאמר: "על טעם ועל ריח אין מה להתווכח.."
מ מאמי ללא צנזורה New member 18/10/08 #15 זה מה שכתבתי... שעינב מלאה!!! ו..מה לא הבנת במה שכתבתי??? ראיתי שרשמתי "שפרה" אני כועסת שכותבים על נשים שמנות - בגלל זה יש המון אנורקסיות. ושפרה היא לא שמנה, היא מלאה!!! ואל תכניסי לי מילים לפה...
זה מה שכתבתי... שעינב מלאה!!! ו..מה לא הבנת במה שכתבתי??? ראיתי שרשמתי "שפרה" אני כועסת שכותבים על נשים שמנות - בגלל זה יש המון אנורקסיות. ושפרה היא לא שמנה, היא מלאה!!! ואל תכניסי לי מילים לפה...
S shiri1707 New member 18/10/08 #18 היא לא אמרה את זה לאון צחק עליה ואמר את זה, אני לא חושבת שיש לה סיליקון.