לעידן

אור150

New member
לעידן

שלום! אני חדשה כאן. אני נשואה 7 שנים ויש לי בעיה של כאבים בחדירה לא ידעתי שיש טיפול עד לפני שנה בערך הרופא שלך אותי לביו פידבק הוא טוען שאין שום בעיה שזה הראש שלי אני מפוחדת.י ש לי תור לביו פידבק לעוד כמה חודשים. עד כמה עוזר הביו פידבק ואם תוכל לפרט לי איך מטפלים. אני מרגישה קצת לא נוח עם הטיפול ולא נעים. ועוד דבר לאחר שנים של סבל בקיום יחסי מין וגם לא קיימנו הרבה בגלל . בפעם הראשונה שמתי קרם עזרקאין 5% לא היו לי כאבים ברוך השם אולי טיפ טיפה לא נורא ופעם ראשונה זה עבר בשלום בלי מלחמות. אני מאוד שמחתי(למרות שזה מעט פגע בהנאה שלי כי זה קצת הרדים יותר מדי אבל עדיף על כאב). האם גם לגבר המשחה פוגעת בהנאה קצת? האם כל הזמן אפשר להשתמש בעזרקאין בלי סוף האם זה מזיק. האם עזרקאין בשלב מסויים יכולה לא להשפיע יותר. תודה וברכה.

../images/Emo24.gifשלום אור!

תודה על פנייתך. אני מבין ששנים רבות את סובלת מכאב. אם הרופא לא אבחן מרכיב גופני, זה אומר שקושי הוא עקב מרכיב פסיכולוגי ו/או (אני הייתי אומר) אי ידיעה איך ומה לעשות כדי שלא יכאב לך. טיפול הביו-פידבק, אמור לעזור לך ללמוד איך לשחרר את שרירי רצפת האגן ע"מ שתוכלי לקיים יחסי מין מלאים ללא כאב. הטיפול אינו כואב והוא כולל החדרה הגדרתית של מרחיבים ואגינאליים לנרתיק, תוך כדי שאת רואה על צג מחשב מה ואיך את משחררת את השרירים. ניתן להשתמש כל הזמן בעזרקאין, וניתן למצוא את כמות החומר הרצוייה ונכונה לך כך שלא יכאב ועדיין תרגישי הנאה. יש גם עזרקאין 2%. מכל מקום חשוב שתפני גם למרפאה לטיפול מיני שיוכלו לעזור לך/ם במצוקתכם!! עידן מיליצ'ר

אור150

New member
לעידן שלום

תודה על עזרתך. כשמתי עזרקאין ולא כאב לי שמתי גם קצת בתוך הנרתיק לא רק בפתח כמו שכתוב האם זה בסדר? כי לי נראה שאם הייתי שמה רק בפתח היו לי כאבים. למה אני צריכה גם מרפאה לטיפול מיני? למה ביו פידבק לא מספיק? ומה עושים בדיוק במרפאה לטיפול מיני ? מדברים על הבעיה או מה? מצטערת על הבורות בנושא! בברכה ובתודה.

../images/Emo24.gifזה בסדר עם העזרקאין

ויש מקום למרפאה לטיפול מיני בעיקר כי גם בן זוגך הוא חלק מהעיניין ויש לתת על כך את הדעת. עידן מיליצ'ר

אור150

New member
לעידן עוד דבר

שכחת לענות לי : האם העזרקאין יכול להשפיע על ההנאה של הגבר?

../images/Emo24.gifלא, אלא אם כן מורחים

על איבר מינו כמות גדולה מאוד ואז ....ייתכן ותרד הזיקפה, אך בעיקרון לא!! אין מה לחשוש! עידן מיליצ'ר

אור150

New member
לעידן עוד דבר אחרון

כ"כ מרגיז שרוב הגניקולוגים לא מודעים ולא יודעים לטפל בכאבים בחדירה ושנים נתנו לי משחות לפטרייה ושלחו אותי הביתה. חבל מאוד שככה הייתי צריכה לחיות שנים בהרגשה שאני לא יכולה לספק את בעלי שאני לא שווה מספיק ובעלי כמובן מתוסכל. לאחר ששמתי עזרקאין וקיימנו יחסי מין הוא אמר לי למחרת זה עבר חלק מדי בלי מלחמות זה היה חלום או שזה באמת קרה. למה הייתי צריכה לסבול כל השנים. שמעתי מהרבה נשים את הטענות לגבי הגניקולוגים. עצוב שזה כך.

למעלה