לעידן

לעידן

אוקי קודם כולם תסלחו לי ששוב פתחתי נושא אבל הייתי חייבת להגיב לעידן אז ככה: עידן .. האם שמת לב איזה פורום זה? אז אולי לא שמת לב, אבל זה פורום למעריצי מאיה בלבד..כי פה כולם אוהבים את מאיה... מאודד ובצדק..היא הצליחה בגדול וכל הכבוד להה..הנוכחות שלך בפורום הזה רק עושה רע .. למעריצים מותר להביע את עצמם , איך שהם רוצים גם אם לעידן היקר יש בעיות עם זה . מי אתה שתחליט איך כותבים את השם דיקלה? דיקלה תעשה מה שהיא רוצה , עם ההערצה שלה אל מאיה, היא לא ביקשה והיא גם לא תבקש ממך רשות. וגם אם היא תחליט לחתוך את הוורידים , דעתך לא תשנה את העניין , כי דעתך לא ממש חשובה.. מי אתה שתשב מאחורי המקלדת ותרד על אנשים? מה אתה בכלל? מלך? גאון ? איש מושלם? אתה יודע מי שיורד על אנשים ללא הפסקה , הוא אדם עם בעיות , הוא אדם חלש.. כתוצאה מכך שאתה לא מכיר את דיקלה , אין לך שום זכות לשפוט אותה, אז תעשה לכולנו טובה ואל תהיה חזק מאחורי המקלדת , כי זה לא שווה כלום. דיקלה מעריצה את מאיה בכול מקרה , והתגובות שלך לא ישנו ולא יזיזו לאף אחד. מאיה בוסקילה לא חייבת כלום לדיקלה, ואם היא חזרה אליה בטלפון, אז כנראה שהיא באמת מעריכה אותה על המאמצים הרבים, ואם דיקלה לא מצטיירת כאדם נבון , אז אתה בטח שלא מצטייר כאחד כזה . יש משפט כזה " אל תתעסק בעניינים שלא שלך" אז או שאתה מקנא, או שפשוט משעמם לך בכול מקרה, אתה מבזבז את כול האנרגיות שלך , כי ההודעות שלך רק גורמות לאנשים בפורום לצחוק עלייך ולהבין שכנראה שבאמת אין לך מה לעשות. אם אתה באמת מעריץ את מאיה ומעריך אותה בצורה מסויימת תפסיק ליצור ריבים בפורום שלה ותרגיע את עצמך. עכשיו , אני מתארת לעצמי שאחרי שההודעה תופיע פה בפורום , אתה תתחיל לעשות דוקטורט על ההודעה שלי, ולחפש שגיאות כתיב. תחסוך לעצמך את הזמן כי לא אני ולא אף אחד בפורום פה שמים עלייך או מתייחסים אלייך.. אתה טוען שלדיקלה משעמם..אבל אולי לך משעמם?! ואולי כדאי שאתה תלך ותעשה מחקר על האובססיה הזאת שיש לך , להציק לאנשים ופשוט לא להבין שאתה לא מעניין פה אף אחד.. יום טוב לכולם..=)

למעלה